Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    26 yaşındayım ve 6 yıldır kulüp üyesiyim, bir çok deplasmana evden kaçarak gittim içimdeki aşk büyük, avni akerle evimin arasında 25 metre var, stadyumda büyüdüm, stadın her halini gördüm inşaatında oyunlar oynadım. Ama artık soğuyorum futboldan, içimdeki heyecanı yavaş yavaş kaybediyorum. Stadyumun dolmamasını çok iyi anlayabiliyorum. Gözümde tek suçlu istanbul kulüpleri ve medyasıdır. İçimizde aşkı köreltiyorlar. Göz göre göre..
    papaza kızıp oruç bozma arkadaşım...onların da istediği bu...ama bizde fatihin sabrı ve feraseti var...istanbul fetholunacaktır..tekrardan..
    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

26 yaşındayım ve 6 yıldır kulüp üyesiyim, bir çok deplasmana evden kaçarak gittim içimdeki aşk büyük, avni akerle evimin arasında 25 metre var, stadyumda büyüdüm, stadın her halini gördüm inşaatında oyunlar oynadım. Ama artık soğuyorum futboldan, içimdeki heyecanı yavaş yavaş kaybediyorum. Stadyumun dolmamasını çok iyi anlayabiliyorum. Gözümde tek suçlu istanbul kulüpleri ve medyasıdır. İçimizde aşkı köreltiyorlar. Göz göre göre..
      Bencede herşeye rağmen gitmelisiniz onların istediğide zaten Trabzonsporun yalnız kalmasını sağlamak..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bu genclere yazık hadi 11'i gectim 18'e girseler bari

Yorum

• TRABZONSPOR
          Tolga
          Serkan
          Glowacki
          Giray
          Celutska
          Colman
          Aykut
          Halil
          Alanzinho
          Volkan Şen
          Henrique

Yorum

• Kart sınırında önemli oyuncularımız var , çok dikkat etmeleri gerek.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• selam bu ligtv deki yorum yapan hamdi gercekden cok yalan konusuyor yada bilmiyor konusmayi yahu seyirci gelmez tabiki siz bu sekilde oynarsaniz kim gelecek yani oraya gelen seyirciler para verek geliyor yani düsünebiliyormusunuz 1 haftda 2.3 mac kolay degil ekonomik olarakda yani bu yönetim seyirciye ne veriyor acaba incelenmesi olan durum kendileri incelemesi lazim yani sen vereceksin ama karsiligi olmayinca seyircide enayimi yani ben olsam 4 .5 hafta stada gitmem bak ozaman neler oluyor protesto yapmak lazim yani

Yorum

• Gitmekten başka çaremiz de yok aslında. Mecbur gideceğim. Hiç bir şey yapamıyorsam takımımı alkışlarım..
                #!/bin/bash

Yorum

Gitmekten başka çaremiz de yok aslında. Mecbur gideceğim. Hiç bir şey yapamıyorsam takımımı alkışlarım..
                  Sanada bu yakisir helal..
                  #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Ya hafta sonu şikecilerle maçımız var. Yorulacak takım...
                    7

Yorum

• Tayfur Havutcu Demiroren'i evinde ziyarete gitti ve bunun icin mac oncesi yayini kesildi. Allah'im sen sabir ver.

Yorum

• eren nerde eren, yeter hoca daha yaa laf demeyelim diyoruz ama 18 al be..
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Sahadaki diziliş nasıl olacak acaba...

Halil ile henrique ikilisini birlikte forvet hatında görmeyi umuyorum..
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• yedeklerde kimler var acaba izleyen varmı ligtv

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftarımızın da suçu yok ki. Ligimizi bu hale getirenler utansın. Yatıyoz kalkıyoz maç günü geliyor. Bunun oyuncular için yorgunluğu var , taraftarlar için de maddi yükü var. Bugün stadın bir bölümü boş olabilir normal karşılarım şahsen ben.
                              Haklısın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X