İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Halil korner kullanıyor. Vay anasını ya.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bizim günahımız ne ?İlk olarak Umit Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah'dan trabzonda oturuyoruzda disari cikinca ileri geri konusan yok.
Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
Su Giray öne cikmasin bundan sonra. Ben birsey yaptigini görmedim simdiye kadar.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
15. kornerimizi kullanıyoruz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
zaten gitti. bodrumda tatil yapıyorİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri şener sektir git

Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
Bu durumlara dusurenler utansin kardesimİlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim günahımız ne ?
61 BIZE HER YER TRABZON 61
Yorum
-
30 korner bir penaltı.Az kaldı dişimizi sıkalım penaltı alırız...İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15. kornerimizi kullanıyoruz.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum