Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Engin'de Trabzonsporluydu...Demekki bizim gibi degilmis.
    Engin Trabzonsporlu değildi.Gelmeden önceki röportajlarını biliyoruz.Tolga'yı kıyasladığın şeylere bak.Yazık gerçekten.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Engin Trabzonsporlu değildi.Gelmeden önceki röportajlarını biliyoruz.Tolga'yı kıyasladığın şeylere bak.Yazık gerçekten.
      Yapma Allah askina bircok örnek var...Ali Kemal Denizci'den tut, Ogün'e kadar.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yapma Allah askina bircok örnek var...Ali Kemal Denizci'den tut, Ogün'e kadar.
        Tolga'yı ne ile suçladığının farkında mısın?
        -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga'yı ne ile suçladığının farkında mısın?
          Ben kimseyi suclamiyorum. Yanlis anlasilma olmasin. Gayse macinin sorumlusu olarakta kesinlikle Tolga'yi tutmuyorum. Farkindaysan Genclerbirligi on birinede yine onu yazdim. Tolga'nin performansindan gayet memnunum. Sadece bir takim süphelerim vardi ve bunlar kuvvetlendi kendi adima.

Not: Bu konu ile ilgili son mesajim.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Engin'de Trabzonsporluydu...Demekki bizim gibi degilmis.
            Engin'in Trabzonsporlu olmadığını Ankara'da ki günlerinden biliyorum.

Ve bunu henüz bize gelmeden de söylüyordum.

(Gençlerbirliği küçük bir camia olduğu için böyle durumları öğrenmek çok zor olmuyor.)
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• --------------------tolga--------------------
              celustka---------giray---------glo-------cech
              --------------aykut------colman-------------
              ------------------adrian---------------------
              volkan--------------pawel-------------halil
              En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 13.12.2011, 17:00.

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                --------------------tolga--------------------
                celustka---------giray---------glo-------cech
                --------------aykut------colman-------------
                ------------------adrian---------------------
                burak--------------pawel-------------volkan
                Burak cezali.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tolga formsuz.Sivasin ikinci ve gsnin ücüncü Golünde büyük hatasi vardi.
                  Bizim birinci Kalecimizin Onur oldugunu unutuyorsunuz!
                  Tolga mi formsuz?her kaleci arada sirada hatali gol yiyebilir?ayrica birinci kalecimiz kim daha formda daha iyiyse o dur.ya neyi tartisiyoruz ligin en iyi yerli kalecileri bizde kim oynasa farketmez tek sorunsuz mevkimiz,baska tartisacak sey mi kalmadi?yalniz tekrar soruyorum Onur cok agir sakatlik gecirdi,su anki form durumunu kim biliyor?

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga mi formsuz?her kaleci arada sirada hatali gol yiyebilir?ayrica birinci kalecimiz kim daha formda daha iyiyse o dur.ya neyi tartisiyoruz ligin en iyi yerli kalecileri bizde kim oynasa farketmez tek sorunsuz mevkimiz,baska tartisacak sey mi kalmadi?yalniz tekrar soruyorum Onur cok agir sakatlik gecirdi,su anki form durumunu kim biliyor?
                    Hiç kendinizi boşuna yormayın. Arkadaşın profilinden son 2 ayda attığı mesajlara bakarsanız, Tolga'ya karşı 50 civarı eleştiri mesajını görebilirsiniz. BMN'deki arkadaşlar Tolga ile aralarında büyük bir hüsumet olduğunu söylüyor ama teyit edemedim...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Onur
                      Celustka-Mustafa-Giray-Ferhat
                      Aykut
                      Sercan-Colman
                      Volkan--------Eren
                      Halil

Revizyon..

Yorum

• Hocam lütfen şu Ereni oynat,ne kaybederiz.

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur
                          Celustka-Mustafa-Giray-Ferhat
                          Aykut
                          Sercan-Colman
                          Volkan--------Eren
                          Halil

Revizyon..
                          Harika bir Kadro! böyle cikmaliyiz...sadece 2 yabanci...!"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hiç kendinizi boşuna yormayın. Arkadaşın profilinden son 2 ayda attığı mesajlara bakarsanız, Tolga'ya karşı 50 civarı eleştiri mesajını görebilirsiniz. BMN'deki arkadaşlar Tolga ile aralarında büyük bir hüsumet olduğunu söylüyor ama teyit edemedim...
                            Alakasi yok.Tolganin Formsuz oldugu bir gercek!
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alakasi yok.Tolganin Formsuz oldugu bir gercek!
                              Güzel kardeşim hadi Tolga formsuz peki diğer oyuncularımız çok mu formda. Hadi onu da geçtim neden Tolga'nın Şampiyonlar Ligi maçlarındaki harika performanslarından sonra bir tane bile övgü mesajı atmadın buraya?
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Harika bir Kadro! böyle cikmaliyiz...sadece 2 yabanci...!"
                                Quaresma bizde de yazmadık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X