Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fazla sallama
    Ne sallamasi Kadroya giremiyordu bazi Maclarda.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• sercan konusunda pauli hakli...

Yorum

• Volkan ile ilgili ne gibi bir sorun var bilen varmi?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sercan ve Eren nasil oyuncular bilmiyorum ama 30 kisilik bir kadroya sahibiz ve 14 -15 haric gerisi cöp. Genis kadro böyle olmaz Colman ve Zokoranin alternatifi bile yok. Volkanin alternatifi yok sol kanadimiz yok. Devre arasi en az 10 kisi satmamiz lazim. Sezer Baris tayfun falan bu takimda oynayamazlar.
          Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Trabzonsporda genç futbolculara şenol güneş şans vermeyecek de kim verecek çok merak ediyorum.

Halil savunma yapacağımız zaman solda mücadele edip top tutuyor falan inanılmaz yararlı oynuyor ama kazanmak zorunda olduğumuz zaman sönük kalıyor ve fiziki o bölgede gidip gelmeye yetmiyor,bunu şenol güneş nasıl görmüyor anlamakta zorluk çekiyorum

Ve biliyorum ki kadroya bile almayacak ama ben gelecekte türkiyenin açık ara en iyi sol açığı olacak EREN i sahada görmek istiyorum...
            En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 13.12.2011, 21:54.

Yorum

• Herkesi Uefa'ya kisi basi en az onar mail daha atmaya davet ediyorum!
              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu Maci Ligtv göstermeyecekmi??? Ligtv yayin akisinda yazmiyor!

Yorum

• Yarın akşam ki Lig TV'nin kim girsin kim çıksın uygulamasında girecek isimler arasına biz "JAJA" yazıyoruz.. !!

Trabzonspor Fan Page'den alıntıdır.

Sesimizi yönetime duyurabiliriz bence zekice bir uygulama.
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Bu maçı yüzde yüz yenmeliyiz yoksa film biter

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne sallamasi Kadroya giremiyordu bazi Maclarda.
                      Selam Ordulu

Yorum

• inşallah halil ve serkan kesik yer. a2 takımında yoktu sercan eren murat tosun. bakalım 11'e hangisi girecek

Yorum

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sercan sercan sercan! diyen arkadaşlar acaba hayatlarında kaç kere sercanı izlediler merak ediyorum??
                          Daha dogru dürüst izleyemedigimiz icin zaten Sercan Sercan Sercan diyoruz daa
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• tayfunu yazmayain arkadaslar allah rizasi icin neme lazim sonra cikar bi iki mac oynar mac alir sakatlanir vs hic gerek yok yatsin pasamiz trabzon 8 senedir bakiyor ona e bi 8 sene daha bakar allahin izniyle. Bu arada cocuklarina hangi anisini anlatcak cok merak ediyorum
                            Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selam Ordulu
                              Ne diyorsun ne ordusu

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selam Ordulu
                                Ordulu olanlara biri karşı galiba? Bende orluyum nolcak?
                                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                                Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                                FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X