Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünkü macin sorumlusu kesinlikle Tolga degil. Takim halinde cok kötüydük. Ama Tolga'nin gecen sezon haric gayse maclarinda bu kadar cok gol yemesi bana artik tesadüfmüs gibi gelmiyor. Görmedin mi mactan sonra gayseliler ile ne kadarda samimiydi. Bu gayse ye gecen sezon haric her defasinda bu kadar rahat kaybetmeyi artik icime sindiremiyorum.

Not: Eger mac basligina bakarsan macin sorumlularini görürsün. Aynen söyel yazmistim...Taraftar-Hakem-Yönetim...

Bu mactan sonra öyle bir hisse kapildim. Umarim öyle degildir.
    bu his nasıl bişidir, biraz yardımcı olursan sevinirim.. demek öyle bir hisse kapıldın. çok ilginç.. Hmm öyle bir his nasıl bişi acaba !

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ALLAH aşkına Tolga kötü kaleci de ondan bişey olmaz de formsuz yorgun de çok gıcık nefret ediyorum de ne dersen de ama şunu söyleme İlelioğlu ... ne demek samimi gslilerle ... yapma ALLAH aşkına
      Dedigim gibi benim düsüncelerim o yönde. Dogrudur yanlistir orasini ben bilemem.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet Onur daha yakisikli!!su Tolga yi kaleden alasagi etmeye de cok merakliyiz bakiyorum en ufak ayagi kaysa millet bekliyor,surekli okuyorum Onur oynasin Onur oynasin.birincisi su Tolga daha ne yapmali ben gercekten bilmiyorum,hem form olarak hem kisilik olarak,ama milletde bir Onur sevdasi varki illa Onur oynasin,daha kimsenin bu adamin agir sakatliktan sonraki form ve fiziki durumundan da haberi yok bu arada.
        Tolga formsuz.Sivasin ikinci ve gsnin ücüncü Golünde büyük hatasi vardi.
        Bizim birinci Kalecimizin Onur oldugunu unutuyorsunuz!
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 'Onur Tolga'dan daha asil (!) duruyormuş', bunu da öğrendik.

Teknoloji hızlı gelişiyor, kabul. 'Asaletmetre' çıktı da haberimiz mi yok acaba ?
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu his nasıl bişidir, biraz yardımcı olursan sevinirim.. demek öyle bir hisse kapıldın. çok ilginç.. Hmm öyle bir his nasıl bişi acaba !
            His dedigimiz sey düsünceden öteye gecmez aslinda. Yanliz senin konuya yaklasim tarzsin hic hos degil. "Bu his nasil birsey..? " diye soramiyormusun? Gayet basit bir sekilde. Tahrik ediyorsunda ne oluyor?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Öyle bişey olmaz. Kolay kolay kimsenin fikrine karışmam saygısızlık etmem ama Tolga'ya o yakıştırmayı yapamazsın.
              Tolga geçen seneyi es mi geçmiş samimilik konusunda ...
              Kendin bile inanmıyorsun bence yazdıklarına. Sinirlisin ondan öyle hissediyorsundur
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Dünkü macin sorumlusu kesinlikle Tolga degil. Takim halinde cok kötüydük. Ama Tolga'nin gecen sezon haric gayse maclarinda bu kadar cok gol yemesi bana artik tesadüfmüs gibi gelmiyor. Görmedin mi mactan sonra gayseliler ile ne kadarda samimiydi. Bu gayse ye gecen sezon haric her defasinda bu kadar rahat kaybetmeyi artik icime sindiremiyorum.

Not: Eger mac basligina bakarsan macin sorumlularini görürsün. Aynen söyel yazmistim...Taraftar-Hakem-Yönetim...
                Bu ne kadar iğrenç bir yorumdur.Onur da Engin ile konuşuyordu maç öncesi.Burak'ta Selçuk ile.Eee ne olmuş konuşunca.Daha fazla konuşamayacağım bu yorum üzerine.
                -1461 TRABZON-

Yorum

His dedigimiz sey düsünceden öteye gecmez aslinda. Yanliz senin konuya yaklasim tarzsin hic hos degil. "Bu his nasil birsey..? " diye soramiyormusun? Gayet basit bir sekilde. Tahrik ediyorsunda ne oluyor?
                  tahrik edici bir kelime kullanmadım ama sadece merak ettim güzel kardeşim.. biraz garip geldi bana bu düşüncen bu hissin.. neyse önemli değil..

Yorum

• Dün gece beni çok üzdü . Ne zaman eskisi gibi olur bilmiyorum .

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu ne kadar iğrenç bir yorumdur.Onur da Engin ile konuşuyordu maç öncesi.Burak'ta Selçuk ile.Eee ne olmuş konuşunca.Daha fazla konuşamayacağım bu yorum üzerine.
                      Tolga ile ilgili daha önceden süphelerim vardi zaten. Onur yada Burak'ta öyle bir hisse kapilmadim hic. Yada diger Futbolcularda...

Not: Mesela Erdinc Yavuz ile ilgili de süphelerim vardi. Özellikle Kayseri maclarini bir baska oynuyordu.

Yorum

• Şikeciler gene kazandı, Bursa bu haliyle ligden düşer..Vederson geçen seneden kalma aldığı paranın hakkını veriyor ve sahada dolaşıyor
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Tolga ile ilgili daha önceden süphelerim vardi zaten. Onur yada Burak'ta öyle bir hisse kapilmadim hic. Yada diger Futbolcularda...

Not: Mesela Erdinc Yavuz ile ilgili de süphelerim vardi. Özellikle Kayseri maclarini bir baska oynuyordu.
                          Erdinç ile Tolga'nın durumu bir mi?Tolga Zengin benim gibi , bizim gibi Trabzonsporludur nokta.Daha fazla bir şey söyleyip komik duruma düşmeyin.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Gol nasıl atılır ve kalye nasıl şut çekilir stoch denen nazi bunu çok güzel gösteriyor, İmrenmemek elde değil..
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erdinç ile Tolga'nın durumu bir mi?Tolga Zengin benim gibi , bizim gibi Trabzonsporludur nokta.Daha fazla bir şey söyleyip komik duruma düşmeyin.
                              Engin'de Trabzonsporluydu...Demekki bizim gibi degilmis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X