Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gerçekten katılıyorum.Aralarındaki tek fark,Şenol Güneş Trabzonspor'u kendisinden çok düşünüyor olduğu için sağlam duramadı,sağlam durması demek gerektiğinde rest çekip gitmesi demekti.Fatih Terimin egosu kendisi için en önemlisi olduğundan istediği kadar sağlam durdu...

Aynen katiliyorum. Fark su: GS Yönetimi Fatih'in dedigini yapti, bizim Yönetim yapmadi.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocaya ne sallamıcam ya her sene aynı şey aynı hatalar.Yapboz tahtasına döndürdüler kadroyu ilk 4 e giremicez halen durumun ciddiyetinde değilsiniz.
      O senin salladigin TD 2 senede neler yapti haberin varmi?

Gecen yillar:
      -Bursaya sampiyonluk
      -TR kupasi
      -Süperlig kupasi
      -lig sampiyonlugu

Bu senenin kadrosu:
      -Sampiyonlar liginde tek maglubiyet
      -Uefaya katildik, nerdeyse ikinci tura cikiyorduk

Elindeki kadroyla yapabildiginin en iyisini yapiyor hocamiz.
      Bende cok kiziyorum neden baska (genc) oyuncu oynatmadigini ama yinede bizim 10.000 firin ekmek yememiz lazim o adamin seviyesine ulasmak icin.
      Burdan klavyeden sallamak nasil olsa kolay.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaşınız Kaç.? Biraz Saygılı olmanızı talep ediyorum....
        Gerçekler acıtır, yaşla alakası yoktur...
        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Anlaşılan federasyonun play off kararı en çok bize yarayacak.

Yorum

• Hemen pes etti taraftar..
            Ayni kadro ayni hoca degil mi 450 takim icinde 8 oyuncusu avrupa sampiyonu olmus ve 7. Sirada olan interden 4 puan alan, 18. Sirada olan cska yi son anda gecemeyen, 54. sirada olan ve tek basina Hazard in degerinin tum transfer butcenden fazla olan lille yi evine gonderen takim bu takim degil mi?

Yorgunuz, hem fiziksel hem mental..tek aciklamasi bu durumun..kolay degil bu stresi kaldirmak..
            Bu durumun en onemli nedeni federasyonun dik duramayip ligin tarihini degistirip sacma sapan bir mac takvimi olusturmasidir.. Rakipler tatildeyken uefa maci oynuyorduk, biraz insafli olmak lazim..
            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Takmışsınız Selçuk'u Egemen'i tutamadıya.Gitmek isteyen adamı zorla mı tutacak yönetim?
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• La öyle demeyin
                Hepsini hoca istedi..
                Kendi açıklaması benim açıklamam değil..
                Brozek de dahil..
                Ha kendi istediği adamlar kadroya giremiyorlar o ayrı
                Hani 6 aydır aldığımız adamlar varya Sercan ve Eren..
                ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlaşılan federasyonun play off kararı en çok bize yarayacak.
                  Niye? Biz Play offa mi kalacagiz? Ilk 8e girelim de Uefaya gidelim.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gerçekler acıtır, yaşla alakası yoktur...

Gerçekler??? Bu ülkede Gerçek mi Kalmış...
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Transfermarkt.com.tr den alıntı oyuncu istatistikleri(Ligdeki konumumuzun nedenleri açısından siteye konulmuştur)

Takımda zokoranın önünde hücum için değerlendirilen futbolcular

Gustavo Colman:12 maç 0 gol 0 asist Maşallah performansa bak be Adamın yaptığı katkıya baksaa hele

Adrian mierjizevski:14 maç 0 gol 4 asist Daha golü yok Forvet arkası oynuyor golü yok

Volkan Şen:10 maç 1 gol 2 asist 1 gol gerçektende bu şekilde şampiyon olacağız !

Halil Altıntop:12 maç 1 gol 2 asist Yürekli diyenler alın sizin olsun.1 gol atabilmiş maşallah hücumcuya bak

Paulo Henrique:7 maç 1 gol 1 asist 1 gol.Yaw bunlar defanstamı oynuyor acaba

Alanzinho:14 maç 0 gol 2 asist 14 maçta gol atamayan bir adamla şampiyonlar ligi kazanılır !

Burak Yılmaz:12 maç 13 gol 1 asist

Maşallah be performansa bak övdüğünüz adamların performansına bak.Burak yılmazı eleştiriyoruz haklıyız fakat adam 12 maçta 13 gol 1 asist yapmış yani burak maçlarda oynamamış olsa şuan diğer adamların attıkları gollere ve asistlere bakarsak heralde şuan ligin dibine demir atmış olacaktık.

Sizden tek isteğim şu istatistikleri birazcık incelemeniz.Hangi futbolcu ne yapmış Ne durumdayız görün ve ondan sonra karar verin.

Ben diyecek söz bulamıyorum.Takımın bu seneki sıralamasını üstteki yazan istatistikler zaten net bir şekilde ortaya koyuyor.
                      En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 21:24.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takmışsınız Selçuk'u Egemen'i tutamadıya.Gitmek isteyen adamı zorla mı tutacak yönetim?
                        Kulübün menfaatleri icin en azindan zorlamalari gerekirdi. Olmadi yerlerini doldur. Egemen'in yeri doldu mu? Yok...Senol Hoca Stoper istedi mi? Evet...

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İnsanligina,beyefendiligine diyecek bir seyimiz yok. Haddimiz de degil ama hocaligi maalesef o kadar iyi degil.
                          ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                          [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlaşılan federasyonun play off kararı en çok bize yarayacak.
                            inshallah.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• takim yorgun

turk futbolcusu zihinsel olarak hazir degil mu kadar maca..

2. devre toparlayacagiz ve playofflara kalacagiz

biraz sabir

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Volkan ilk 18 e girmemeli bence Sapara bu kadar kötü mü Rosenborg takımını sürüklemiş bir oyuncu hiç süre alamayacak kadar mı kötü anlamıyorum.
                                Gecen haftada neden Volkan oynamıyor diyorduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X