Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adrianin bu kacinci diregi bir sansizlikda var,haliden de bi tane,bizde bir direk laneti galba son 4 sezonda en fazla direklere takilan olmusuzdur
    sakin olun...

Yorum

• ahhhhhhhhhhhhhh jajaaaaaaa ahhhhhhhhhh.. bir maç tan sonra seni anmasak seni hatırlamasak ne olur sankii..sen olaydın bu takımdada akşamları aleme gideydin ne olurdu..
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İyi gün kötü gün taraftarları eblli oluyr
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          STOPER almayan Egemen'in yerini dolduramayan Yönetim mi sucsuz yani?

Onur ile halen daha sözlesme imzalamayan Yönetim mi sucsuz yani?

Hakkimizi hicbir alanda savunamayan Yönetim mi sucsuz yani?

Bodrum'da tatil yapan Yönetim mi sucsuz yani?
          Tamam yönetim suçlu da istediğini yaptıramayan teknik direktörün hiç mi suçu yok. Madem istediğin olmuyor, bas istifayı.

Yorum

• Arkadaslar sakin olun birbirinizi kirmayin.En iyisi biraz forumdan cikin kafa dagitin sonra yazin.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunlar bizim yönetimin menejerlerden cektıklerının eserı bır o kadar da onların pazarlama konusunde yeteneklerinden aşikar
              cidden soruyorum izleme komitesi kimlerden oluşuyor?
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Penalti penalti yalniz..

Baktim..

o derece kayan bir stoperin ..

o siddetde gelen topa koluyla dokunmadan öyle yön vermesi mümkün degil..

Yorum

• İlla suçlu arıyorsak bence yönetim de teknik heyet de futbolcular da suçlu.

Yönetim bazı transfer yanlışları yaptı.

Şenol hoca 31 kişilik kadroya rağmen bu oyuncuların çok azını kullanarak oynamak istiyor.

Bazı oyuncularımız bariz biçimde maç seçiyor, bazıları ise hiç formda değil.

Kısacası takım bu noktadaysa bunda herkesin suçu var.

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam yönetim suçlu da istediğini yaptıramayan teknik direktörün hiç mi suçu yok. Madem istediğin olmuyor, bas istifayı.
                    Bas istifayi sonra cileyi ceken Taraftar olsun. Ziya Dogan mi gelsin?
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İyiki izlememişim.Rahat rahat uyku uyuyabilirim.Yoksa sinirden sabaha kadar uyuyamazdım.
                      Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• * Futbolcularda çok kabahat var , yahu bu takımı ben çalıştırsam 1 hafta ,en azından yenilmememiz lazım , futbolcunun bunu bilmesi kendini hazırlaması lazım...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ha ha ha gülüyorum hepinize.Siz işte böyle gaza gelip kendinizi birşey zannediyorsunuz. Sadri şener gs ile birlik olup bu takımı yok etti.Sende suçu hocada ara.perdenin arkasına bak önce..............
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şenol Güneş'e yüklenenlerle aynı takımı tutmaktan utanıyorum. Sahadaki rezilleri görmüyormusunuz, bunların başında kim olursa olsun değişen bir şey olmaz. Takımın kadrosunun yarısını kovulmalı bu takımdan.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Devre arası kadroyu hem düşürmek lazım hemde kaliteli Transferler lazım
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bugun takim fena oynamadi, ozellikle ikinci yari... Ama gol atamayiz, gol beklemeyin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X