Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayrıca birlik beraberlik içinde olmayan trbzon taraftarı siz ne ayaksınız.herkesin üstümüze geldiği bu günlerde bu ne kötülüktür.
    takımını iyi günde değil kötü günde destekleyeceksin.hepinize yazıklar olsun.bu takımı hiçbiriniz hakketmiyorsunuz.
    sahada ki skordan çok burdaki yorumlar adamı daha çok üzüyor.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giray'in burnu kirildi, su an hastaneye gidiyor.

Süper febeş maçında Mustafa göbekde oynayacak.O maçı hayal bile edemiyorum.Bu moral bozukluğuyla.Bu yorgunlukla.

Yorum

• İlk olarak augustus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman siz futbolu klavye başında izlemeye devam edin...
        Adam o kadar mı taktik bilmez kaç yıllık hoca adam taktik oynatamıyor takıma, tek taktiği Burak'a uzun pas. Kornerler hep aynı, biraz farklı varyasyonlar çalıştırır adam antrenmanlarda. Kimin nerde olduğu belli değil.

Yorum

• Şenol güneş yüklenmeyin futbolcuları alanda suç yönetim ceplerini iyi doldur değeri beş para etmez futbolcuları aldılar hiç bir b.k yaradıklarıda yok yönetim istifa

Yorum

• Şenol Hoca giderse bu seneyi değil önümüzdeki 5 seneyi kaybederiz. Şenol Hocanın yetkilerinin arttırılması lazım. Kulüpte futbol konusunda tek yetkili Şenol Hoca olmalı. Transferdeki tek yetkili Şenol Güneş olmalı. Başkan ve adamları güvenilirliğini yitirmiştir. Kulübün kasası bu tip adamlara teslim edilemez.

Yorum

• Egemeni benmi tutamadim elçuku engini jajayi yattarayi ulan geçen sene bu takim kotumuydude dagittiniz takimi!
              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Takıma kızıyorum, sonra aklıma geçen sene geliyor, olaylar geliyor vazgeçiyorum. Yapacak bir şey yok arkadaşlar bu takımın gücü kuvveti geçen seneyle bu seneyi kaldıramadı. Farkında değiliz belki ama geçen sene hala devam ediyor fiilen. Bu takımın dinlenmeye fırsatı olduğunu düşünmüyorum. İkinci yarı toparlanacağız artık. Tabi devre arası diye bir şey var mı bilmiyorum ama.

Kızıp köpürmekte haklıyız ama hocayı bunlardan ayrı bir yere koymalıyız. Hocanın hataları takımı yönetmekle alakalı süreç bizi yıprattı takımımızı dağıttı. Olağan bir süreç bu. Play off var 10 puan fark bile yeter bize. Sıkmayın canınızı desteklemeye devam. Körü körüne değil bilinçli bir şekilde ama. Hadi eyvallah.

Yorum

• Bir daha kimse Brezilyalı ve Polonyalı futbolcu söylemesin lütfen Altın kaplama olsa kanatları olsa İSTEMİYORUM

Yorum

• izleyemedim maçı. sonuçta önemli değildi. tek beklentim tamamen yedek takımla çıkmasını istiyordum takımın. fener maçına dinlenerek çıkalım 25 maçtır aynı adamlar oynuyor diye. ama şenol hoca yanıltmadı beni gene o yorgun fiziksel olark bitik 11 çıkarmış. 2 oyuncu cezalı olmasa onlarıda oynatacak. zokora gerçekten akıllı adammış. dinlenmek için kart gördüğüne inanmaya başladım...
                    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Fb mücadelesi zor olacak inşALLAH bu seneki ilk derbimizi kazanabiliriz
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bjk gs tırından sonra şikebahçe tırıda rizede.Bundan önce saldırıyo ugramıstı simdi neden hal ugramadı bilm..

Neyse inadına hergün geçiyorum o tırın üzerindekilerin yüzüne karşı Allah ne verdiyse sövüyorum.Kendime geliyorum yarın daha pis sövücem

Yorum

• aykutu defansta nasıl buldunuz belki gelecek adına güzel bi kazanç olur bizim aykut

Yorum

• Güya ligi takip etmiyordunuz, önemli olan Avrupa'ydı...

Bla bla bla...

En başta da ligi sallayanlar sövmek için maç sonrası foruma koşuyor.

İyi ki takmıyorsunuz ligi.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• devre arasına istifa bekliyorum ben ya yönetim ya hoca....Bence ikisi beraber çok yıprandılar....bizim onlarla devam etmemiz anılarına ihanet olur...şenol hoca zaten benim vereceklerim bu kadar diyordu
                              !

Yorum

• Rezalet la bu takım gol atamaz arkadaş bi burak atıyordu o batınca bizde battık işte bu işin böyle olacağı belliydi 2.lig yabancıları alayı türk ztn kalmadı iyi niyetli disiplinli takımımız.
                                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X