İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Katilirsiniz katilmazsiniz ama futbolcularin bu kadar kotu gorunmesinin sebebi
hocanin taktigidir.Bakin gese macinda aykut kocaman lavugu alexi ileri ucta oynatti.ilk yaridaki oyunu amator futbolcular gibiydi.
yani demek istedigim kimse yerinde oynamiyor.burak-halil-henriqe hatta adrian...hicbiri yerinde oynamiyor..
tamam yeni alinan futbolcularin cogu enkaz ama esas sorun hocada.
Yorum
-
Galatasaray maçı istatistikleri istatistikleri şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 0 – Galatasaray: 3
Toplam Şut: Trabzonspor: 9 - Galatasaray: 15
İsabetli Şut: Trabzonspor: 3 - Galatasaray: 9
İsabetli Orta: Trabzonspor: 5 - Galatasaray: 4
Faul: Trabzonspor: 7 - Galatasaray: 14
Korner: Trabzonspor: 5 - Galatasaray: 8
Ofsayt: Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 0
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 40 - Galatasaray:% 60
görüldüğü üzere kendi sahanızda bu kadar mahkum futbol oynarsanız yenilmeniz kaçınılmaz olur....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Burda bir kaç hafta önce bunları yazıyorduk herkes siz içimizdeki irlandılı gibi davranıyorlardır şimdi kimse bu tür yazılara ses çıkartmıyor. Kabahatimiz daha önce görmek herhalde.İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Burak'ın en uçta oynatılması olayından vazgeçmeliyiz. 50 defa yazdım bu foruma, görünen köy klavuz istemez biz de en uçta oynayacak adam Pawel dir Burak sağ ya da sol açık, bu iş başka olmaz ya benim göremediğim birşeyi Şenol Hoca görüyor ya da benim gördüğümü o göremiyor, ya da bu adam yaşlandı. Bütün Polonya milli takım maçlarına bir şekilde bakıyorum, Pawel hiçbirini boş geçmiyor, gel gör ki biz de kadroya giremiyor. Bu iş artık bu şekilde gitmiyor, aynı sistemle devam edersek önüne gelen bizi yener, hatta bu sistemde haftaya fenev bile bize döşer.
Yorum
-
Evet maalesef bir Burak olayına kapıldık, sanki adam her maçta gol atıp bizi kurtaracak, geçensene Umut la beraber oynadığı için iyiydi ve hep arkadan çıktığı pozisyonlarda gol attı hep Burak ileri uçta kafa topuna hakim bir adam lazım bu da kesinlikle Burak değil elimizdeki oyunculara göre kesinlikle tartışmasız Pawel Brozek tir.İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda bir kaç hafta önce bunları yazıyorduk herkes siz içimizdeki irlandılı gibi davranıyorlardır şimdi kimse bu tür yazılara ses çıkartmıyor. Kabahatimiz daha önce görmek herhalde.
Yorum
-
4 yeni adam dedin kardeşim Adrian Henriq Celuska, Zokora,Vittek,Sapara,Cech bunlarda bu sene alınanlarİlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasinda Stoper-Orta saha-Forvet arkasi-Forvet alinmali..
4+7 = 11 Kaleci ye yer kalmadı...! Bu yönetimden transfer isteyip insanın sinirlerini germeyin..Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
--------------- Tolga ---------------İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 yeni adam dedin kardeşim Adrian Henriq Celuska, Zokora,Vittek,Sapara,Cech bunlarda bu sene alınanlar
4+7 = 11 Kaleci ye yer kalmadı...! Bu yönetimden transfer isteyip insanın sinirlerini germeyin..
Celustka -- Giray --- xxx ------- Cech
Serkan -- Colman -- xxx -- Volkan Sen
------------- xxx --------------------
----------------- xxx ----------------
Colman'in yanina Alper
Giray'in yanina yabanci stoper
Forvet'e Baros-Elmander gibi bir ikili bulunmali..
Yönetim bu arada zaten gitmeli
Yorum
-
Bence takımın sorunu kadrosunda değil kafasında.....
Bedensel ve zihinsel yorgunlukları var....
Motive olamıyorlar...
Kadroya takviye şart hemde en az 3 tane ama fenada değil mesela Fenerden eksiğimiz yok....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Tek adam üzerine kurulu oyun sistemi olmaz. Topu alanın Burak Yılmaz'ı aradığı sistem ise hiç olmaz. Topu aldığında Burak Yılmaz'ı arıyorsan amatör kümede 2 defans oyuncusu Burak Yılmaz'ı durdurur. Ya nasıl olur ! demeyin durdurur arkadaş. Önceden biliyorsa Burak Yılmaz'a topun geleceğini bozar, tekme ile bozar, kademe ile bozar bozar da bozar.
Burak Yılmaz'dan verim almak istiyorsan bütün yükü Burak Yılmaz'a yüklemek yerine Burak Yılmaz'ı rahatlatacaksın.
Colman'ın haricinde maçı isteyen gole yakın oyuncu olmayınca organize hücum kanat organizasyonu gerçekleştiremeyince karşındaki takımda köy takımı değil elbetteki bir şey yapacak.
Takımı, Tribunu, Rakibi ve Rakibin Hocasıyla hiç hatırlamak istemediğim bir maç oldu. İnşallah çabuk unuturum.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence takımın sorunu kadrosunda değil kafasında.....
Bedensel ve zihinsel yorgunlukları var....
Motive olamıyorlar...
Kadroya takviye şart hemde en az 3 tane ama fenada değil mesela Fenerden eksiğimiz yok....

aynen onun icinde bize taraftar olarak büyük is düser !!
Yorum
-
Vurdurtacaksın bizi hane 5.5 melyonm € Luk Adrianİlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------- Tolga ---------------
Celustka -- Giray --- xxx ------- Cech
Serkan -- Colman -- xxx -- Volkan Sen
------------- xxx --------------------
----------------- xxx ----------------
Colman'in yanina Alper
Giray'in yanina yabanci stoper
Forvet'e Baros-Elmander gibi bir ikili bulunmali..
Yönetim bu arada zaten gitmeli
baksana zorla güya aldığımız adamı biz bile yazmıyoruz..
Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
Çok uzun zamandır ilk defa başımızı öne eğdiler mücadele anlamında.Toparlanırız umarım.Burak konusunda da aklımdan geçen bir sürü komplo teorisi var başrollerde de selçuk ve cincon'un olduğu.İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sabah işime yürüyerek geldim.düşündüm düşündüm işin içinden çıkamadım.ilk defa çok utandım takımımdan.Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
Nietzsche
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum