Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un ciddi bonservis bedeli vermese de Trabzonspor'un maaş bütçesine büyük etki edip, Süper ligde 16. haftaya girdiğimiz dönemde hiç bir katkısı dokunmamış hatta süre alamamış futbolcular;
    Barış Ataş,Barış Özbek, Tayfun Cora, Piotr Brozek, Vittek, Sapara, Pawel Brozek, Sezer Badur, Eren Albayrak, Bora, Murat Tosun, Sercan Kaya.

Yorum

• Ersun Yanal bir takım yaptı, geçen sezon o takımın olgunlaşması neticesinde ve Şenol Güneş'in tecrübesiyle başarı geldi..

Bu sezon ise meşhur "Trabzonun dinamikleri" ile bir takım kuruldu, transferler yapıldı (kim bilir zamanında birileri Ersun'un başını yemek için tam da bu nedenle o kadar hevesliydi) sonuç ortada..

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu dönem mızmızlanma, eleştirme veya takıma sırt çevirme dönemi değil.
        Bu dönem daha fazla kenetlenme, daha fazla destek verme dönemi.
        Felaket tellallığının kimseye faydası yok.
        Takıma İnter maçından sonra verilen destekten daha çok destek verilmesi gerekn bir dönemdeyiz.
        Onu bunu istifaya çağırmaktansa takımı daha coşkulu desteklemek gerek.
        Hocam doğru diyosun birlik beraberlik zamanı ama daha önceki kötü dönemlerde de biz bu takımın arkasında sonuna kadar durduk hep cefa çektik ama ne oldu takım hep aynı 2 ileri 1 geri artık istikrar istiyoruz biz büyük takımsak istikrarlı olmamız lazım. Biz ne kadar destek olsak da futbolcular ve yönetim kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor. Eskisi gibi Trabzon ruhu yok kimsede.

Yorum

• volkan orta kesmeyı bılmez adrıana bakıosun yetneklı ama kulllanamıyor defansımızz lıgın en kotu defanslarından gıray bence bu takımın oyuncusu degıl serkana ynı sekılde henrıke hala benı hayal kırıklıgına uhratıyor devre arası bı an once gelse iyi olur ha bu arada tolga kova gıbı ggol yıyor lıg de cok kotu goller yıyor malsef artık onur gecmelı senol hocaa
          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• YA birlik beraberlikte en tepedeki yönetim takımdan bi haber, haklarını savunmuyor, ne federasyon düşünüyor bizi ne başkan, insaf. tutmuşlar hala düzen düzen, kimse takımın takadı kalmadı demiyor. 3 ayda 24. mac arkadaş, orjinal sezonda millet şampiyonlar liginden etkileniyor bzi bide üstüne hızlandırılmış lig oynuyoruz

HADİ BAŞKAN HADİ, YA İŞİNİ YAP YA CEK GİT. ben fener mutlu olsun diye lig oynayamam
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• yanlıoş yöne muhalefet yapıyoesunuz arkadaşlar, bu takım tamam süper değilde, dediğiniz kadar da kötü değil. mahvettiler takımı. idman yapamıyorlar idman,mactan maca cıkıyorlar
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Yönetimin devre arasında yapacağı en kolay ve akılcı iş; Gökdeniz ve Fatih'i transfer etmektir. Bu hamle takımın ruhunu geri getirebilir.
                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Tolga 4, Dinlenmeli gerçekten dinlenmeli. 2.golü yememesi lazımdı.
                  Serkan 3, Orta yapamıyor hadi onu geçtim dönemiyor bile.
                  Giray 2, Aynı çalımı defalarca yiyen dünyadaki ender defanslardan. Doumbia, Quaresma, Yasin ....
                  Glowacki 3, Dede cidden emekli ol artık.
                  Celustka 4, Tanınacak halde değildi.
                  Aykut 4, Stoperde olmaz. Zoko Colmanla 3 lü orta sahada oynamalı.
                  Colman 5, Konsantre değil.
                  Volkan 4, Sadece hırslı ama orta şut karışımlarından bıktım!
                  Halil 5, Kanatta akıp gidecek adam değil, Ya forvet arkası yada oynamasın.
                  Alanzinho 6, O pası verseydi takımın en iyisiydi, ilk yarı çok iyiydi ama o pası verecekti maç o skordayken bencillik yapılmaz!
                  Henrique 4.5 , 10 kilo fazlası var sezon önceki Henri'yi izlememiz için çok bekleriz gibime geliyor. Tank gibi, Alanzinhoya attığı pas ve penaltı pozisyonunu kendi yarattı onun dışında çok gereksiz işler de yaptı.
                  Adrian 5, Şutu çok iyidi. Gençler defansının dağınıklığını iyi sezip, derin topları da güzeldi ancak Colmana verdiği bir pas var orda şut atmak o kadar müsait bir pozisyondu ki onu kaleye vurmadı, ama maça ilk girdiğinde korneden bir pas aldı içerde 6 oyuncumuz var. Taca vurdu nerdeyse. Pozisyon pozisyon değerlendirirsek bir iyi bir saçmalayan adam. Basit oynayamıyor birde çok kolay yıkılıyor fizik gücü 0.
                  Brozek 2, Derhal gitmeli derhal ! 1dk bile süre verilmesine gerek yok Eren oynasın yeter artık. Bu adamdan umut mu varda oynatılıyor!
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Takım mağlup olmuş yönetimin umrunda mı..

adam tatil yapıyor..

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu dönem mızmızlanma, eleştirme veya takıma sırt çevirme dönemi değil.
                      Bu dönem daha fazla kenetlenme, daha fazla destek verme dönemi.
                      Felaket tellallığının kimseye faydası yok.
                      Takıma İnter maçından sonra verilen destekten daha çok destek verilmesi gerekn bir dönemdeyiz.
                      Onu bunu istifaya çağırmaktansa takımı daha coşkulu desteklemek gerek.
                      cok dogru sanki boyle bu ani kolluyormuscasina bende elestiriyorum ama abartmaya gerek yok

macta iki tane direkten donen sut var 3 tane de kacan net pozisyon .

Adrianinin bir balon oldugunu soylemistim ama direkte patliyan sutu umitlerimi yesertti sanki
                      fizik kondisyonu ve genel olarak fizik gucu cok dusuk o yuzden bu kadar etkisiz kaliyor gibi geldi bana...
                      En son memmedaga tarafından düzenlendi; 15.12.2011, 07:52.
                      sakin olun...

Yorum

• Üzücü gerçekten çok üzücü.
                        Ne oldu bu takıma nereye gidiyoruz anlaış değilim.
                        Dünkü maçtan sonra Fener maçını izlememe kararı aldım.
                        En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                        En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Akşam sinirden mideme ağrılar girdi....

Hala da düzelmedi.....

Aslında ikinci yarıdaki oyun fena değildi.... Ama bu oynamamız gereken oyunun yarısı bile değildi...

Halile acıdım resmen adamın maç trafiğinden koşmaya dermanı kalmamaış....

Topu ayağına alan bütün oyuncular rakip kaleye idmanda atılmayacak basit şutlar attılar....

Forvet hattında yardımlaşma 0...

Hadi Henrigue mücadele etti...

Ama bu Brozekleri bize kasanları tebrik etmek lazım..... güzel kaliteli bir kazık attılar bize.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu şer den hayır bekliyorum ben,
                            -devre arasında transfer konusunda işi ciddiye alma olasılığı,
                            -taraftarın sabrının taşıp şikecilere ve istediğimiz duruşu sergileyemeyen yönetime dikilme ihtimali.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Akşam Bjk yi ve Manuel Fernandesi izlerken hiç mi utanmadı kendi futbollarından bu reziller...Reziller diyorum çünkü bu yaptıklarının başka bir açıklaması yok. Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla rezilleri oynuyoruz.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tolga 4, Dinlenmeli gerçekten dinlenmeli. 2.golü yememesi lazımdı. çok köşeye gitti top, bu yüzden dinlendirilmesi saçma.
                                Serkan 3, Orta yapamıyor hadi onu geçtim dönemiyor bile. takımın ayakta kalan 3-5 oyuncusundan biri...
                                Giray 2, Aynı çalımı defalarca yiyen dünyadaki ender defanslardan. Doumbia, Quaresma, Yasin .... yiyene değil atana bak, üstelik sakatlandığı pozisyonda müdahale etti
                                Glowacki 3, Dede cidden emekli ol artık. şampiyonlar ligi maçlarını hatırla
                                Celustka 4, Tanınacak halde değildi.
                                Aykut 4, Stoperde olmaz. Zoko Colmanla 3 lü orta sahada oynamalı. katılıyorum
                                Colman 5, Konsantre değil. fena değil
                                Volkan 4, Sadece hırslı ama orta şut karışımlarından bıktım! oynayarak alışacak, daha fazla oynamalı
                                Halil 5, Kanatta akıp gidecek adam değil, Ya forvet arkası yada oynamasın. her zaman lazım, ama fizik olarak kötü
                                Alanzinho 6, O pası verseydi takımın en iyisiydi, ilk yarı çok iyiydi ama o pası verecekti maç o skordayken bencillik yapılmaz! alanzinho bu işte..
                                Henrique 4.5 , 10 kilo fazlası var sezon önceki Henri'yi izlememiz için çok bekleriz gibime geliyor. Tank gibi, Alanzinhoya attığı pas ve penaltı pozisyonunu kendi yarattı onun dışında çok gereksiz işler de yaptı. takımın en kötüsüydü
                                Adrian 5, Şutu çok iyidi. Gençler defansının dağınıklığını iyi sezip, derin topları da güzeldi ancak Colmana verdiği bir pas var orda şut atmak o kadar müsait bir pozisyondu ki onu kaleye vurmadı, ama maça ilk girdiğinde korneden bir pas aldı içerde 6 oyuncumuz var. Taca vurdu nerdeyse. Pozisyon pozisyon değerlendirirsek bir iyi bir saçmalayan adam. Basit oynayamıyor birde çok kolay yıkılıyor fizik gücü 0. ekleyecewk bir şeyim ok
                                Brozek 2, Derhal gitmeli derhal ! 1dk bile süre verilmesine gerek yok Eren oynasın yeter artık. Bu adamdan umut mu varda oynatılıyor!
                                erenle mevkileri bile aynı değil, sercan desen anlarım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X