Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor taraftarı futbolu ''nah'' bilir ?
    Maalesef buralara kadar geldik.Elbette içimizde futbolu bilenler var ama istisnalar kaideyi bozmaz.
    futbolu bilir, ama taraftarligi bilmez, yavsakligi bilir, örnekleri bolca mevcuttur
    rakipten biri kendini yere atsa sövme makinasi olur sabaha kadar söveriz, ama bizden biri adrian yerde yalandan yere sakat numarasi yapip topu görünce canlanip ayaga kalkinca bir sey yok, az kaldi alkislayacaz
    biz bozduk arkadas, taraftar bozdu, seyirci bozdu, pisirik olduk pi si rik, ve galibiyet için her sey mübah anlayisi var bizde sanki, kendini yere atip topu görünce canlanan birinin derhal takimdan uzaklastirilmasi lazim deerrhaaalll, Senol Günes te bu durumlardan pek memnun gibi duruyor çünkü adrian ayni fuskiyi yemeye devam ediyor, bu konuda sana yaziklar olsun diyesim geliyor Senol hoca, ben Trabzonspor formasiyla kendini yere atan birak futbolcuyu sokakta bir genci bile görmek istemem....
    biz devam edelim adrian gibilerine bel baglamaya, ah be Jajà günahin neydi saha disinda içki içmek mi ? saha içinde devre arasinda bile içsen be, sarhos sahaya çiksan beee, adrian'dan daha iyi oynarsin
    VE SARHOS AYYAS HALINLE BILE KENDINI YALANDAN YERE YERE BIRAKMAZSIN
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sefer hakemler konusunda kesinlikle haklısın. Ama birde şurdan bakalım biz olaya. Ben dün staddaydım. Büyük taraftarımız şunu anlamalı artık Trabzonspor'umuz futbolculara endeksli bir takım değildir. Biz o efsane şampiyonlukları nasıl aldık? Trabzonlu gençlerle Trabzonlu insanlarla kazandık. Sineyi millet ile kazandık. Selçuk gitmiş onu yuhla, egemen gitmiş onu yuhla, engin gitmiş onu yuhla. Futbolcular gelir geçer. Bunlar zaten bizim futbolcumuz değildi. Egemen istanbullu, Engin almanya doğumlu, Selçuk akdenizli vs vs vs. Tribüne gelip sadece bunları yuhhhlayarak bir yere varamayız.

Şimdi dediğin yere geldim. Dün Selçuğun yuhhhalandığının yarısı kadar hakemi baskı altına alsaydık hakeme oynasaydık zokoraya sarı kart bile çıkartamazdı.. Biz onları yuhhalamayacağız demiyorum. Evet baskı altına almak için top onlardayken BÜTÜN TAKIMLARINI YUHALİCAZ.

Biz taraftar olarak bunun ötesine geçemeyiz. Bundan sonrası bizim yöneticilerimizin işidir. Onlar sessiz kalıp susarlarsa zokora'nın gördüğü gibi her maç bize kartlarda çıkar penaltılarda verilir alehimize. Susma sustukça sıra sana gelecek demişler boşuna dememişler.

Yorum

• İlk olarak Syzmkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sefer hakemler konusunda kesinlikle haklısın. Ama birde şurdan bakalım biz olaya. Ben dün staddaydım. Büyük taraftarımız şunu anlamalı artık Trabzonspor'umuz futbolculara endeksli bir takım değildir. Biz o efsane şampiyonlukları nasıl aldık? Trabzonlu gençlerle Trabzonlu insanlarla kazandık. Sineyi millet ile kazandık. Selçuk gitmiş onu yuhla, egemen gitmiş onu yuhla, engin gitmiş onu yuhla. Futbolcular gelir geçer. Bunlar zaten bizim futbolcumuz değildi. Egemen istanbullu, Engin almanya doğumlu, Selçuk akdenizli vs vs vs. Tribüne gelip sadece bunları yuhhhlayarak bir yere varamayız.

Şimdi dediğin yere geldim. Dün Selçuğun yuhhhalandığının yarısı kadar hakemi baskı altına alsaydık hakeme oynasaydık zokoraya sarı kart bile çıkartamazdı.. Biz onları yuhhalamayacağız demiyorum. Evet baskı altına almak için top onlardayken BÜTÜN TAKIMLARINI YUHALİCAZ.

Biz taraftar olarak bunun ötesine geçemeyiz. Bundan sonrası bizim yöneticilerimizin işidir. Onlar sessiz kalıp susarlarsa zokora'nın gördüğü gibi her maç bize kartlarda çıkar penaltılarda verilir alehimize. Susma sustukça sıra sana gelecek demişler boşuna dememişler.
        bu kadar iste, bu kadar, biz görevimizi yapalim sonra yönetimi suçlariz bu konuda, bakin arkadaslar herkes bunu bilsin bazi konularda yönetim en basta suçlu olur çünkü sorumluluk ondadir, ama bu hakem konularinda taraftar bir tepki vermiyorsa yönetim ne akdar konussa azdir ve yetmez, hakemlere ayaginizi denk alin diyecekleri de yok ve demesinler dogal olarak çünkü bi tehdittir ve aziz yildirimlasmaktir, ama biz bir seyler yapalim bagiralim çagiralim sövelim, daha sene basindan beri sikeci fb diyemedik yahu böyle rezillik var mi Dünya'da ??
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• son yılların en iğrenç futbolunu izleyerek azap çektik. son 20 dakika geridesin, rakip top çeviriyor sen izliyorsun. inanılmaz! ulan kepaze ettiniz bizi, Allah bildiği gibi yapsın sizi!
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Şenol hoca, futbolcuların yeterli olduğunu düşünüyormuş..

Şenol hoca kendini mi kandırıyor yoksa taraftarı mı anlamadım..

Yorum

• Yenildiğimiz,fark yediğimiz,berbat oynadığımız maçlar oldu.

Ama dünkü son 20 dakikayı çok uzun zamandır yaşadığımızı hatırlamıyorum.

Çok ama çok sinir bozucu bir tabloydu.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Ridvan Dilmen: "Trabzon deplasmanlari nedense GS'in hep iyi oynadigi karsilasmalardir"

Rıdvan köpeği senin soyunu sopunu ....
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ridvan Dilmen: "Trabzon deplasmanlari nedense GS'in hep iyi oynadigi karsilasmalardir"

bu kadar kötü oyun ve sahada da kötü futbolcular olursa yada Şenol hocanın yanlış tercihleri olursa bu köpek de böyle afkurur..

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim tarafından kale arkasına konuşlandırılan taraftar grubunun olduğu bölgeden atılan su bardağının Tolga'nın kafasında patlaması da pek bir manidar oldu.
                    Dün gece bütün spor programlarını izledim ve inatla bekledim, Tolga'nın yüzüne o su bardağanı fırlatan orço'nun, yanındaki taraftarlar tarafından ağzı burnu kanlar içinde bırakılmış bir şekilde sedye ile ambulansa yetiştirirken ki halini. Ama heyhat, o büyük bir ihtimalle aynı satlerde kahvede arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatıyordur laaa nasıl vurdum tam alnının ortasından diye, arkadaşları da he valla acayip bir adamsın diyordur. Bu ikinci Denyo Trabzonlu vakası, ilki Sivas maçındaki turunculu denyo idi, o denyo'ya Trabzon'a ve Trabzonspor'a vermiş olduğu büyük zarara rağmen kimse tepki koymamış hatta gazetelerde özel ropörtajları yayınlanmıştı.
                    Yok Trabzonum yook , o eski halinden eser yok şimdi.

Yorum

Ridvan Dilmen: "Trabzon deplasmanlari nedense GS'in hep iyi oynadigi karsilasmalardir"

Yalan mı?

Özellikle 1996-2011 incelenirse
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yorgunluk bahane olamaz...aykut volkan gibi dinç adamları köreltip sürekli aynı isimlerle oynarsan hüsran kaçınılmaz olur...rezil olduk dün rezil...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

fb içinde aynı şey gecerlidir. gs deplasmanında hep rahat oyun ve galibiyet
                          En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 16:40.

Yorum

• bu maçta çok net gördükki takım ruhsal ve fiziksel olarak yorgun o yüzden gençler maçına mümkün olan en diri takımla çıkmalıyız.

Yorum

• Fenerlilere madara olmuşuz. Yetkililer bi baksın..

Bunlar kadar mal bir taraftar görülmemiştir... PAYLAŞ REZİLLİĞİ HERKES GÖRSÜN Neyse ki Fenere Liderlik Şansı Vermemişler ·
                              7

Yorum

2-4'lük bir yenilgimiz vardı, sanırım cem papila hadisesinin olduğu sene. o yenilgi bizi şampiyonluktan etmiş, fener şampiyon olmuştu.

fenerin işine gelen mağlubiyetlerimizden bahsetmiyor, kendini fenerbahçeliyim ama objektifim diye lanse ediyor bana göre özellikle de şike süreciyle beraber tamamen taraflı ve yanlı.
                                Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X