Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçı unutup gençler maçında kendimize gelip hafta sonu fb yi yenersek bence sorunları birazcıkta olsa çözümüş oluruz.Bu cinconlar geçen hafta fb yi yenince şampiyon olmuş gibi sevinmişti zavallılar.Biz oynamadığımız için yenildik dün gece.Birazcık farklı birşeyler deneseydik rahatlıkla maçı alırdık.Elmander ,melo, eboue bu adamlar topçu değil neredeyse.Ama Türkiye de bir anda topçu oluveriyorlar ne hikmetse.
    Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Sene başında ooooooooo bu takım geçen senekinden iyi OOOOOOOOOOOO Alanzinho bilmem ne gönderin bu yeniler varken gereksiz yedek diye söylemde bulunan bütün bmn duayenleri abileri.

Adrian Mierjiexski : 5.5 Milyon € Bonservis ile gelip daha oynamadan kahraman hani benim profil resmim, zorla geldi bize gören oldu mu bu şahsı OOOoooOO ama öyle futbol duayenlerimiz var forumda ki bu adamı izlemeden Alanzinho gitsin dediler. Ahanda yazıyorum Alinin tırnağı olamaz bu adam.

Pawel & Piotr Brozek : OOoooOO Futbolun duayen isimleri Trabzonspor üzerinden Polonya'dan alacaklarını almaya devam ediyor. Dünyada bana bir takım söyleyin forvete çok ihtiyacı varken yanında ikramiye edilen kardeşi bu çok ihtiyacımız olan forvettten forma şansı bulsun. DİKKAT TRABZONSPOR YÖNETİMİNDE POLONYA'DA KİMİN NE TİCARİ İLİŞKİLERİ VAR BİR BAKINDERİM.

VOLKAN Alan Carlos De RONALDO ŞEN : Bu ismini yazdığım şahıs geçen sene pos bıyık NEvzatın Egemen'e vermediği paradan daha çok alıyor bir telefonla Bursa maçı kadrosundan çıkartılıyor, laf aramızda telefona gerekyok zaten 11 e giremiyor. Tebrikler yönetim bursa ile alacak verecek kalmasın.

Paulo Henriq : Futbol Tanrısının çocuğu Trabzon'a gelip alemcilerle gezmeye başlamış Ayı S... ile yatıp kalkıyor, o güçlü adama nerede aman ne önemi var, değilmi Brezilya'da şirketten transferi gerçekleşti bir takımdan değil ŞİRKETTEN ! Hallolur yani ;

Celuska : Bu adamı şans eseri kader karşımıza çıkardı hoş geldin.

Bu arada 20 TANE selCÜK alıcak olan Başkan nerede senin bu 20 selCÜK un 1-2 tanesi lazım bize haberin olsun. Selçuk İnan'ı Başkanlık seçimi için kullan sonra imza attırama sonra 20 alırım diyorsun ayıp olmuyor mu ?

Orada birde bir adam daha var Syn SÜzer pardon SÜMER alt yapının başında en ağır taş olarak olurmuş yer ay 30 milyar parar alıyor ooooooooh Başkanlık yaptığın takımda para ile çalış Peki ne yaparsın görevi nedir ? Kaç yıldır bu konumda A takıma kimi çıkartmış ? Alt yapının dereceleri neler ? Ben söyliyim 0 ve 0 ve 0 Trabzonspor bunların tekkesi olmuş Trabzonspor Bunlar için var bence gidip yeniden GS yi çalıştırsın paraya tapanlar... Yönetimide kutluyorum Özkan sussun bize yeter diyrlar alsın 30 bin lirayı ne çene varmış demekki..

Son sözüm Şenol Güneş 'e sustukça Trabzonspor'a zarar veriyorsunuz Hocam konuşun hangi Transferi istediniz hangisi oldu, biliyorum siz Trabzonspor'a zarar gelmesin diye susarsınız ancak artık bu susma zarar veriyor Trabzonspor'a konuşma zamanı Transfer komitesini değiştirme zamanı. Kendi yiğenini Trabzonspor'a aldırmayan adam Trabzonspor'u transfer komitelerinde çalıştı.
      Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bizim maclari izlerken hep topsuz oyunda cok kotu oldugumuzu dusunuyorum,oyuncular arasinda cok bosluk oluyor,topu alan veya veren hemen bosa kacmali yada arkadasina yardima gitmeli ama bizde ki cogu adam topu arkadasina atiyor sonra oldugu yerde kaliyor bizim gibi seyrediyor.
        Aynen. Hep durarak oynuyoruz. E kadroda adam eksiltecek oyuncu da olmadığı için pozisyona girme işi çok çok zor oluyor.

Bu arada ligi umursamayan sadece Avrupa'yı düşünen arkadaşlar oraya gitmenin yolunun bu ligden geçtiğini biliyordur inşallah.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Adrian ve Henriqe ye verilen paralar yazıktır günahtır.Bu transferlerde kimin parmağı var ortaya çıkarılmalıdır...
          adrianla ilgili dicek bişiy yok.

ama bu forumda henrique ye haksızlık yapılıyor. yahu adam santrafor. sağ açıkta oynatıyoruz. niye kızıyosunuz adama.

asıl mevkii santrafor olup sağ açıkta başarılı olan topçu 1-2 yi geçmez. ama asıl yeri açık olup santrafor olabilen bi sürü adam olur.

ısrarla söylüyorum. bu takımın daha iyi olmasının öncelikli şartı henriqe -burak ikilisinin mevki değişimine bağlıdır.

Gerçi burak papaz oldu artık öyle koşması gereken mevkileri kabul etmeyebilir. onu bilemem.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Uzun aradan sonra ilk kez takımı bu kadar hantal gördüm..
            Hiçbirşey değilde şu istanbul eziklerine yenilmek koyuyor adama..
            Yoksa lig umrumda değil artık!
            "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
            Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Bu sezon "yendik" diyebileceğimiz tek takım İnter.

takım kazanma alışkanlığı edinemedi.

Bunun sebeplerinden birisi şampiyonlar ligindeki aşırı kontrol oyunu ve beraberlik hedefiyle her maça çıkılması.

Belkiş İnter galibiyetinden sonra bu normal bir taktik olarak karşılanabilir ama bu durum takımın psikolojisini kazanmaktan uzaklaştırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde kaleye en az isabetli şut atan takım olduk.Buna rağmen 2.tura çıkacaktık ki bu da ilginç.

Yine ligde dün gs maçında Muslera'yı zorladığımızı hatırlamıyorum.Yine bjk maçında bir ya da iki pozisyonda kaleciye iş düştü.

Hücum çok kısırlaştı ve haftalardır da böyle.

Set hücumu yaparken araya atılan topun savunmadan geçmesi çok zor.Rakipler de önlem alıyor.Ancak kazanılan toplar ve ani çıkışlar da bu ataklar etkili olabilir zaten Burak'ın bu tip golleri hep böyle geldi.

Orta saha artık bu tempoyu kaldıramıyor.Geçen sezon da onbir pek değişmezdi ama böyle bir maç temposu yoktu.Ama kulübeye baktığımızda dün feci bir manzara gördük.İkisi kaleci olmak üzere 6 tane savunmaya dönük oyuncu.Hücum oyuncusu da zaten 82.dakikada oyuna alındı!!!

Oyuncu bazında ki sıkıntılar aslında takım yapısından kaynaklanıyor.Orta sahada iyi top kullanabilen oyuncu sayısı az olunca hücum oyuncuları kayboluyor.Adrian,henrique gibi oyuncular set hücumu oyuncusu değil.Mutlaka önlerine etkili toplar atmak lazım.Ama bunu yapacak oyuncu bu sezon maalesef yok belki Colman.

Cale'yi eleştirdik ama Cech'in ondan herhangi bir artısını göremiyorum.Savunmada vasat, bazen çok hatalar yapıyor dün olduğu gibi.Hücumda ise hiç yok.

Şenol Güneş herkesten yorgun.Çoğu zaman ilk onbirde başlattığı, yedek soyunsa bile hele oyunda gerideysek 60.dakikadan önce oyuna aldığı Alanzinho'yu dün 82.dakikada oyuna aldı.Pawel hayatının en formsuz döneminde de olsa yedek kulübesinde bir forvet oturtmak için onu kadroya alırım.Şenol Hoca'nın da biraz dinlenmeye ihtiyacı var, bu tempo ve yaşanan süreç onu çok yordu.Ama ona da hak veriyorum yönetim kendi derdine düşünce takımın tüm yükü onun üzerinde kaldı.

Yönetim ise bu süreci susarak geçirerek hem takım hem de camia üzerinde ölü toprağı serpti.Tribünler bile tiyatro havasında.Masaya yumruğun vurularak camianın bir an önce toparlanması sağlanmalı.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• kesin yeneriz düşüncesindeydim...benim için tam bir hayal kırıklığı.....

bence sorunlardan en büyüğü takımımızın oyununu herkesin ezberlemesi...

şenol hoca artık kendini lige konsantr edip sorunları çözecektir...

ben takımın kalite sorunundan çok konsantrasyonsuzluk ve alternatifsiz oyundan yana sorunu var

Yorum

• Kör topal ilerliyoruz.. Son 3 macta 9 puanida gectim...

0 ceksenizde eski günlerden sinyal alim yeterki, devre arasina umutlu gidelim..

Senol Hoca cok önemli birsey söyledi..

Antrenman yapamiyoruz..

Kadrodaki bir cok oyuncu gec alindi, her zamanki Sadri Sener klasigi.

Sezon basliyordu..

Milletin bos gectigi hafta aralarinda mac yaptik.

Bu takim ne duran top calisdi/calisiyor, ne kafa topu ne pas nede baska birsey..

Geliyor.. teknik taktik.. hoop maca..

Bu arada uzun bir süre sonra Buraksiz oynayacagimiz icin cok mutluyum!!
                  En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 09:59.

Yorum

• İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Giden futbolcular
                    Egemen Korkmaz : 6 ay önceden BJK ile anlaşmıştı.
                    Selçuk İnan : 6 ay önce GS ile anlaşmıştı (Astronomik rakamlara yani para para para )
                    Ceyhun Gülselam : Kalsada yedek olacaktı gitmesine göz yumuldu yeterli gelişimi gösteremedi
                    Umut Bulut : Avrupa dedi lille gitti ( Adam gibi gitmesini bildi Helal olsun )
                    JAJA : Alemci-şikeci onun gidişine en çok Bilica üzüldü
                    Yattara : Alemciydi, maç seçer müzmün sakattı - kimse kal demedi iyiki gitti
                    Cale : Kimse beğenmedi bencede yetersizdi gönderildi ama yeri tam dolmadı
                    Engin BAYTAR : Hocasına küfreden-piskopat herkesin gitmesini istediği tek futbolcu

Şimdi bu futbolculardan sadece Selçuk tutulabilirdi ama öyle paralar verildi ki bu parayı TS veremezdi o da gitti,
                    Ben gidenler için başkana sözüm yok, ama gelenler daha iyi olmalıydı ...

Ya anlamadığım bir şey var selçuğa verilen para çokmuşta biz onu veremezmişiz. Hoca çıkar Takımın dengelerini bozmamak için pahalı oyuncu almayalım der. EE bizler bu istekler yapılacak diye değerinden fazla alan Alanzinho, Colman, Glowacki, Adrian.... liste uzar gider ama böyle becerdiksizleri izlemek zorundamıyız. Ne verdi bu Galatasaray Selçuğa çok merak ettim yıllık 7-8 milyon euro mu nedir yani. Altı üstü vereceği yıllık 2,5 milyon Euro. Trabzon bunu veremiyorsa kendimize büyük takım demeyelim.

Küçük Düşünenlerin artık düşüncelerini genişletmesi lazım birde bu para dengesi sezon başı yapılmaz sezon başlar takımdaki oyuncuların durumuna bakılarak denge kurulur az verdiğine çok verirsin çok verdiğinden verim alamıyorsan gönderirsin. Bizde hiç öyle olmuyor. Colmanın parasını artırdık Selçuğu gözden çıkardık. Bunu sadece Selçuk gol attı diye söylemiyorum. Selçuk kimki gözden çıkarılmayacakadam mı nedir messi mi?

Herkes gözden çıkartılır önemli olan gözden çıkardığının yerine ya o ayarda yada daha kaliteli bir oyuncu bulacaksın. Birde Şenol hocanın çok maç oynadık bahanesi beni deli ediyor. Elbette avrupadaki maçlar bitecek bakalım nasıl bir bahane üretilecek. BJK maç yapıyor ama daha diri ve artık daha çok maç kazanmak istiyor. Bu bahanelere sığınmayın. Tek bir futbolcunun arkasına geçip posasını çıkartana kadar ondan faydalanıp sonra bittik demeyin. Yaa insan Yılların golcüsünden sol açık yaratırmı? Halil bakıyorum adam sol beke gelip Marekten daha çok top çıkartıyor. Yakında kaleyede geçer.

Bu sezon bence bitti Şenol Hoca'da inat etmesin artık yaşlı aksak ne varsa sattırsın. En azından Bu sezon UEFA kupasına gidecek şekilde ligi bitirsin gelecek senelerin kadrosunu oluştursunlar. Ama kanatları kullanan dikene oynayabilen iyi takım defansı yapan defansını ortasahada kuran hızlı ve çok pas yapan bir takım olsun....
                    En son Guroni tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 10:05.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jan Mari'nin yanında ki Gurbetçi Gençler'in lideri Mustafa İlhan..!

Gerçekten yazıklar olsun eskiden havalimanında rakip takımı biz küfür kıyamet karşılardık şimdi bütün tribün gruplarımız gelenin geçenin atkısını boynuna geçiriyor helal olsun !!!!
                      Evet o Mustafa İlhan ,zaten sorunda orda ya Mustafa abide rsimde olduğu için bazı sesler kesilmiş heryerde anamıza bacımıza küfredenler şimdi piyasada yok

Yorum

• İlk olarak delidalga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maçı unutup gençler maçında kendimize gelip hafta sonu fb yi yenersek bence sorunları birazcıkta olsa çözümüş oluruz.Bu cinconlar geçen hafta fb yi yenince şampiyon olmuş gibi sevinmişti zavallılar.Biz oynamadığımız için yenildik dün gece.Birazcık farklı birşeyler deneseydik rahatlıkla maçı alırdık.Elmander ,melo, eboue bu adamlar topçu değil neredeyse.Ama Türkiye de bir anda topçu oluveriyorlar ne hikmetse.
                        haklisin genclere konsantre olsak daha faydali olacak bence !!
                        sonucda mac bitti geri birsey gelmez !!

Yorum

• Bjk ve Gs mağlubiyetlerine birşey demem ama fenevi yenin aslanlarım yenin onları ezin onları bunlar unutulur ama fenev sadece 3 puanlık bir maç değil o maçı ALLAH RIZASI İÇİN ALIN !
                          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takımımız resmen futbolcu çöplüğü haline gelmiştir

sapara
                            vittek
                            sezer
                            piotr
                            powel
                            sercan
                            eren
                            tayfur
                            aykut
                            murat tosun
                            barış

bunlar hiç forma giymemişler

birde oynayıpd a trilyon kazanan çöpler var

adrian
                            cech
                            henrigue

Zararımızın ne kadar olduğunu bir hesaplayın bakalım

Onlara vererek çarçur ettiğimiz paraları '' gitmemek için daha fazla para isteyen , Engin'e selçuğa ve egemen'e verseydik, Sizce daha mı zararlı olacaktık..

Sadri Şener için futbolcu köledir, Ve onun aldığı parada gözü vardır.. O her zaman ucuz futbolcular ile çok para kazanmak ister..

Bu görüşe aynen katılıyor ve malum herkesin bildiği birde menejer olayı var. Sadri Şenerin çalıştığı menejerden bu sezon sadece 8 futbolcu alınmış kaçı şu an bu takımda beğenilenler arasında çok merak ediyorum. İnsan Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayıp şampiyonlar ligine kalacağı ligin bitmesine 5 hafta kala garantileyen Trabzon neden kaliteli transfer yapmadı.

Yorum

• Bizim Burak'ın en uçta oynatılması olayından vazgeçmeliyiz. 50 defa yazdım bu foruma, görünen köy klavuz istemez biz de en uçta oynayacak adam Pawel dir Burak sağ ya da sol açık, bu iş başka olmaz ya benim göremediğim birşeyi Şenol Hoca görüyor ya da benim gördüğümü o göremiyor, ya da bu adam yaşlandı. Bütün Polonya milli takım maçlarına bir şekilde bakıyorum, Pawel hiçbirini boş geçmiyor, gel gör ki biz de kadroya giremiyor. Bu iş artık bu şekilde gitmiyor, aynı sistemle devam edersek önüne gelen bizi yener, hatta bu sistemde haftaya fenev bile bize döşer.

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                elmander'i fener maçında oynatmak için takla atan federasyon zokoro'ya ne yapacak göreceğiz.
                                Hiç bir şey yapmayacak. 2 maç cezayı kesecekler.

Maçın özeti şudur:

Kırmızı kart ve Fatih Kerim'in egosu ve provokasyon çabası...

Şunu anladık bu ülkede arsız olursan iyi oluyorsun... İroni bir yana Şenol Hoca'nın ötesinde Türk hoca yok...
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X