Eğer şikecileri yenersek bu seneyi kurtarırız..Yoksa zaten duman oluruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
STOPER almayan Egemen'in yerini dolduramayan Yönetim mi sucsuz yani?
Onur ile halen daha sözlesme imzalamayan Yönetim mi sucsuz yani?
Hakkimizi hicbir alanda savunamayan Yönetim mi sucsuz yani?
Bodrum'da tatil yapan Yönetim mi sucsuz yani?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenden gelen üzüntüyede sevincede eyvallah Trabzonspor'um
Duruşun yeter
1
Yorum
-
Bu takıma hava topu yasaklanmalı.Orta kesen kadro dışı kalmalı.
Delirttiler beni bu akşam.O kadar korner, o kadar orta...Hangisini olumlu kullandık?
Takımı zaten at gitsin.O ayrı mevzu.
Yorgunlar o kadar olur diyordum ama bu nedir arkadaş?Kaç maç oldu?teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
Hocam afaroz edileceksin dikkat et Trabzon Şenol Güneş eleştirlemez haşaaaaa.İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu birakin allah askina..
ersun yanal ilk senesinde gayet guzel isler yapti..umut ve gokhan
biraz becerikli olsalardi o sene sampiyon olurduk..
tamam hocayi savunun ama koru korune degil..
Alın size Şenol Hocanın kurduğu kadro.
Yorum
-
Azcık menajerlik oynayan herhangi biri gelebilir.İlk olarak augustus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş e istifa etsin, gitsin diyenler onun yanında alternatifini de yazsınlar.Son 20 senede zirveye oynadığımız, büyük takım olmanın hazzını yaşadığımız çoğu sezonda Şenol Güneş in imzası vardır.tabiki eksikleri yanlışları vardır.Ama şu an için Şenol Güneşten daha iyi bir alternatif olduğunu düşünmüyorum.aksine onun bizim için büyük bir nimet olduğunu düşünüyorum.Skor taraftarlığını bırakalım. daha düne kadar heykeli dikilmeli dediğimiz adamı 2 günde idam sehpasına çekmeyi düşünmekte ancak bizim yapabileceğimiz bir şey olur!.
Yorum
-
bunlar bizim yönetimin menejerlerden cektıklerının eserı bır o kadar da onların pazarlama konusunde yeteneklerinden aşikarİlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer komitesi kimlerden oluşuyor...bu paweli,celustkayı,henrikeyi,volkanı,saparayı alan kimdir?bunların bir adı var mı?Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Hoca Selçuk'a Egemen'e Jaja'ya ne yapmış olabilir ki sence Allah aşkına. Sezon sonu basın toplantısını hatırlayın "Ben kimsenin takımdan ayrılmasını istemiyorum ama gitmek isteyenler var" demişti. Şenol Güneş'in bu takıma yıllarca verdiği emeği başarıyı 3-5 maçta silip atmak yok saymak bu kadar kolaysa helal olsun. Herşey değişir Yönetim değişir. Şenol Güneş değişir. Oyuncular değişir. Ama taraftarımız değişmez ne yazık ki...İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen bir futbolcunun gitmek istemesinin en büyük kaynagida hoca olur bunuda unutma..ve bu kadar futbolcunun gitmek istemesi hele böyle kaliteli bir kadroda tuaf degil mi sence??http://mahalle-maci.blogspot.com/
Yorum
-
Sen çelişki görmemişsin. Şimdi cıkıcam akşam uygun bi başlıkta anlatırımİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay anasini celiskiye bak... Yönetime laf atiyoruz ama Sadri Senerin kendi ugraslariyla getirrtigi adami istiyoruz...

Yorum
-
Şenol hocanın hiç suçu yok helal olsun ona sen sahada yürüyorsan adam ne yapsın bu kadronun Gençlerbirliğini yenmesi lazımdı adam gibi oynayıp yenmesi lazımdı ama biz adam gibi oynamadık bu kadar basit.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Şenol Hoca'yıda 5'dk harcadık , bu kadar şerefsiz karaktersizin , böyle siyasilerin böyle iğrençliğin olduğu bir Ülkede Şenol Hoca doğruları yapsa sizce Şampiyon olabilirmiyiz.
* Bursaspor oldu ama bu ülkede fenere yatmayacak tek takım bizdik , işte bu gurur bana yeter...
Hemen yorgunluk bahane ediliyor 3. maçımda evimde mağlubum yorgunluk he motor takar alırım maçı şampiyon olduğumuzda öyle değilmiydik evimizde nasıl oynuyorduk şimdi nasıl oynuyoruz yorgun bitkin yılgın ve gurursuz.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
* Hakem Cüneyt Çakır'ı görünce şikespor maçındanda umudumu kestim açıkçası...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
bir susun ya.Ilk yari bitsin elestirmeye baslarsiniz.2 mac daha var.sonucta ilk 4 de girelim yeter.Oynadigimiz oyunla zor tabiki,ama rüzgar hep ters esecek degilya.Cok kötü kadromuz yok, sadece 2-3 tane is bitirici adam lazim.Iyi bir forvet ve iyi bir orta saha alalim defansa gerek bile kalmaz.Unutmayalim defans hucumda baslar.iho istifa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum