Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Hoca artik Masaya vurmali.Bu anlayisla olmaz bu Is.Transfer yapamiyorsan yapma Kadroyu koru.
    82 Puan toplamisin daha ne diye yeni Takim kuruyorsun.Hey Allahim böyle bisey sadece Trabzonsporda olur.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Son yıllarda izlediğim en kötü Trabzonspor.Taraftar olarak bu maçı alırız diye bir inanç kalmadı hiçbirimizde.Örneğin;geçen yıl Ankara'daki Gençler maçına gitmiştim ve 1-0 gerideydik ama kazanacağımıza inanıyordum,öyle de oldu ama şimdi geriye düştüğümüz zaman alırız bu maçı diyemiyorum.Takımın bu hale gelmesine neden olan birinci etken yönetimdir.Büyük takım,hedefi,vizyonu büyük olan bir takım ilk 11 oynayan,oynayabilien 7-8 oyuncusunu kaybetmez.Takımı küçük takım gibi yöneten,gereksiz transferler yapan yönetim birinci sorumludur.İkincisi 3 günde 1 maç oynamamız ve yetersiz futbolcularımızın bulunmasıdır.Oyuncularımızın çoğu zaten iyi değil bir de böyle olunca hepten dökülüyorlar.Üçüncüsü Şenol Güneş'in oyun içindeki yanlış tercihleridir ancak Şenol Hocamıza güvenim sonsuz kimse Şenol Hoca'yı acımasızca eleştirme hakkını kendinde bulmasın ama ölçülü şekilde eleştireceğiz tabii ki.

Bir de Avni Aker'i dolduran çoğu taraftarımız dördüncü etken bana göre.Takım gol atınca her şey güllük gülistanlık rakibe baskı kurmak yok,takım gerideyken takımı ateşlemek yok,işler kötü gidince ha bire homurdanmak var.(tüm taraftarımız değil tabi)

Birisi Şenol Hoca kimi kazandırdı demiş.Bunu diyen futboldan anlamıyor arkadaş.Kimsenin istemediği Burak'ı ısrarla oynattı,bu günlere getirdi.Onur sakatlanınca ne yapacağız dedik Tolga muhteşem döndü bunlar kimin etkisiyle oldu acaba sorarım?Selçuk,Egemen gibi oyuncuların daha da verimli olmalarında hiç mi etkisi yok?

Neyse kısacası ben Trabzonspor taraftarının genel profilini beğenmiyorum.Genel olarak iyi gün taraftarı görüntüsü çiziyoruz ne yazık ki!
      Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Beyler rica ediyorum çok kötü senoryolar üretmeyelim. Yok kadro çöp yok şenol hoca iyi hoca değil lütfen böyle şeylere gerek yok. Geçen sezon bittikten sonra çok hatalar yapıldı eyvallah. Tutulması gereken oyuncular vardı ama maalesef bu futbolcuları tutamadık.Bu futbolcuların bazıları bizi satmıştır. Gidenler arasında Jaja ve Selçuk hariç hiçbirisine bir gram üzülmedim. Çünki giden futbolcuların gelen futbolculardan bi fazlası yoktur inanın bana. Sorun jaja ile selçuğun boşluğu dolmadı. Ayrıca bir takım düşünün 3 kulvarda oynıcak ama stoperde Glo, Giray var alternatifi ise bir tek Mustafa Yumlu olsun
        En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 21:01.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şenol hocanin tek hatasi ve en büyüğü Fati terim kadar sağlam duramaması, ne yaptı fatih istediklerini aldırdı o kadar, şenol ne yaptı safraları alan yönetime ağzını açıp bir şey söyleyemedi. Suçun tamamı şenolundur....
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Takım İyi olda Kötü Günde Burada hazır bekleyenleri iyi günde de bekleriz...
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• şenol güneşi tanımak ve tanımamak arasında kaybolan taraftarlarımız var.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak emretrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halil gibi çarpık topla alakası olmayan bir futbolcu nasıl trabzonsporda oynar anlamış değilim.

Cevap:Çok basit koşuyorya ondan taraftarda kanıyor nekadar yürekl baksana koşuyor.Ulan sen gol at orta yap koşmana gerek yok sen defans değilsin senin işin gol atmak biz seni defansa koş diye almadık gol at diye attık.

Ama senin bacakların doğru gitmiyorki.

Buda halil için yaptığım en ağır eleştiridir kusura bakmasın.

Trabzonsporda Sol kanatta oynayabilecek iki adam vardır bunlarda OZAN İPEK VEYA AMRABATTIR.

Öyle bir yaziyorsunki, görende bu takimi Taraftar yönetiyor sanir. Biz dedigimiz seyler olsa bu takim buralarda olmazdi zaten. Halil'i Taraftar transfer etmedi herhalde.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Trabzonspor olsa da başkası olsa da belirli oyun çerçevesinde oynamaya çalışıyoruz. Oyuncuları ve bölgelerini belirleyip ona göre çalışıyoruz ama bunu kollektif olarak ve takım oyunu halinde yapıyoruz.
                  Maçtan önce de söylemiştim Trabzonspor'un şuan puan durumu kimseyi aldatmasın yine de ilk 4'ün içinde olacak takım olacak Trabzonspor" dedi.

Haber61
                  KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Görende sanacak ki kadro dün bozuldu. Takımı etkileyen başka birseyler var ve de Şenol hocanın inadi
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Henrique'ye dayanılmaz..O ne top ezmektir yahu..

Sorumsuzluktur bu,başka hiçbir açıklaması yok..
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Benim icin Adrian 10 tane Alanzinho eder.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Yine kötü futbol yine hüzün yine kisir döngüye dönmelk üzereyiz.

Vahid halilhodzicli kabuslu günler aklima geldi ilk yariyi izlerken.

Koca bir ilk 45 dakikada hicbir pozisyon üretemeyen,kisiliksiz bir takim vardi sahada.

Ikinci devre biraz toparlandik ama bu dönemde de iyi oynadigimiz söylenemez.

G.birligi ilk deplasman galibiyetini bize karsi aliyor,gs bu sezonki en rahat galibiyetini bize karsi aliyor.

Kimse yorgunluk bahanesine siginmasin,takim cok kötü bir dönemde cook.

Sorunlarin gecici ve az oldugunu düsünmüyorum.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• maalesef oyuncularımız henüz birbirlerini hala tanımıyor. kim kimin nersini pas atacak kim nereye kaçacak hala oturmadı bazı şeyler. bir de üstüne yetenekli diyebileceğimiz oyuncularımız yine yok. bir henrique bir halil maalesef umut kadar olamadılar henüz. egemen gittikten sonra savunmamaız resmen çöktü. cech cale arasında büyük fark yok. bize değişik yetenekli oyuncular lazım biraz da zaman

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Görende sanacak ki kadro dün bozuldu. Takımı etkileyen başka birseyler var ve de Şenol hocanın inadi

Bir Arsiv'e bak bakalim neler yazmisiz. Mesela ben en basinda "sezon boyu istikrarsiz sonuclar" alacagimizi yazdim. Cok iyi hatirliyorum. Bunlari yazmamiza neden olan kadronun bozulmasi iste. Yeni birsey olmadigini biliyoruz.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol hocanin tek hatasi ve en büyüğü Fati terim kadar sağlam duramaması, ne yaptı fatih istediklerini aldırdı o kadar, şenol ne yaptı safraları alan yönetime ağzını açıp bir şey söyleyemedi. Suçun tamamı şenolundur....

gerçekten katılıyorum.Aralarındaki tek fark,Şenol Güneş Trabzonspor'u kendisinden çok düşünüyor olduğu için sağlam duramadı,sağlam durması demek gerektiğinde rest çekip gitmesi demekti.Fatih Terimin egosu kendisi için en önemlisi olduğundan istediği kadar sağlam durdu...

Stoper diye bağırdık şu forumda...3 kulvarda oynayacaksınız stoper alın diye ama yok...bi cacığa yaramadı...

Akıllanmıştır artık heralde yönetim.

Oyunculara da hocaya da kızamıyorum.Alternatifsiz bir kadro tutuşturdular resmen.Oyuncular ligin en çok maç yapan adamları,en çok süre alan adamları...

Stoperler hele...3 stoperle 3 günde bir maç yaptık...

Bu kafa değişmesi lazım,yönetimin artık akıllı olması;

1i yabancı 1 i yerli 2 stoper,bir orta saha alması lazım, birde forvet kiralaması lazım...paweli satabilirse satıp forvet alması lazım...
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X