İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Yapma Allah askina bircok örnek var...Ali Kemal Denizci'den tut, Ogün'e kadar.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Trabzonsporlu değildi.Gelmeden önceki röportajlarını biliyoruz.Tolga'yı kıyasladığın şeylere bak.Yazık gerçekten.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tolga'yı ne ile suçladığının farkında mısın?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Allah askina bircok örnek var...Ali Kemal Denizci'den tut, Ogün'e kadar.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Ben kimseyi suclamiyorum. Yanlis anlasilma olmasin. Gayse macinin sorumlusu olarakta kesinlikle Tolga'yi tutmuyorum. Farkindaysan Genclerbirligi on birinede yine onu yazdim. Tolga'nin performansindan gayet memnunum. Sadece bir takim süphelerim vardi ve bunlar kuvvetlendi kendi adima.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'yı ne ile suçladığının farkında mısın?
Not: Bu konu ile ilgili son mesajim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Engin'in Trabzonsporlu olmadığını Ankara'da ki günlerinden biliyorum.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin'de Trabzonsporluydu...Demekki bizim gibi degilmis.
Ve bunu henüz bize gelmeden de söylüyordum.
(Gençlerbirliği küçük bir camia olduğu için böyle durumları öğrenmek çok zor olmuyor.)Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
-
Burak cezali.İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------------tolga--------------------
celustka---------giray---------glo-------cech
--------------aykut------colman-------------
------------------adrian---------------------
burak--------------pawel-------------volkan
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tolga mi formsuz?her kaleci arada sirada hatali gol yiyebilir?ayrica birinci kalecimiz kim daha formda daha iyiyse o dur.ya neyi tartisiyoruz ligin en iyi yerli kalecileri bizde kim oynasa farketmez tek sorunsuz mevkimiz,baska tartisacak sey mi kalmadi?yalniz tekrar soruyorum Onur cok agir sakatlik gecirdi,su anki form durumunu kim biliyor?İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga formsuz.Sivasin ikinci ve gsnin ücüncü Golünde büyük hatasi vardi.
Bizim birinci Kalecimizin Onur oldugunu unutuyorsunuz!
Yorum
-
Hiç kendinizi boşuna yormayın. Arkadaşın profilinden son 2 ayda attığı mesajlara bakarsanız, Tolga'ya karşı 50 civarı eleştiri mesajını görebilirsiniz. BMN'deki arkadaşlar Tolga ile aralarında büyük bir hüsumet olduğunu söylüyor ama teyit edemedim...İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga mi formsuz?her kaleci arada sirada hatali gol yiyebilir?ayrica birinci kalecimiz kim daha formda daha iyiyse o dur.ya neyi tartisiyoruz ligin en iyi yerli kalecileri bizde kim oynasa farketmez tek sorunsuz mevkimiz,baska tartisacak sey mi kalmadi?yalniz tekrar soruyorum Onur cok agir sakatlik gecirdi,su anki form durumunu kim biliyor?
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Harika bir Kadro! böyle cikmaliyiz...sadece 2 yabanci...!"İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Celustka-Mustafa-Giray-Ferhat
Aykut
Sercan-Colman
Volkan--------Eren
Halil
Revizyon..
Yorum
-
Alakasi yok.Tolganin Formsuz oldugu bir gercek!İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kendinizi boşuna yormayın. Arkadaşın profilinden son 2 ayda attığı mesajlara bakarsanız, Tolga'ya karşı 50 civarı eleştiri mesajını görebilirsiniz. BMN'deki arkadaşlar Tolga ile aralarında büyük bir hüsumet olduğunu söylüyor ama teyit edemedim...
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Güzel kardeşim hadi Tolga formsuz peki diğer oyuncularımız çok mu formda. Hadi onu da geçtim neden Tolga'nın Şampiyonlar Ligi maçlarındaki harika performanslarından sonra bir tane bile övgü mesajı atmadın buraya?İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakasi yok.Tolganin Formsuz oldugu bir gercek!Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Quaresma bizde de yazmadıkİlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarika bir Kadro! böyle cikmaliyiz...sadece 2 yabanci...!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum