Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Federasyon erteleme maçını bu hafta arasına alarak kime kıyak yaptı?
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Federasyon erteleme maçını bu hafta arasına alarak kime kıyak yaptı?
      Cevap veriyorum : fenerbahce

Yorum

• Senol Hoca oyunculari hafta sonuna hazirliyordur..

Bu mac antrenman maci gibi olur.. Zaten saatide kanitliyor..

GB kapanmayi sevmeyen yada yapmayan bir takim..

Her sonuca acik..

Yorum

• Celu------Giray------Mustafa------Ferhat
          --------Aykut--------Colman-------------
          Volkan---------Sercan---------Eren
          --------------Henrique-----------------

Umarım buna yakın bi 11'le çıkarız.

Yorum

• --------------pawel---------------
            eren--------alanzinho-------volkan
            --------Aykut------colman---------
            ferhat----yumlu----celustka--serkan
            ---------------onur-----------------

böyle bir kadroyla çıksak iyi mi olur..

Yorum

• gençlerbirliğini kolay yeneceğiz.sonra fenere koymaya gideceğiz ve koyacağızda.eşşek gibi anırtarak hemde.anladınızmı fenerli misafirleranlamazsınız tabi sabunluydu
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• maalesef pilimiz bitti 1.devre artık maç kazanamayız. yapacağımız en akıllı iş beraberliğe oynamak.

Yorum

• Devre arasına kadar alınacak her puan kârdır...

Yorum

• ençokta burakın bu maçta oynayamayacak olmasına seviniyorum...
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Senol Hocamin, "topu Burak'in önüne atin" taktiginden mecburiyetten dolayi vazgececegi mactir.

Bizim de bu mükemmel taktik isleyisi göremeyecegimiz icin simdiden azap duydugumuz mactir.

Takimdan xox yapmasini bekliyorum.
                      ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                      [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• eren ve sercanı bekliyorum !
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• fotomaç haberi

Usta hoca, Gençlerbirliği ile yarın oynanacak maçta fazla şans bulamayan Sercan, Eren, Aykut ve Ferhat'ı sahaya sürecek

umarım gerçekleşir.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• takim zaten yorgun birde haftasonu ezik koyune olu bir takim getirmek istemeyecektir buyuk degisiklikler yapabilir hoca, colmani bile dinlendirebilir baris ozbeki surermi diyorum sahaya aykutla beraber...
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• Engin´in Trabzonspor´lu olmadigi burada defalarca yazildi ama kime? Anlayan mi var...

Tolga´yi elestirenlerinde futbol bilgisinden süphe ederim, bu kadar acik ve net! Taraftarin resmen piskolojisi bozulmus, gerci hak veriyorum bu sürecte!!!
                              Ama futbolculari bu dönemde destekleyecegimize, onlara köstek olmakta neyin nesi, hemde haksiz sekilde

Mesela elestiri mi istiyorsunuz, mac secen Colman´i elestirin, belkide maci kaybetmemize neden olan Cech´i elestirin!

Burak ileride cok yalniz oynamasina ragmen onu ille de gol atacaksin stresine sokan kendinize bir elestiri getirin!

Senol Günes´in bu taktigi sirf daha kolay kazanalim, mac icinde dinlenebilelim (diger maclara daha aktiv cikalim) diye düsündügünü, düsünüyorum ama tutmadi cünkü Burak durdu bu da gayet normal. Allah´in izniyle sikebahce macinda hem golleri hemde asistleriyle geri dönecek
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X