İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Sorun mu bu sanki, mali alan aldi gitti, yiyiciler ceplerini doldurdu.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
-
bu yazdıklarınızı 5 10 sayfada bir tekrarlayalımİlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk senemiz,zor olacağını başından beri söylemiştik...bu sene avrupa bileti alsak çok iyi olur.Asıl iş seneye patlar, bu takım oturur, istikrar sağlar, bu sonuçlar çok iyi derslerdir ders alabilecek kişiler için.O dersi alacak kişilerde gerek teknik ekipte gerek kadroda fazlasıyla mevcut.Takım olduğumuzda geçen seneden daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz.
Nokta transfer şart artık...Ben bu seneki yabancılardan şikayetçi olamam şu anda.Çünkü henüz takım olamadık.Ama Adrian son yarım saatte Colmanın kuramadığı oyunu kurdu...Canlandık biraz.
Alanzinho bazı renktaşlarımın yüzünü kızartıyordur sanırım.Kaçırdığı gole üzüldüm sadece, o olmasa hücuma çıkamazdık...
Halil,ziyadesiyle çok yorgun,cidde üzülüyorum ona,kendini çok hırpalıyor,ama cidden çok yoruldu...
Volkan şu anda bir hayal kırıklığı ama zamanla,takım olgusunun oturmasıyla o da görev bilincine sahip olacaktır.
Serkan,gerçekten istikrarlı..
Dediğim gibi,tek sorun ve en büyük sorun takım olgusunu oturtmak,bu takım çok yoğun maç temposu yapıyor ve buna yenik düştü artık...Ama bu,gelecek sezon bu takımın yüzde yüze yakın oturmasını sağlayacak.
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar hekese sallayin ama hocamiza ve Tolgaya sallamayin.
Hocaya ne sallamıcam ya her sene aynı şey aynı hatalar.Yapboz tahtasına döndürdüler kadroyu ilk 4 e giremicez halen durumun ciddiyetinde değilsiniz.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
kadıköyde feneri yenelim yeter şu dakkadan sonra lig umrumda değil bu takımdan bir cacık olmaz avrupada ilerlemeye bakalım en iyisi...
yalnız bu ruhsuz + yetenek fukarası takımla fb den fark yiyeceğiz gibime geliyor sıradan anadolu takımı gibiyiz devre arası operasyon şart oldu celustka zokora colman dışındaki yabancıları temizlemek lazım ama henrique ve adrian a verilen paralar başımızı ağrıtacak..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
renktaş o adam onu derdi de bizim yönetimimizdeki bazı isimler çok iyi bildikleri için hiç düşünmeden ''giiiitt'' derlerdi... bunu biz bile anlayabiliyoruz o kadar dışarıdan bakmamıza rağmen...İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemasaya yumruğunu vurup bana gloyla girayın 3 le çarpımı hızında kaliteli bir stoper almazsanız ben gidiyorum demeliydi.Entropi İyidir.
Yorum
-
olan saten 1.derece traftara yazik oluyor izdirab icinde mac izliyoruz ha simdi yedik ha yiyecegiz diye buna kalpde dayanmaz artik
2.side trabzonspora yazik oluyor vede senol hocaya yazik oluyor sebebi acik neden derseniz kendi kariyerini düsürüyor eneri herhangi bir anadolu takimina gitsin sampuon yapar hele hele istanbul takimlarina gitsin yüzde 90 sampion yapar neden cünkü adamlar isdegin futbolcuyu aliyorlar borcmus felan dinlemiyorlar isde sonuc ortada
sener aga yada nevzat aga yada kimdir transferden sorumlu hani aurupa takimlariylan basbasa mücedele edecek kadro nereye gitti vardida bizmi görmedik yoksa bir hikaye vardi ya hani
inek göldeki su icdi dag oldu diye böyle gitmez gidemez zaten görün köy kilavuz istemez
bence acilen kayserispordan abramat jaja vede bu takimda ölüsü oynardi yataranin vallahi yada gökdeniz isde görüyoruz halimizi tak görmeyen niyet yöneticiler yada polonyalilar politikasi var bu yönetimde tursunu kursunlar gülelimmi aglayalimmi yoksa isyanmi edelim sakdik kaldik aslinda külübe yürüyüz yapilmasi lazim bence yoksa sonuclar hic ic acisi degil dalga gecer oldular millet
Yorum
-
son iki maçta yenilginin tek sorumlusu şenol güneş'tir
Avni Aker'de korkak bir futbol oynatmayı nasıl başarıyorsun Şenol hoca..
rakipler Avni Aker'de iki forvet oynarken, sen kaleye gidemiyorsun bu nasıl bir korkaklıktır.. tek forvette inat ediyorsun, önce şu inadından vazgeç..
devre arası transfer mi yapacan ne yapacaksan yap, önümüzdeki sene şampiyonlar ligine katıl..
iyice saçmaladınız..
Yorum
-
takimda kimsede forma korkusu yok. Nasilsa haftaya yine oynariz diyor hepsi.
Hoca dogru diyor, suanda oyuncu deneyecek degiliz, as kadroyla cikmamiz lazim cünkü kaybetme lüksümüz yok.
Ama as kadro genclerbirligini bile yenemiyor. son 6 mactir yenemeyen bir takim var.
Hadi hayirlisi, bu gidisle 4 ile 8 arasi playofflarda oynayacagiz
Yorum
-
Selcuk'u, Egemen'i birakmayin dedi...Stoper alin dedi...Hangi biri yerine getirildi?İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca gitsin demek doğru değil. Ancak yanlış transfer politikasında hocanın sorumluluğu yoktur demek de çok doğru değil. Yönetimi transferde yönlendirebilmeliydi.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Senol günes bu kulübe kazik cikmadi,bir sonraki macta catlak sesler yükselirse istifa etmekten de kacinmaz.
Senol hoca cabuk gider ama biz onun gibisini bulamayiz.
Senol günes bu takima cok sey vermistir,sabirli olunursa vermeye devam edecektir.
Senol günesin en büyük hatasi transferde gereken aktifligi bu sezon dahil hicbir zaman gösterememesidir.
Senol günesle az kalsin sampiyonlar liginde bir üst tura cikmak üzere oldugumuz unutulmamali.
Transfer görüsmelerine profesyonellikten dem vuran oyuncularimiz agir mac temposunu kaldiramamislardir,temel sorunumuz budur.
Oynamayan oyuncular kendilerini hazir tutamadi,sans verilen oyuncular sanslarini iyi degerlendiremedi.
Hoca sorunundan ziyade sorunumuzun yönetimsel ve oyuncularimizin gercek anlamda profesyonel olmamasindan kaynaklandigini düsünüyorum.
Senol günesi göndermek kolaydir ama daha iyisini bulmamiz cok zordur,bunun bilincinde olmaliyiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Hem çok kolay gol yiyoruz, rakibi karşılayamıyoruz, hem de hücumda sorumluluk alıp elini taşın altına koyacak tek bir futbolcumuz yok. Zaman zaman Colman birincil görevi o olmamasına rağmen sazı eline alıyor, Burak bir şeyler yapmaya hevesleniyor ama rakip defansın içinde kayboloyor. Alanzinho son dönemde biraz sorumluluk almaya başladı ama o da ne kadar yeterli tartışılır. Henrique'de o liderlik vasfı biraz var ama fizik yasaları şu dönem buna müsade etmiyor ne yazık ki. Halil, Adrian desen sistem futbolcuları, kurulu düzeni olmayan takımı alıp bir yerlere taşıyacak yapıda değiller.
Özetle, takımda iş bitirecek adam yok. Gençlerbirliği gelip sana 2 tane sallıyor, sen zar zor penaltıdan karambolden anca beraberliği kurtarmaya çalışıyorsun onu da beceremiyorsun.
Bu görüntünün düzelebilmesi için futbolcu takviyesine ve en önemlisi de zamana ihtiyaç var. Bu sabrı gösterebilecek miyiz? Umarım bu sefer gösteririz.
Yorum
-
Hayir, sen hocasin. Hic mi oyuncu portföyün olmaz senin? Hic mi oyuncu izlemezsin? Her önüne atilana neden evet dersin? Nerede senin agirligin?”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Yönetim mi diyor Şenol hoacaya Burak'ı tek forvet oynat diye,yönetim mi diyor,Halil kanat oyuncusudur diye,yönetim mi diyor Volkan'ı,Pawel'i, sıkınşınca oynat yoksa kadroya bile alma diye.İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın gitmesinden bize hiç bir fayda gelmedi gelmeyecektir de
tarih bunun örnekleri ile dolu
bizim sorunumuz yönetilememek
Tamam yönetim istenilen transferi yapmamış olabilir, fakat sende elindekileri kullanmasını bileceksin..Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuçlu teknik sorumlu: Şenol hesap ver...
Yaşınız Kaç.? Biraz Saygılı olmanızı talep ediyorum...."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum