26 yaşındayım ve 6 yıldır kulüp üyesiyim, bir çok deplasmana evden kaçarak gittim içimdeki aşk büyük, avni akerle evimin arasında 25 metre var, stadyumda büyüdüm, stadın her halini gördüm inşaatında oyunlar oynadım. Ama artık soğuyorum futboldan, içimdeki heyecanı yavaş yavaş kaybediyorum. Stadyumun dolmamasını çok iyi anlayabiliyorum. Gözümde tek suçlu istanbul kulüpleri ve medyasıdır. İçimizde aşkı köreltiyorlar. Göz göre göre..
papaza kızıp oruç bozma arkadaşım...onların da istediği bu...ama bizde fatihin sabrı ve feraseti var...istanbul fetholunacaktır..tekrardan..
26 yaşındayım ve 6 yıldır kulüp üyesiyim, bir çok deplasmana evden kaçarak gittim içimdeki aşk büyük, avni akerle evimin arasında 25 metre var, stadyumda büyüdüm, stadın her halini gördüm inşaatında oyunlar oynadım. Ama artık soğuyorum futboldan, içimdeki heyecanı yavaş yavaş kaybediyorum. Stadyumun dolmamasını çok iyi anlayabiliyorum. Gözümde tek suçlu istanbul kulüpleri ve medyasıdır. İçimizde aşkı köreltiyorlar. Göz göre göre..
Bencede herşeye rağmen gitmelisiniz onların istediğide zaten Trabzonsporun yalnız kalmasını sağlamak..
selam bu ligtv deki yorum yapan hamdi gercekden cok yalan konusuyor yada bilmiyor konusmayi yahu seyirci gelmez tabiki siz bu sekilde oynarsaniz kim gelecek yani oraya gelen seyirciler para verek geliyor yani düsünebiliyormusunuz 1 haftda 2.3 mac kolay degil ekonomik olarakda yani bu yönetim seyirciye ne veriyor acaba incelenmesi olan durum kendileri incelemesi lazim yani sen vereceksin ama karsiligi olmayinca seyircide enayimi yani ben olsam 4 .5 hafta stada gitmem bak ozaman neler oluyor protesto yapmak lazim yani
Taraftarımızın da suçu yok ki. Ligimizi bu hale getirenler utansın. Yatıyoz kalkıyoz maç günü geliyor. Bunun oyuncular için yorgunluğu var , taraftarlar için de maddi yükü var. Bugün stadın bir bölümü boş olabilir normal karşılarım şahsen ben.
Yorum