Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayrıca birlik beraberlik içinde olmayan trbzon taraftarı siz ne ayaksınız.herkesin üstümüze geldiği bu günlerde bu ne kötülüktür.
    takımını iyi günde değil kötü günde destekleyeceksin.hepinize yazıklar olsun.bu takımı hiçbiriniz hakketmiyorsunuz.
    sahada ki skordan çok burdaki yorumlar adamı daha çok üzüyor.
    Ya usta sen de haklısın taraftar kötü günde destek olmalı.

Ama şöyle bir baktığımızda sene başından beri 2-3 maç geçtikten sonra burada insanlar yazıp çizdiler bu takı sıkıntı yaşayacak diye. Bak buradaki taraftar az çok bilir zaten sonuçta bu futbol yani fizik ötesi bir olay değil. Bu taraftarı çıldırtan bu kadar yanlışın bir arada yapılmasıdır. Ve daha da çıldırtan ısrarla aynı yanlışlar üzerinde durulmasıdır.

Yoksa sahada oyuncular yenilmiş kimsenin umrunda değil, çıkıp adam gibi mücadele eden bir takım olsan, öyle yenilsen bu taraftar alkışlamayı da bilir.

Ama ortada neresinden tutsak elimizde kalır diye tabir edebileceğimiz bir takım var. Çok üzüntü verici.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.

Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
      93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
      04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
      bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.

Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.

Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.

Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.

Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.

Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??

Yeter yahu!!!

Değiştirecek ise değiştirsin artık..
      Güzel tespit F.atih
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Giray Kaçar'ın burnu kırıldı.Geçmiş olsun
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Fenere yenilmesinlerde ne yaparsa yapsınlar valla ligin bi esprisi yok zate

Yorum

• Sakin olsun sampiyonlar. Alin size TRABZONSPOR

olur o kadar takmayin kafaya.
            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• arkadaşlar yediğimiz 2. gole dikkat ettiyseniz bizim kanayan yaramızın iyi bir sağ bek olduğu görünüyor. serkan balcı göbeğini kaldırıp rakibe baskı kuramıyor. golcü ihtiyacını söylemeye gerek yok. kanımca serkan , henruqe ve volkan şenden bir numara olmaz. tabi bizim şu gençlere fırsat tanıma geyiği ne kadar daha sürecek kestiremiyorum..

Yorum

5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.

Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.

Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.

Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.

Yeter yahu!!!

Basari onunla geldi hep. Gerisi bos bence. Ersun Hoca kalsaydi Sampiyon felan olamazdik.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yeter yahu!!!

Yonetimin para vermemesi Senol hocaya bagli yani? Simdide Onur. Arada cok az bir fark var. Burdada mi suc Senol Gunes'de? Gelsin ozaman Belcika'nin bir koylusu toparlar takimi
                  1

Yorum

• Bu seneyi bitiren bu dandik transferlerdir.
                    Bu seneyi dolaylı yoldan bitiren Aziz Yıldırım'dır.
                    Yaptığı şikeden-teşvikten dolayı şampiyon olamadık, olsak ne Egemen giderdi, ne Selçuk, ne Jaja.

Yorum

• Maçla ilgili istatistikleri nerede bulabilirim?
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• hic umrumda degil keske kafasi kirilsaydi odunun oyuncumu bunu takimda oynatiyorlar ben herzaman karsiyim böyle odunlara ha galatasaraydaki servet ha bizde giray odun bunlar kalin mese agaci futbolcumu olur bunlarda ancak coban olur dag cobani yanlis meslek secmisler

Yorum

• Bu maçın suçlusu ne yönetimdir ne hocadır. Suçlu futbolculardır.(Sırf bu maç için söylüyorum yalnız)

Alanzinhonun kaçırdığı golün yorgunlukla falan ilgisi yok. Adrian'ın güçsüzlüğü de aynı şekilde. Volkan'ın saçma salak tercihleri de.

Hocayı bir tek Pawel Brozek gibi birini oyuna sürdüğü için eleştiririm. Bugüne kadar oynatmamakta meğer haklıymışsın hocam. Keşke bugün de oynatmasaydın.
                          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Adamlar 2 senedir trabzonspor sendromuna yakalandilar 104 yillik cinarlarini sekip budadik fazla ciddiye almayin

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol güneş yüklenmeyin futbolcuları alanda suç yönetim ceplerini iyi doldur değeri beş para etmez futbolcuları aldılar hiç bir b.k yaradıklarıda yok yönetim istifa
                              Şenol Güneşin iradesi yokmu,takımın sorumlusu olarak tepki koyamıyormu,oynatmasın o zaman,mesela engini oynatmadığı,ceyhunu oynatmadığı gibi???
                              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Bu takımla ancak bu kadar olur Şenol Hoca ne diye suçlanıyor anlamıyorum. Neredeyse attığımız gol ile yediğimiz gol sayısı eşitlendi. Artık şu defansa bi çözüm bulunmalı. Onur da kaleye geçmeli. Fener karşısında da böyle oynarsak rezil oluruz valla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X