Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zokora geldi ya

hoffeniam cok mu buyuk sehir

yada villareal cok mu buyuk sehir

sayin abim ben selcugun egemenin gidisine birsey demem burak onurda gidebilir istanbula giden topcu 10 sene orada mi oynuyo sanki.

selcuk egemenin gidis sekli farkli o baska..

selcuk egemen gidecek diye senin onlarin yerini doldurcak adami alma planin yoksa gidipte trabzon sehrine laf atmak kusura bakma en basit is

o takimin formasni giymek senol hocayla calismak isteyen yuzlerce topcu varken gidip trabzon sehrini kucumsemek cok sacma
    renkdaş trabzon şehrine laf atmak değil niyetim zira trabzonluyum

ama gerçekler var

tabiki TS ye gelecek binlerce topçu var ama kim

arda gelirmi, gökhan inler,eren derdiyok,hamit,gökhan töre,gökhan gönül vs vs

bu saydıklarımı bizim yarıştığımız istanbul takımları alabiliyor hatta bizim elimizden en iyi oyuncumuzu alabiliyor

açıkçası isterse kesin alıyor

biz bu takımların hangi oyuncusunu aldık

burak sergen oktay gibi dibe vuranları

zokora neden geldiğini kendi ağzından söyledi

macera.......

Yorum

• Şu transfer konusunda medyada Şenol hocanın yönetim tarafından kandırıldığı yada mağdur edildiği ile ilgili haberler var, bu medya deyince bizden olanların söylemleri, bence Henrique yi şenol hoca istemiştir, gerisi piyango belki celutska da olabilir henri yerine ama bir tane istediği alındı diyordular uzun zaman önce....

Yorum

• şenol hoca pawel'e 5-6 mac sabretse ve oynatsa golcü sıkıntımızı aşacağımız gibi kanatlarda ki etkinliğimizinde atracağını düşünüyorum
        burak kanat oyuncusu fazla bir şey beklememek gerekir .adrian daha takıma alışamamış . bence en iyi transferlerimiz Aykut,zokora,Celutska,vittek,adrian en kötü transferlerimiz marek cech (cale ondan daha iyiydi) tek sorun kanat oynatabilecek bir orta saha oyuncumuzun olmaması ve serkanın maclarda sadece ve sadece koşuyor olmasıdır.(devre arası gitmesini istediğim oyuncular:serkan balcı-marek cech)
        Fırtına esecek

Yorum

kimmis o altyapidan gelen 5 oyuncu abi?
          kazandırırdı dedim renkdaş

adam genç oyuncu uzmanı

volkan,sercan,serdar azizi çıkaran bu adam

ertuğrul hoca geldi oynattı

bizde olduğu dönemde ali şen kandil ve yanında bir kaç oyuncu daha kazandırmıştı ama tabiki kullanamadık

ali şen dünyanın en iyi 100 genci arasında gösterilmşiti o dönem

Yorum

• * Arkadaşlar diyelim ki Playy-off'a 4. girdik 15 puan gerideyiz en kötü senaryo , grupta puan avantajı oluyormu puanlar yarı yarıya indikten sonra...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet birakilmaliydi ama Senol Hoca alternatifini aradi, denedi ama olmadi...mecburen sampiyonluk icin oynatti ve sampiyon olduk!
              O ikisinin o imzalari attigini Yönetim gayet iyi biliyordu, haliyle Hoca´da..ama o anda ne yapabilirdi? Diretti ve sampiyon oldu ama hala bazilarina yaranamamis...sanki burasi bir Sirk, sihirbaz izliyoruz!

Ispatlayamiyoruz ama Yönetimin kiminle nasil bir pazarlik icinde oldugunu cok merak ediyorum...
              Hangi şampiyonluk hayalmi görüyosun kupa nerde kulpu nerde bu takım 84 senesinde şampiyon oldu internete yaz bakalım 2011 senesi şampiyonu kim diye
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

abi hoca nerden tanicak adriani henriqeyi Allahini seversen

hocanin bildigi halil ve zokora bunlari istedigi belli

2 senedir alperi istiyor.

ozan ipegi istiyo 2 senedir..

volkani turk kontejyani acmak icin istedi yoksa volkan da yoktu aklinda..
                Basında hocanın Adrian'ı defalarca izlettigi ve kendisin de izlediği yönünde haberler vardı keza bunlar yalanlanmadı. dogru kabul etmek lazım.

O zaman kardeim yapacaksın basın toplantısını diyeceksin istedgim oyuncular alınmıyor kafalarına göre oyuncu alıyorlar bu yüzden istifa ediyorum. Ertesi gün ne olur biliyo musun ortada yönetim diye bişey kalmaz. .

Çıkıp konusacaksın sana camia guvenmiş yetki vermiş en sevilen ve saygı duyulan kişisin neden susuyorsun hocam ?

Ben bıktım artık konusursam kötü şeyler olur tezinden. .

Koskoca kulüp menajerlerin maskarası olmuş.vizyon yok bişey yok.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi şampiyonluk hayalmi görüyosun kupa nerde kulpu nerde bu takım 84 senesinde şampiyon oldu internete yaz bakalım 2011 senesi şampiyonu kim diye
                  * Peki diyelim şikeyi biz yaptık , her türlü katekulleyi çevirdik ama Tff dedi ki banane kardeşim Şampiyon yinede sizsiniz , sen evet Şampiyon biz olduk diyebilecekmisin , bir metal parçası kupa yada google 2011 şampiyonu yazınca çıkanmıdır senin inandığın...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    renkdaş trabzon şehrine laf atmak değil niyetim zira trabzonluyum

ama gerçekler var

tabiki TS ye gelecek binlerce topçu var ama kim

arda gelirmi, gökhan inler,eren derdiyok,hamit,gökhan töre,gökhan gönül vs vs

bu saydıklarımı bizim yarıştığımız istanbul takımları alabiliyor hatta bizim elimizden en iyi oyuncumuzu alabiliyor

açıkçası isterse kesin alıyor

biz bu takımların hangi oyuncusunu aldık

burak sergen oktay gibi dibe vuranları

zokora neden geldiğini kendi ağzından söyledi

macera.......
                    abi alperi isteyelim yarin gelir

keza volkan geldi

olcan gelir isteyelim inan gelir bak ozan da gelir hatta..

niyet onemli abi..bide gokhan tore bize gelmemesi normal degil mi sence de..adam alman altyapisi hamburgda 50.000 kisinin onunde oynamak farkli bisi.

musa nizam alper potuk kamil corekci sezer (rize oynayan genc stoper) ozan olcan muhammet bunlari almak isteyelim hangisi bize yok der yada hangisi senin 11 de siritir..

yabanci transfere gelince sikinti oalcagi kesin..avrupada oynayan belkide en dogudaki takimiz .. sehrin yapisi ortada..ama bu topcu gelmeyecegi anlamina gelmez..liverpool gibi takimda oynamis song bu takimda 2 sene oynadi problem yaratmadan..

demek istedigim su ki trabzondan daha kucuk ornegin hoffeniam villareal gibi ve buna ornek olabilcek parlama potansiyeli olan yuzlerce topcu var..

belki simao quaresma alamayabiliriz

ama shota vugrinec symek bulabilirz..ama onemli olan niyet

Yorum

• İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şenol hoca pawel'e 5-6 mac sabretse ve oynatsa golcü sıkıntımızı aşacağımız gibi kanatlarda ki etkinliğimizinde atracağını düşünüyorum
                      burak kanat oyuncusu fazla bir şey beklememek gerekir .adrian daha takıma alışamamış . bence en iyi transferlerimiz Aykut,zokora,Celutska,vittek,adrian en kötü transferlerimiz marek cech (cale ondan daha iyiydi) tek sorun kanat oynatabilecek bir orta saha oyuncumuzun olmaması ve serkanın maclarda sadece ve sadece koşuyor olmasıdır.(devre arası gitmesini istediğim oyuncular:serkan balcı-marek cech)
                      devre arası yabancı transferi YAPILMAMALIII. eldekiler verim alınabilecek oyuncula ısrarla PAVEL diyorum. kızılacak biliyorum ama youtube den attığı golleri defalarca seyrettim. hepimizin ah çektiği BAROŞ tarzını bi benmi gördüm yahu. ki ben profesyonel futbol seyircisiyim abartısız haftada 7-8 maç seyrediyorum. takımdaki oyuncular kötü değil ama hücum organizasyonumuz çok kötü organize olamıyoruz. volkan halil henri adriyan pavel ve burak helva olmadı henüz olması için hoca bi formül üretecek eminim.

Yorum

• Birde ben neden korkuyorum biliyormusunuz CL'deki formları ile Celutska ve Colman gider, Burak bizde kalır o konuda eminim ondan sonra gelecek senenin takımını kurarız mum ışığında....

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Basında hocanın Adrian'ı defalarca izlettigi ve kendisin de izlediği yönünde haberler vardı keza bunlar yalanlanmadı. dogru kabul etmek lazım.

O zaman kardeim yapacaksın basın toplantısını diyeceksin istedgim oyuncular alınmıyor kafalarına göre oyuncu alıyorlar bu yüzden istifa ediyorum. Ertesi gün ne olur biliyo musun ortada yönetim diye bişey kalmaz. .

Çıkıp konusacaksın sana camia guvenmiş yetki vermiş en sevilen ve saygı duyulan kişisin neden susuyorsun hocam ?

Ben bıktım artık konusursam kötü şeyler olur tezinden. .

Koskoca kulüp menajerlerin maskarası olmuş.vizyon yok bişey yok.
                          bahadir abi hocanin melak gibi insan oldugu asikar kimseyi kirmiyo sonucta.hocanin en onemli ozelligi topculari iyi hazirlamasi ama bu sene ligin kotu olmasi etkiledi ne yazikki..farkli bisi deneyemedi hoca vakti olmadi vllahi olmadi billahi olmadi bak adam a2 maciniin ilk yarisini izledi kosa kosa sonra arabayla idamana gitti gozumle gordum..

hocan cikip aynilarini sene basinda demedi mi..acin okuyun gazeteleri videolari var turk topculainin gitymesinden dert yanan kimdi abi acin okuyun..transferler ilgili gorusleri hepsi vardi.temmz ayiydi ehrhalde bn hatirliyorum adim gibi

Yorum

• benim korkum ise başkanın seneye bakacagız demesiyle arada transfer yapmayıp
                            Şenol hocayıda küstürecekler oda gidecek 2-3 yıldır dik olan başımızı yine kumlara gömecegiz.
                            şl de oynamanın bedeli ligde bu kadar agır olmamalı. fb maçında ALLAH yardımcımız olur inşallah
                            2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• tolga(onur)
                              celustka - giray - glowacki(yeni transfer) - ferhat(piotr)
                              aykut - zokora
                              burak adrian colman
                              pawel

bu kadro sistem oturunca iş yapar.....yedekler:tayfun-mustafa-vittek-sapara-alanzinho-halil-sezer-volkan -eren-sercan
                              serkan balcı acilen gönderilmeli bu takımda durdukça takıma zarar veriyor
                              Fırtına esecek

Yorum

• İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tolga(onur)
                                celustka - giray - glowacki(yeni transfer) - ferhat(piotr)
                                aykut - zokora
                                burak adrian colman
                                pawel

bu kadro sistem oturunca iş yapar.....yedekler:tayfun-mustafa-vittek-sapara-alanzinho-halil-sezer-volkan -eren-sercan
                                serkan balcı acilen gönderilmeli bu takımda durdukça takıma zarar veriyor
                                Ferhat mı? Şaka herhalde
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X