Federasyon erteleme maçını bu hafta arasına alarak kime kıyak yaptı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Cevap veriyorum : fenerbahceİlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyon erteleme maçını bu hafta arasına alarak kime kıyak yaptı?
Yorum
-
Senol Hocamin, "topu Burak'in önüne atin" taktiginden mecburiyetten dolayi vazgececegi mactir.
Bizim de bu mükemmel taktik isleyisi göremeyecegimiz icin simdiden azap duydugumuz mactir.
Takimdan xox yapmasini bekliyorum.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Engin´in Trabzonspor´lu olmadigi burada defalarca yazildi ama kime? Anlayan mi var...
Tolga´yi elestirenlerinde futbol bilgisinden süphe ederim, bu kadar acik ve net! Taraftarin resmen piskolojisi bozulmus, gerci hak veriyorum bu sürecte!!!
Ama futbolculari bu dönemde destekleyecegimize, onlara köstek olmakta neyin nesi, hemde haksiz sekilde
Mesela elestiri mi istiyorsunuz, mac secen Colman´i elestirin, belkide maci kaybetmemize neden olan Cech´i elestirin!
Burak ileride cok yalniz oynamasina ragmen onu ille de gol atacaksin stresine sokan kendinize bir elestiri getirin!
Senol Günes´in bu taktigi sirf daha kolay kazanalim, mac icinde dinlenebilelim (diger maclara daha aktiv cikalim) diye düsündügünü, düsünüyorum ama tutmadi cünkü Burak durdu bu da gayet normal. Allah´in izniyle sikebahce macinda hem golleri hemde asistleriyle geri dönecek
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum