Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim uyuma, Jaja'yı istiyoruz!
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Devre arasında transfer yapacağımızı da zannetmıyorum.
      He yapılırsa doğru düzgün futbolcu alıncağını da zannetmiyorum.
      İnşallah yanılırım İNŞALLAH!

Yorum

• A Milli takım hariç tüm milli takım seviyelerinde oynayan ve almak için yırtındığımız sol açık Eren 'i neden aldık. Sözde kadro derinliğimizde boğulsun diye mi?

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bazen bir futbolcunun gitmek istemesinin en büyük kaynagida hoca olur bunuda unutma..ve bu kadar futbolcunun gitmek istemesi hele böyle kaliteli bir kadroda tuaf degil mi sence??

Beni anlayan birisi çıktı nihayet

herkes piskopat, herkes problemli ama Şenol hoca ve Sadri Şener şeker gibi adamlar...
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• evet bu takimin kimyasi degil bunlar patlamis artik bunlar icin özel üretim yapistirici üretilmesi gerekiyor kim önce bulursa patent alabilir ne dersiniz aslinda allah korkusu olmayacak varya hepsini esek sudan gelene kadar döveceksin hic olmazsa sinirimiz gecmis olur yaziklar olsun bu futbolculara burnunuzdan gelsin daha biz 3,4 degil en azindan 10 tane oyuncu almaliyiz yazik yazik nerdesin sener yada nevzat agalar karakoldamisiniz orada kalin dahada iyi olur allah sizin ........ razalet her hafta alistik yikilmaya bu gelenek bozulmaz artik böyle gelmis böyle gidecek artik futbolcu yokmu ankaragücünde felan yada muracat etsek yada bas vursak yaziklar olsun bu formayi haketmiyorsunuz yaziklar olsun

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kimse Hocaya sakın sallamasın.Ligin başında varmıydı bu seneden umutlu olan.Hatta senol hoca bıle ıma etti bunu birşey beklemeyin diye.Selcuk,Egemen,Jaja yı yolladıklarında..

Ne demek istedi yönetim benim istediklerimi almadı. Bukadar basit..

Yönetim defolun lan Transfer yapmadınız.Hakkımızıda savunmuyosunuz. .MK kupayı sana sesini çıkarmasn n.h verirler.
              Senol Hocaya sallayanlar bakalim basin toplantilarini takip ediyorlar mi?

Senol Hoca kadar basiniza tas düssün.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Rafael Benitez'in boşta olmasına güvenerek mi Şenol Hoca gitsin diyosunuz?
                http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Şahsi fikrim devre arası bu yönetime bir şekilde transfer yaptırmamak. Paraların nereye gittiği belli değil...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Hadi diyelim biz her türlü hatalıyız eyvallah , yahu hırsızın hiçmi suçu yok !
                    Bütün suç zaten hırsızlarda. Eğer şampiyonluğumuzu çalmasalardı şu an türkiyenin en iyi kadrosuna sahiptik..
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Yönetim Suclu cünkü bu transferler onun eseri.
                      Senol Hoca suclu cünkü transferlerde agizini acmadi herseye kafa salladi.

Yeni hedef ilk 8
                      Yeni hedef genc oyuncu kazanmak.
                      Yeni Hedef Türkiye kupasi sayesinde Avrupada olmak gelecek sezon.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Onur'un zamanı kesinlikle geldi hatta gbu hafta almalıydı kaleyi sözleşmesi de yenilenmeli hemen
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• * Şenol Hoca'yıda 5'dk harcadık , bu kadar şerefsiz karaktersizin , böyle siyasilerin böyle iğrençliğin olduğu bir Ülkede Şenol Hoca doğruları yapsa sizce Şampiyon olabilirmiyiz.
                          * Bursaspor oldu ama bu ülkede fenere yatmayacak tek takım bizdik , işte bu gurur bana yeter...
                          En son SEDAT tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 19:48.
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hocanın eksikleri var. hep vardı zaten. ama sorun orda değil

Yorum

• İlk olarak Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rafael Benitez'in boşta olmasına güvenerek mi Şenol Hoca gitsin diyosunuz?
                              Ziya Dogan ayrildi ya AG'den dün

Yorum

• Defansımız tam bir skandal ben böyle rezillik görmedim.Kötü oynamadık aslında ama top girmedi.Ulan ne şans arkadaş ya
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X