Valla ben bu takımı her sene şampiyonluğa oynarken tutmaya başlamadım ki bu sene kötü gidiyor diye yerden yere vuriyim. Son 2 senede 1 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye kupası, 1 de Süper kupa kazandı bu takım. Bu sene de şampiyonlar liginde gruplardan çıkıp UEFA avrupa ligine gitmeye hak kazandı. Valla 1-2 sene benden opsiyonları var. Tekrar toparlanırlar, dualarımız onlarla...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Türk topcuları gittiginde dert yandı da işte sorun orda bi şekilde almak lazımdı cunku yetkili onlar bizim elimizden bişey gelmiyor. .Ayrıca hocanın rotasyona neden gitmedigini anlayamıyorum. .İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebahadir abi hocanin melak gibi insan oldugu asikar kimseyi kirmiyo sonucta.hocanin en onemli ozelligi topculari iyi hazirlamasi ama bu sene ligin kotu olmasi etkiledi ne yazikki..farkli bisi deneyemedi hoca vakti olmadi vllahi olmadi billahi olmadi bak adam a2 maciniin ilk yarisini izledi kosa kosa sonra arabayla idamana gitti gozumle gordum..
hocan cikip aynilarini sene basinda demedi mi..acin okuyun gazeteleri videolari var turk topculainin gitymesinden dert yanan kimdi abi acin okuyun..transferler ilgili gorusleri hepsi vardi.temmz ayiydi ehrhalde bn hatirliyorum adim gibi
2 yedek kaleci nedir yaa rezillik,altyapıda yok mu baska oyuncu kaleci nedir yaa amatörde yapılmaz bu hareket
Her mac as kadroyla cıktık nerdeyse aldıgımız puan ortada bu daha da endişe verici.
Neyse sonumuz hayrolsun. .
Yorum
-
Şenol hoca Takımın başına gelebilecek en iyi hocadır. Her zaman yüzde yüz performans beklemek haksızlıktır. Bunu tartışmaya bile gerek yok diyorum.
Şu anki sorunun tek suçlusu şikesiz 82 puan toplayan TAKIM OLMUŞ takımdan 8 futbolcuyu gönderen yönetimdir.
Giden futbolcularımızı ağzımız açık izliyoruz şimdi. Sadri bey bizi kandırsın yok antalya kampında imza attıracağız, yok ikince devre bitince imza attıracağız, yok kız arkadaşı istemiyormuş, yok sorunluymuş, yok şöyle yok böyle vs.vs.
Ha diyeceksinizki bazıları gerçekten sorunluydu. Doğrudur ama yöneticilik faktörüde burada oratya çıkıyor zaten. Yapamıyorsan bırakacaksın o koltuğu.
Egemen,Selçuk,Engin,Jaja,Teo hatta ceyhun ve hatta hiç beğenmediğimiz umutu bile izledikçe içimizden bir şeyler gidiyor. En azından ben öyleyim. Birde kendimizi kandırıyoruz yok selçuk colman olmadan oynayamaz yok bilmemne açın bakın Selçuk Gs de kaç gol kaç asistle oynuyor.
Birde şu dikkatimi çekti gs maçında sanki özellikle bizden gidenler oynamak taraftara birşeyler söylemek için çaba içerisindeydiler güzel oynadıkça vede attıkları gollerle. Manidar geldi bana katılırmısınız bilmem.
Gelelim bugüne, bugüne demeyeyim genelde böyleyiz
Bu günkü maça bakıyorum 15 korner atışı var adam gibi kesilmiş bir top o topa kafa vurabilecek bir futbolcu yok.
-Alan korner atıyor ön direğe yetiştirmeye dahi gücü yok.
-Adrian atıyor ön direği geçmiyor top. Yemin ederim geçmiyor açın maçlarımızı izleyin.
-Colman atıyor, her attığı defansa antrenman topu gibi yada kaleciye.
Yahu koca trabzonsporda adam gibi penaltı noktasına doğru kavisli bir top kesebilen futbolcu yok. Yok böyle bir şey kafayı yiyeceğim.
-Duran toptan gol atacak gerçek anlamda frikik kullanabilecek bir futbolcumuz yok. Burağı saymıyorum gerçek anlamda bir frikik ustası değil zaten. 10 tane vursa belki ikisi gol olur.
-Kanatlardan tehlike yaratabilecek atak yok.
-Dikine gidebilen bir Alanzinho var o da canlı bomba, her an top kaptırıp kontra yiyeceğiz diye ödümüz kopuyor. Gücü zaten yok. Karadeniz gibi bir yerde yaşıyor havasının onu güçlendirmesi gerekirki.
-Adam gibi uyumlu bir defans bloğu zaten yok. Topu oyuna sokabilme sıfır baskı esnasında hata yapmaya müsait. Normal defans hatalarını saymıyorum.
-Santrofor yok.
-Forvet desen hiç yok.
Burak denen bir adam var arkaya kaçırabilirsen bir iki poziyona girersin ondada gol olma ihimali ne kadar varın siz düşünün ki zaten adam gerçekte forvet değil.
-5 milyon euro verdiğimiz adam doksan dakika oyun çıkaramıyor.
Tüm bunları geçtim yaşanan şu şike olaylarından sonra, Suçlu olarak eski yasayla diyelim artık 150 yıla kadar hapis ile yargılananlar yöneticisiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla bas bas bağırıyorlar suçumuz yok kupa bizim hakkımız yeniyor diye vs diye. Uefa ya karşı bile dava açabiliyorlar. Bizim yönetimden adam gibi biri bir Tv kanalına çıkıp yahu arkadaş biz 82 puanı alnımızın akıyla aldık. Şike yada teşvikle alakamız kesinlikle olmamıştır. İddianamede savcınında dediği gibi suç unsuru oluşturacak bir durumumuz kesinlikle yoktur. Asıl hak iddia etmesi gereken bizlerizki, Şampiyonluğumuz elimizden resmen gasp edilerek alınmıştır. Son dakikada şamyonlar ligine gideceğimiz belli olup gerekli hazırlıkları yapamadığımız gibi elimizdeki kadroyuda büyük ülçüde Şampiyonşuğumuz elimizden alındığından elimizde tutamadık. Camiamız diken üstünde.
Hakkımız olan şampiyonluğumuzu tüm gelirleriyle birlikte istiyoruz. Yok abi yoooook
Velhasıl moralinizi bozdum biliyorum ama benim moralimde çok bozuk ve bu gerçeklerle yüzleşmeleyiz malesef.
Hayırlı Akşamlar Dilerim.En son HIRCINBEY tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 23:17.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat mı? Şaka herhalde
marek cech yazacak değildim oynatmadıktan sonra ondaki potansiyeli hiç birimiz göremeyizFırtına esecek
Yorum
-
takımda gol atacak adam yok (burak dahil)....
takım sezon başından beri hep aynı sistemde oynuyor , bu bir teknik direktör beceriksizliğidir , başarısızlığıdır
beşiktaş ta en az bizim kadar maç yaptı ama adamlar hala dipridiri oynuyor
başkan avrupa da 6 maç yaptı bi tarafı kalktı dünyadan vazgeçti
bir başkan takını ancak bu denli olumsuz etkileyebilir umarı istifa eder çünkü artık takımı sırtlayacak yeti kalmadı kendisinde
bu takım yorgun falan değil bu takım medyanın şişirmesiyle zihinsel olarak çökertildi takımda herkes bunu kullandı kötü niyetle
bu sene play off bile hayal artık gelen giden paşa paşa puan alıp gidiyor şenol hoca felsefe yapmaya devam ediyor
Allah fener karşısında bizi hezimetten rezaletten utançtan korusun...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
saydıklarını alırız tabikiİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi alperi isteyelim yarin gelir
keza volkan geldi
olcan gelir isteyelim inan gelir bak ozan da gelir hatta..
niyet onemli abi..bide gokhan tore bize gelmemesi normal degil mi sence de..adam alman altyapisi hamburgda 50.000 kisinin onunde oynamak farkli bisi.
musa nizam alper potuk kamil corekci sezer (rize oynayan genc stoper) ozan olcan muhammet bunlari almak isteyelim hangisi bize yok der yada hangisi senin 11 de siritir..
yabanci transfere gelince sikinti oalcagi kesin..avrupada oynayan belkide en dogudaki takimiz .. sehrin yapisi ortada..ama bu topcu gelmeyecegi anlamina gelmez..liverpool gibi takimda oynamis song bu takimda 2 sene oynadi problem yaratmadan..
demek istedigim su ki trabzondan daha kucuk ornegin hoffeniam villareal gibi ve buna ornek olabilcek parlama potansiyeli olan yuzlerce topcu var..
belki simao quaresma alamayabiliriz
ama shota vugrinec symek bulabilirz..ama onemli olan niyet
ama onlarda emin ol 2 sene sonra (ya da 3 ) istanbula kaçmanın yolunu arar
kaç futbolcumuz istanbul bileti almıyor hafta sonu
(bu sene yoğun olduğu için alamıyo olabilirler)
trabzonda tek kalacak adam tolgadır
gerisi istanbul takımları istediği an gidecektir
ha bu onları kötülemek değil gayet doğal bir şey
Yorum
-
Diyelim ki bu alınan oyuncuların hepsini Şenol hoca aldırdı.Dağıtılan olan takımın yerine %100 isabetle transfer yapmak hayal olurdu.Hocada gidenlerin yerini bir şekilde doldurmaya çalıştı.Yapacak birşey yok....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Bence birşey yazma....İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarek cech yazacak değildim oynatmadıktan sonra ondaki potansiyeli hiç birimiz göremeyiz
Yorum
-
bence hocanin sucu yedek 2 kaleci almakta da degil bence tolgayi dinlendirmesi lazimdi ..İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk topcuları gittiginde dert yandı da işte sorun orda bi şekilde almak lazımdı cunku yetkili onlar bizim elimizden bişey gelmiyor. .Ayrıca hocanın rotasyona neden gitmedigini anlayamıyorum. .
2 yedek kaleci nedir yaa rezillik,altyapıda yok mu baska oyuncu kaleci nedir yaa amatörde yapılmaz bu hareket
Her mac as kadroyla cıktık nerdeyse aldıgımız puan ortada bu daha da endişe verici.
Neyse sonumuz hayrolsun. .
lakin tolga kaptan oldugu icin takimi disardan motive etmeyi deneyebilirdi kaptanlar bugun icin var ..
onur as zeki yedek olabilirdirdi.tabi boylece de sorun cozulmuyor..
hoca benim gozumun onunda izledi a2 macini abi demek topcu bulsa oynatacak suc hocada degil kanimca altyapi konusunda
Yorum
-
abi oyle diyosunda yapma gozunu seveyim ya..95 den sonra ogun abdullah orhan kaynak aurelio selcuk egemen engin..İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaydıklarını alırız tabiki
ha bu onları kötülemek değil gayet doğal bir şey
ogunle abdullahi m ali yilmaz para yuzunden satti
16 senede benim hatirlamdigim hangi topculari aldilar..
bence yanlis dusunuyosun sayin abim benden demesi..
burada yonetimin yanlisini sehre yuklemek yanlis
selcuk egmenle sozlemesini onceden uzatilip para karsiligi satip 2-3 ustune verip serdar aziz ve alperi alabilirdin yaniliyor muyum abi?
vizyon meselesi bence bu olay..bence sehirde suc bulmak olmaz..
Yorum
-
O da ayri bir dert, Trabzonspor bu kücük kent icin inanilmaz gelir sagliyor. Gelmek isteyenin tek amaci bu gelirden kendine büyük dilimi ayirmak oluyor.İlk olarak veysel enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar başkan istifa ettimi yerine kim gelecek Allah aşkına kim Trabzonspor'a bütün herkes rant elde etmek için geliyor.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Trabzonlu olanlar da Selçuk'tan Egemen'den farklı değiller. Zamanında Küçük Orhan'ı da gördük, Ogün'ü de. Shalke istediğinde Hami'yi de gördük , Zenit istediğinde Fatih'i de. Şu bir gerçek ki maddi olarak Trabzonspor'u aşan bir topçuyu Trabzonspor elinde tutamaz. Trabzonsporumuzun elinde tutabileceği futbolcu bugün için maksimum yıllık 1,5-2 milyon euro alan futbolcudur. Bunun fazlasını yurt içinden ya da yurt dışından bir takım önerirse yani bu kadarlık futbolcu olurlarsa bu takımda o futbolcuyu tutamazsın. Bizim kapasitemiz bu kadardır, gocunmaya-gücenmeye de gerek yok.İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaydıklarını alırız tabiki
ha bu onları kötülemek değil gayet doğal bir şeyEn son brushfield tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 23:34.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum