İlk olarak SAFA tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Bu pozisyonda altı pas üstünnde 4-5 oyuncumuz vardı ama Volkan şapkadan tavşan çıkarmı diye deneme yaptı....İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRadyo'yu actim..
Spiker: Volkan sut/orta karisimi birsey vurdu kaleye..
herhalde kaleci cikardi dedim..
Spiker: Tek bildigimiz Volkan'in topu üst kale direginin cok üstünden cikti..
radyo'yu kapattim
2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Yüz kere çözüm yazım bu sayfaya en uçta oynayacak tek adam Pawel. Bunu görmeyen adamdan teknik direktör falan da olmaz.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecen sene oluyordu ama? Nankörlük yapacagina cözüm önerisi yaz.
Yorum
-
bekliyordum ama bukadar cocukca ve asiri bir sekilde bir hemde böyle bir adama bela ookurcasina elestirmek...... bunu beklemiyordum taraftarimizdan.İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdas sasirma yenisin bu forumda boyle adam cok war
Yorum
-
kac tane doğru pas attı size showmen lazım dimi oyle olmuyor iste 2 tane adam geçti diye en iyi oynayan değil pas zamanlamarı cok kotuİlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam kusurabakmada sen hangi maçı izliyorsun?
Yorum
-
Cidden o kadar yakindan o noktoya vurulan topu cikarmasini bekliyorlar ya, aklim almiyor. Tamam takim kotu ama taraftar cok zalim.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Onur olsa havada ters parende atarak bile o topu çıkarırdı...
Yorum
-
Sadece bu maç için değil. CL'de çok iyi idi ancak lig maçlarına hiç konsantre görünmüyor.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Onur olsa havada ters parende atarak bile o topu çıkarırdı...Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum