Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyun anlamında söylenecek, eleştirilecek fazla birşey yok aslında. Avrupa'dan yorgun bir şekilde çıkmış, şampiyonlar liginden elenmek ile
    Uefa'da yola devam etmek arasında sıkışıp kalmış sevinç, üzüntü arası duygular. Bu duygular arasından sıyrılıp ".... sahi ya bizim bu haftasonu ezeli bir rakibimiz ile maçımız vardı" ya 1-2 gün kala hazır hale gelen ruh ve bedenler.

Tek eleştirimiz 30 küsür kişilik kadrodan ve Avrupa arenasında pek gözükmeyen ikinci bir kadronun oluşturulmamış olması olabilirdi.....

"Köşe" lere bakıyorum da taraftar/seyirci eleştirilmiş. Gidenlerin (Selçuk,Egemen, Ceyhun) üzerine bu kadar gidilmemesi, bizi bu noktaya taşımalarında katkılar, falan filan....

Taraftarın feveranı, bizim eleştirimiz gidenlere değil ki.......Gidiş biçimlerine.....Sen delikanlı gibi ortaya çıkıp "hayır bu sezon benim için Trabzon macerasının sonu, ben kariyerimi başka bir klüpte devam ettirmek istiyorum" diye ortaya çık, ciğerimizi ye......

Sen imza atacam diye koca bir taraftarı, caimayı 1 sezon boyuncu uyut, sonra da al bavulunu çek git. Buna döneklik derler. Kimse kusura bakmasın

Taraftarın isyanı bunadır, atılan pet şişe bunadır.....
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 13:29.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• sol açık, ortasaha-forvet top taşıyan oyuncu, ikinci forvet (umut gibi pres yapan) ve iki tane de sağlam stoper gerek. 5 transfer şart oğlu şart...

Yorum

• Trabzonspor ve Fenerbahce gecen sezon birbirlerini bitirdi bu da her zamanki gibi gs ye yaradi . Dikkat edin gs hicbir zaman cok iyi bir takim olamadi hep birilerinin yaralanmalarini firsat bildi boyle takimlarin taraftari konusur oldu yazik

Yorum

• takımda direkt oynayacak 4 oyuncu transfer edilmeli..ne biz oyuncu transfer ederiz devre arasında ne de transfer ettğimiz oyuncular takıma uyum sağlar play off girmemiz mucizelere bağlı ne yazık ki
          Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o kadar mesajı okudum..şahsen kim kimdir bilmiyorum.içlerinde fenerlide vardır gslide vardır bjklıda var olabilir..eğer hepsi trabzonsporluysa bir şey diyeyim..bizim taratarın%70inden bir b.k olmaz..öyle bir kafamız varki..hiç geçmişten ders almıyoruz..neymiş yenilmiş.yenilir doğal bir durum.sen adam gibi yapıcı eleştiri yap..yakıp yıkıyoruz ya..inter galibiyetinden sonra forum çostu keza facebookda..bir övmeler,bir sevinçler...şimdii yerden yere vurmalar.trabzonsporluya ve karadenizliye nankörlük yakışmaz..facede twitterda zafer naraları atacak taraftarsanız bunu bekliyorsanız tutmayın bu takımı diyorum...
            taraftar gurupları son sözüm size..hiç sevmem sizleri.hatta nefret de ederim bu rant işine girdiğinizden beri..şenol altunsoy abimizin dedği gibi şikeyi tribünlerde hatırlatın biraz bağrın çağırın..ama olamz sanırım taraftar guruplarının tek derdi aldığı 100 kombineyi maç günü nasıl kadar daha fazla nakite çevirebilirm derdinde...böyle devam baştada dedğim gibi bizden bir b.k olmaz..ateş olsak cürümümüz kadar yer yakarız...

Sana kesinlikle hak veriyorum. Herkes bi maç için takımı yarı yolda bırakıyor.
            Sadece galibiyette değil her zaman Trabzonspor diyebilmeli.. Herkes Şenol hocaya laf söylüyor ancak kimse şunu bilmiyor. Bu adam her geldiğinde başarı yapıyor. sadece emeği her zman çalındığı için sonraki sezon bu taraftar zihniyetiyle yollanıyor. Şunu sormak istiyorum bu oyuncuları, hocayı, herkesi suçlayan taraftarımıza. Şenol hocadan önceki takım nasıldı sizce? çok mu iyiydi? adam gelir gelmez maç kazandırmaya başladı. Sanırım onun suçu da çok kazanıp çıtayı yükseltmek oldu. Yazık yok böyle bi anlayış. Ben takımımızın 5 pas yapamadığı zamanları hatırlıyorum. Şu fiyasko yabancı hocalar getirildiği zamandı sanırım. Onun için lütfen eldekinin kıymetini bilelim.Boş yere Burak'a falan laf etmeyelim. Adama top getiremiyoruz. 90dkda 1 top gelse onu da atamasa o suçlu oluyor. Umut bulut u da aynı şekilde suçluyoduk. şimdi arıyoruz. Lütfen daha fazla saygı. Bizim takımımız barcelona değil. Belki renklerimiz benziyor ama birtek onlar şuanki futbol zihniyetiyle istediklerinde herkesi yenebilir. Onun için ne 1 maçtan sonra takım muhteşem diye abartalım ne de 1 maçtan sonra berbatız demeyelim. Futbol bu. Beni bunlardan daha başka endişelendiren durum var asıl. Adamlar tffnin küme düşme talimatını değiştirmek istiyor. Eğer bu olursa daha futbol izlemeyeceğim. Beni takımımdan ayırmaya kimsenin hakkı yok oysa ki..

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyun anlamında söylenecek, eleştirilecek fazla birşey yok aslında. Avrupa'dan yorgun bir şekilde çıkmış, şampiyonlar liginden elenmek ile
              Uefa'da yola devam etmek arasında sıkışıp kalmış sevinç, üzüntü arası duygular. Bu duygular arasından sıyrılıp ".... sahi ya bizim bu haftasonu ezeli bir rakibimiz ile maçımız vardı" ya 1-2 gün kala hazır hale gelen ruh ve bedenler.

Tek eleştirimiz 30 küsür kişilik kadrodan ve Avrupa arenasında pek gözükmeyen ikinci bir kadronun oluşturulmamış olması olabilirdi.....

"Köşe" lere bakıyorum da taraftar/seyirci eleştirilmiş. Gidenlerin (Selçuk,Egemen, Ceyhun) üzerine bu kadar gidilmemesi, bizi bu noktaya taşımalarında katkılar, falan filan....

Taraftarın feveranı, bizim eleştirimiz gidenlere değil ki.......Gidiş biçimlerine.....Sen delikanlı gibi ortaya çıkıp "hayır bu sezon benim için Trabzon macerasının sonu, ben kariyerimi başka bir klüpte devam ettirmek istiyorum" diye ortaya çık, ciğerimizi ye......

Sen imza atacam diye koca bir taraftarı, caimayı 1 sezon boyuncu uyut, sonra da al bavulunu çek git. Buna döneklik derler. Kimse kusura bakmasın

Taraftarın isyanı bunadır, atılan pet şişe bunadır.....
              hocam yasa çok yasa
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Rezalet Futbol Rezalet Hakemin önüne geçti..Ama ne olursa olsun isterse küme düşsün Ben Bu Takımla ve Şenol Hocayla gurur duyuyorum.
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• bu mağlubiyeti de ş.ligi yorgunluğuna veriyorum Şenol hocam ama merak ediyorum hiç etrafınızda size "ya hocam bir kere de 60 dk dan önce hatta çoğu kez yaptığımız 80 li dk lardan önce oyuncu değişikliği yapalım" demiyor mu?..bu VOLKAN şen nasıl neyi var nedir derdi derdiniz ? sakat mı hocam ligin en iyi sağ açığı ama toplasan 90 dakika oynamadı ilk yarı bitiyor çuvalla para verdiniz... bjk-ş.ligi maçı oynadınız 30 luk zokora dökülüyor dinlendir koy aykut'u kendi taraftarı önünde canını dişine taksın genç-trabzonlu-TRABZONSPORLU ,serkan ile nasıl bir ilişkiniz var kırmızı kapaklı sözleşme mi imzaladı her maç ayağı kırık da olsa oynayacak diye? sercan kaya siz istediniz a2 liginde en golcü 3 dakika da olsa oynamaya hakkı yok mu sinyor terim fb gibi bir maçta ilk kez emre çolak denen bir adamı oynattı bir önceki haftalar semih kaya denen birini monte etti ya biz...5 milyon euroluk adrian sizce de trabzonda her halısaha da yeminle 2-3 tane var bu adamdan, henrique davul olmuş 10-15 dakikadan sonra hararet yapmış araba gibi solungaç solunumu yapıyor hiç diyet programı vermeyi düşündünüz mü kulubumuzde bununla ilgilenen birim var mı?..burak 24 ayar altın mı hocam nedir bu laubaliliği ne koşuyor ne pres yapıyor kendisine atılmayan her pas-taç-köşe vuruşu-kale atışı için arkadaşlarına el kol hareketi yapıyor...daha çok var söylenecek de özetle hocam iyisin hoşsun seni seviyoruz ama şu 30 kişilik kadroyu doğru kullanabilelim ülfet olmuş artistler de istemiyoruz,turşu olmuş yedekler de hele milyon dolar verilmiş bidonlar bizi emeğini bileğiyle alın teriyle kazanan anadolu insanını çok çok üzüyor bilesiniz
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Şenol hocam kusura bakmasın ama bu yenilginin % 95'i onun hatasıdır.

rakip takım deplasmanda rahatlıkla 4-4-2 oynuyor ama sen sadece bir adama bağlanmışsın..
                    bunun izahı olamaz.. rakibin 2 tane çocuk oyuncusu var(emre çolak, semih) bunu değerlendiremiyorsun, üzerine gidemiyorsun ve kendi evinde böyle farklı yeniliyorsun.. çok ayıp..

bu huyundan vazgeçmelisin, bu sistemle derbi kazanamazsın.. ya kendi sahanda tek forvet çıkıyorsun ve rakip takım defans da çok rahat top çeviriyor, pres yapan yok baskı yapan yok.. bu ne demek Şenol hoca... henrique maç boyu sağ kanatta ne yaptı, adrian ne yaptı.. henrique'yi koy burak'ın yanına adrian'ın yerinede volkan'ı oynat sende 4-4-2 oyna yada 4-3-3 oyna.. bu kadar korkak bir futbol taktiği sana yakışmıyor..

Yorum

• Resmen pilimiz bitti...Yedek kuvvetlere fırsat verilmeli...Yorumlarımızda gücümüzü ve kabiliyetimizi idrak ederek eleştiri yapalım...Bu kadro şimdiye kadar bizi mutlu ettiyse,yine paldır küldür gider ama yine sevindirebilir...Ben hala selçuk ve engine yoğunlaşıpta bütün soğukkanlılığını yitiren bazı seyircilerin pervasızlığında...Selçuğa ve engine bu kadar düşmanlık olabilir..fakat gaza gelip aklını tatile çıkaran o kadar potansiyelimiz var ki,dün 3-0 mağlubiyetten daha fazlasını kaybettik...Farkına varana...
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• haaaaaa unuttum yazmaya ben Aykut'la gurur duyuyorum dün oyuna girdi gerçek Trabzonsporlu gibi oynadi, ruhumuzu sahaya yansitti, en azindan benim ruhumu isteklerimi, bir ara selçuk'la konustu kizdi mi ne yapti, bir kaç defa sert girmeye çalisti ona, engin'e de aynisini yapti....
                        Helal olsun, böyle topçular istiyorum ben
                        Senol hocaya da elestiri, biliyorsun selçuk baski yedigi zaman top kaptirabilen topçu, neden önlem almadin bunu yaptirmadin ? ve sen Zokora neden basmadin ona ? taraftar desen 0
                        ve aklima geliyor da, kazim oyundan çikiyor arkadaslariyla salak salak hareketler yapiyor guluyor, en gicik oldugum suratsiz kopek melo da yanina geliyor guluyor bir seyler diyor
                        resmen dalga geçe geçe yendiler bizi, ama bazilari neymis taraftarimizi bir çogundan bir bok olmazmis da, yenilmek dogalmis da, bilmem ne bilmem ne, ulan rakibin sana saygisizlik çirkeflik pislik yapa yapa seni yeniyor hem de Trabzon'da, neymis bir fuski olmazmis bizden yok yaaa baska ??? siz 0-5'lik maglubiyetler müstehak, 5gol de penalti ve ya elle olsun, arda marda göz kirpsin, biz yenilelim ne olacak diyelim aferin saksakçilar siziiiiiii
                        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 15:03.

Yorum

• Dostlar, arkadaşlar, kardaşlar... Gün birlik, ele güne karşı dik durma günüdür. Ne ilk defa yenildik nede son yenilişimiz. Utanacak birisi varsa gözü dönmüş önündeki kendi futbolcusuna gelip gelmeyeceği umurunda olmadan sahaya şişe fırlatan MAHLUKLAR utanacak. Biz değil.

Şampiyonlar liginde son maça kadar hatta son 5 dakikaya kadar devam etme mücadelesi veren bir takımız. Kanımızın son damlasına kadar savaştık 6 maç boyunca. Oyuncak olursunuz dediler o grupta ama biz elalemi madara ettik.

Lille maçında full defans oynayıp kapandık çok yorulduk çok koştuk bu maçtada kötü oynadık kaybettik. Ne kaybettik diye Trabzonspor'umuzu bırakırız nede kazandığımız maçtan sonra görgüsüzlük yapıp sokaklara çıkıp kutlama yaparız.

Trabzonspor kupaları kaldırarak kutlama yapar. Eğer kupa kaldıramazsa BİZ TRABZONSPOR'U KALDIRIRIZ.

Yorum

• İlk olarak Syzmkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dostlar, arkadaşlar, kardaşlar... Gün birlik, ele güne karşı dik durma günüdür. Ne ilk defa yenildik nede son yenilişimiz. Utanacak birisi varsa gözü dönmüş önündeki kendi futbolcusuna gelip gelmeyeceği umurunda olmadan sahaya şişe fırlatan MAHLUKLAR utanacak. Biz değil.

Şampiyonlar liginde son maça kadar hatta son 5 dakikaya kadar devam etme mücadelesi veren bir takımız. Kanımızın son damlasına kadar savaştık 6 maç boyunca. Oyuncak olursunuz dediler o grupta ama biz elalemi madara ettik.

Lille maçında full defans oynayıp kapandık çok yorulduk çok koştuk bu maçtada kötü oynadık kaybettik. Ne kaybettik diye Trabzonspor'umuzu bırakırız nede kazandığımız maçtan sonra görgüsüzlük yapıp sokaklara çıkıp kutlama yaparız.

Trabzonspor kupaları kaldırarak kutlama yapar. Eğer kupa kaldıramazsa BİZ TRABZONSPOR'U KALDIRIRIZ.
                            güzel bir yazi kardesim ama bu kadar da basit degil bu isler bence yaaa, dün aklima geliyor resmen gs kendi evinde oynadi, gösteri karsilasmasina çikti, dalga geçe geçe bizi yendi, biz halen daha söyle böyle ben kabullenemiyorum arkadas kimse kusura bakmasin, bazi saksakçilar da saksaklarina devam etsin
                            yahu görmüyor musunuz senelerdir evimizde verilmeyen gollerimizi, 2metre geriden gelen oyuncularimiz için kalkan bayraklari, anelka'nin Konya'da elle attigi golden daha hafif sekile kolunu kaldiran gözünü kapatan topa yükselen Zokora'nin kirmizi kart yiyisini, Burak'in daha sert müdahalelerde faul alamayip baros'un yere düsüp faul alip serefsizin gol atmasini, say say bitmez arkadas daha neyi yazayim ??
                            Hamza Cakir'in Burak'in kaburgalarina olan müdahalesine devam diyen yunus yildirim'i da yazayim mi ??
                            Zokora'ya kirmizi verenlerin geçen sene Inönü'de Burak'in burununun kirilmasina sebep olan sibok'a bir sey dememelerini mi yoksa ayni karsilasmada Burak'a çelme takip penalti olmasina sebebiyet veren Rüstü'nün cezalandirilmamasini ve penalti verilmemesini mi ???
                            emre serefsizoglu'nun onca tekmelerine göz yuman bu haysiyet onur seref yoksunu hakemleri mi ?????
                            DAHA EN YAZAYIM ARKADAS NE NE NE ????
                            takim kötü oynar cech hata yapar Tolga kötü oynar bu ayri mesele, ama yazdiklarima cevap verebilecek varsa beri gelsin, haksizsin yanlis düsünüyorsun katilmiyorum diyen varsa yazin da göreyim, ölümüne tartisirim........
                            yazdigim hatalarin bir çogu Avni Aker'de yasanmistir bildiginiz gibi, bunun sorumlusu da ne yönetim ne de baskasidir, en büyük suçlu taraftardir, topçu da gücünü taraftardan alir, oyuncularimiz itiraz etmeye korkar hale geldi, ve büsbüyük yaziyorum
                            ARA SIRA RAKIP OYUNCULARA HAKEME ONA BUNA UFAK SALDIRILAR KESINLIKLE OL MA LI
                            GECENSENE YUNUS SEREFSIZINE YAPILANLARDAN SONRA GORDUNUZ MU NE OLDU ?? HAKEMLER O KADAR SACMALAYABILDI MI AVNI AKER'DE ???????????
                            bu is bu kadar basit, ama yok gs atkisi bjk formasi giyelim diyorsaniz, ve ya saksakçi olalim yavsak olalim pisirik olalim diyorsaniz hepinize yaziklari olsun .
                            En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 15:20.

Yorum

• Trabzonspor taraftarı futbolu ''nah'' bilir ?
                              Maalesef buralara kadar geldik.Elbette içimizde futbolu bilenler var ama istisnalar kaideyi bozmaz.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• değil burak bu oyun anlayışı ve sistemle drogba bile gol atamaz. sisteme 1 forvet eklemek lazım. yada oynayanlardan halil henri burağa yakın oynamalı. hiç söylemek istemiyorum ama UMUT gibi biri lazımmmm.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X