İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Volkan ile ilgili ne gibi bir sorun var bilen varmi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Sercan ve Eren nasil oyuncular bilmiyorum ama 30 kisilik bir kadroya sahibiz ve 14 -15 haric gerisi cöp. Genis kadro böyle olmaz Colman ve Zokoranin alternatifi bile yok. Volkanin alternatifi yok sol kanadimiz yok. Devre arasi en az 10 kisi satmamiz lazim. Sezer Baris tayfun falan bu takimda oynayamazlar.Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Trabzonsporda genç futbolculara şenol güneş şans vermeyecek de kim verecek çok merak ediyorum.
Halil savunma yapacağımız zaman solda mücadele edip top tutuyor falan inanılmaz yararlı oynuyor ama kazanmak zorunda olduğumuz zaman sönük kalıyor ve fiziki o bölgede gidip gelmeye yetmiyor,bunu şenol güneş nasıl görmüyor anlamakta zorluk çekiyorum
Ve biliyorum ki kadroya bile almayacak ama ben gelecekte türkiyenin açık ara en iyi sol açığı olacak EREN i sahada görmek istiyorum...En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 13.12.2011, 21:54.
Yorum
-
Herkesi Uefa'ya kisi basi en az onar mail daha atmaya davet ediyorum!
Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
Selam Orduluİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe sallamasi Kadroya giremiyordu bazi Maclarda.
Yorum
-
Daha dogru dürüst izleyemedigimiz icin zaten Sercan Sercan Sercan diyoruz daaİlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesercan sercan sercan! diyen arkadaşlar acaba hayatlarında kaç kere sercanı izlediler merak ediyorum??
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
tayfunu yazmayain arkadaslar allah rizasi icin neme lazim sonra cikar bi iki mac oynar mac alir sakatlanir vs hic gerek yok yatsin pasamiz trabzon 8 senedir bakiyor ona e bi 8 sene daha bakar allahin izniyle. Bu arada cocuklarina hangi anisini anlatcak cok merak ediyorumAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Ne diyorsun ne ordusuİlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam OrduluPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ordulu olanlara biri karşı galiba? Bende orluyum nolcak?İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam Orduluİstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum