Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnsanligina,beyefendiligine diyecek bir seyimiz yok. Haddimiz de degil ama hocaligi maalesef o kadar iyi degil.

Su kadro ile SL'de tek maglubiyet ve 7 puan aldik. Baska biri olsaydi en fazla bir puan alirdik.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İnsanligina,beyefendiligine diyecek bir seyimiz yok. Haddimiz de degil ama hocaligi maalesef o kadar iyi degil.

Bırak Allahını seversen ciddi misin? Ah Lazaroni,Ah Ziya Doğan nasıl bıraktın bizi....
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ard arda gelen 2 mağlubiyet sonrası yapılan muhabbetlere bakın...

''Bu takımdan bi cacık olmaz,ruhsuz takım,hoca elindekileri kullanmayı bilmiyor,yetenek fukarası takım,korkak futbol,Şenol Güneş bu işi bilmiyora kadar gitmiş yorumlar...ve sadece gördüğüm tek sayfada yazılan eleştiriler bunlar...

Kusura bakmayın ama bu taraftara takımın bu performansı çok bile...
        #Dik oyna

Yorum

• Volkan kac haftadir oynamiyor ama bu mactada görüldi ki oynamamasi daha iyi.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Hayir, sen hocasin. Hic mi oyuncu portföyün olmaz senin? Hic mi oyuncu izlemezsin? Her önüne atilana neden evet dersin? Nerede senin agirligin?
            bu benimde dikkatimi cekti... bana kalirsa senol gunes bu transferleri sadece önüne getirildikleri icin kabul etti. ben onun kendi agzindan isim vererek su su futbolcuyu istiyorum, alirsak takima cok faydali olur gibisinden bir sey duymadim su ana kadar. her transfer doneminde ya sadri sener konustu, ya ünal karaman ya da diger yoneticiler
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takmışsınız Selçuk'u Egemen'i tutamadıya.Gitmek isteyen adamı zorla mı tutacak yönetim?
              iyi yöneticiysen yerlerine alternatifin yoksa takımın iyiliği için gitmek isteyeni takımda tutacaksın , ikna edeceksin
              ya da onları aratmayacak transfer yapacaksın

Yorum

• Ya adamin dünya sampiyonasinda bile yaptigi belli.

Ama hala iyi teknik direktör degil diyorlar.

Mantik denen kelime bazilarina hic ugramamis.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bırak Allahını seversen ciddi misin? Ah Lazaroni,Ah Ziya Doğan nasıl bıraktın bizi....
                  Onlar bile fazla ona.

Yorum

• Rezil olmuştuk rüsvada olduk. Tebrikler yönetim...
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

kimin hocaligi iyi degil??

Yorum

• arkadaslar bu takımın teknik d. sorunu yok tek sorunu BASİRETSİZ VE PASİF YÖNETİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Transfermarkt.com.tr den alıntı oyuncu istatistikleri(Ligdeki konumumuzun nedenleri açısından siteye konulmuştur)

Takımda zokoranın önünde hücum için değerlendirilen futbolcular

Gustavo Colman:12 maç 0 gol 0 asist Maşallah performansa bak be Adamın yaptığı katkıya baksaa hele

Adrian mierjizevski:14 maç 0 gol 4 asist Daha golü yok Forvet arkası oynuyor golü yok

Volkan Şen:10 maç 1 gol 2 asist 1 gol gerçektende bu şekilde şampiyon olacağız !

Halil Altıntop:12 maç 1 gol 2 asist Yürekli diyenler alın sizin olsun.1 gol atabilmiş maşallah hücumcuya bak

Paulo Henrique:7 maç 1 gol 1 asist 1 gol.Yaw bunlar defanstamı oynuyor acaba

Alanzinho:14 maç 0 gol 2 asist 14 maçta gol atamayan bir hücumcuyla şampiyon olunur !

Burak Yılmaz:12 maç 13 gol 1 asist

Maşallah be performansa bak övdüğünüz adamların performansına bak.Burak yılmazı eleştiriyoruz haklıyız fakat adam 12 maçta 13 gol 1 asist yapmış yani burak maçlarda oynamamış olsa şuan diğer adamların attıkları gollere ve asistlere bakarsak heralde şuan ligin dibine demir atmış olacaktık.

Sizden tek isteğim şu istatistikleri birazcık incelemeniz.Hangi futbolcu ne yapmış Ne durumdayız görün ve ondan sonra karar verin.

Ben diyecek söz bulamıyorum.Takımın bu seneki sıralamasını üstteki yazan istatistikler zaten net bir şekilde ortaya koyuyor.

Yorum

• şimdi şenol hoca gitsin bayram yapalım

2 sene sonra şenol hoca gelse yine bayram yaparız

bu döngü değişmez
                            ama şunu unutmayınki şenol hoca giderse bir daha açılmamak üzere TRABZONspordaki hocalık defteri kapanır

zaten 1-2 maç daha kaybedersek benim tanbıdığım şenol hoca % 100 istifa edecek,bu haftaki fener maçını kaybet, orduyada kaybettinmi haftaya bugün bu saat şenol hocaya kızanlar bayram yapabilirler,,,
                            ha ben hocayı savunmuyorum,aksine eleştiriyorum ve kızıyorum,ama bu şartlar altında morinho gelse bu takım adam olmaz........
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Soruyom size bu yil ligin tadi tuzu kalmadi ve bu yil ligi neden oynuyoruz diyen bir baskanin takimi lige motive olmakta sorun ceker mi cekmez mi?
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bazilari gercekten anlamiyorlar. Yahu Senol Hoca daha öncede birakip gitti. Sonra ne oldu peki? Hüsran hüsran....Ne zaman geri geldi takima hava geldi...

Kötü dediginiz adama ilk sarilan yine bu Yönetim oldu. O zaman bu Yönetimi ne yapalim?

Türkiyenin en iyi teknik direktörü bizde...Peki ya Yönetim?

..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X