Bu TG denen kafasız adamların yaptıklarına yeter artık.Hiç bulaşmayın artık bu işlere kendinizle birlikte bir de takımımızı yakıyorsunuz.Bir de ayrıca Trabzon kişiliğini kaybetmiş.Bırakın dostluğu,korku salın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Ben Senol hocami elestirenlerdenim, ama asla gitsin demedim. Ama sapkasini artik alsin önüne bir düsünsün; nerde hata yapiyorum diye.İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneşin Varlığı Hastalıklı bir Bünyenin Yaşatılması Gibi.. Şenol Hocaya Gitsin Diyenler Bunu 2 Kez Düşünmeli..
Şenol Hoca Gitsin Diyenler Takımın Başına Morinhoyu getirecek herhalde?
Önerilerini merak Ettim ?
Senol Hoca dünün teknik direktörü degil. Kendisi bu takimin efsanesi futbolcusu. O efsane dönemleri yasamis birisi. Bu takim üzerinde herkeste fazla hakki var. Ama böyle bir trabzonspor yaratmaya da hakki yok. Ne gerekiyorsa onu yapmasini bekliyoruz. Ama 3 sezondur, Senol Hocam´dan ses seda yok. Artik yumrugunu masaya vursun. Ya da bize bu haksizligi yapmasin. Eger müdahale etmeyecekse isimiz harap. Böyle gelmis böyle gider.
Yorum
-
takımın durumu hiç iyi değil bu maçla iyice çöktük.. böyle ezik bir takım izlemek istemiyorum devre arasına kadar idare edeceğiz artık ama transfer döneminde operasyon şart oldu, polonyalıları slovakları maaş bağlanan tos7 sezer gibi kuru kalabalık yaratan oyuncuları temizleyip yetenekli yerli oyuncuları takıma kazandırmalıyız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
şenol hoca eleştirilmez değil: eleştirelim ama gitmesini istemek garip..
devre arası:
mümkünse bobo ve jaja ayarında bir futbolcu(disiplinizde olabilir, yemişim disiplinini. disiplinsiz jaja varken yenilgi yüzü görmüyoduk 14 gol atıp 14 de attırmıştı),
defansa da egemen gibi bir türk alınmalı,
marek cech ten bir an önce kurtulmalı, orası piotr brozeke teslim edilmeli,
volkan şen sağ kanata çekilmeli ve artık devamlı oynamalı,
tek forvet sevdasından vazgeçmeliyiz,
ayrıca: sezer, sapara, adrian, henrique ye yol verilmeli..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
bence bizim futbolcuları ac bırakmak lazım,paralarını alamayan gs ler nasıl oynuyor,bir kez daha görüldükü,aldıgımız yabancılardan sadece ama sadece zokara ,gerisi sıradan topçu,
bide senol hocam henrigeyle neden 2.yarı basladın anlamış değilim,adam bütün topları rakibe verdii,malesef,taraftarın bu maçta hocayı eleştirmesi normal,ama sınırı aşmayacak şekilde,
artık hocam burakı kanatta dene uca kimi koyarsan koy,arasıra vayasyon yap bu ne ya,7-8 yaşındaki cocuk bile senin ne yapacagıını takımın nasıl oynayacagını biliyor,,,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Abi ama haksız mıyız Allah için Jaja ayarında bir futbolcuyu getirebilir miyiz daha 10 sene şu şehre. Eğer disiplinli olsaydı zaten bizde olmaz, Valencia Atletico gibi takımlarda futbol oynardı. Bizi öne taşıyan isimlerin başındaydı geçen sene, 1 adam eksilttiği gibi defans dengesini altüst ediyordu.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu jaja muhabbeti bizi 3-5 sene götürü,,,
aynı fatih olayı gibi7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
@Barış Burak Doğruları yazmışsın kardeşim.Keşke senin gibi olabilse taraftarımız
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
şenol güneşe laf atanları anlayamıyorum.geçen sene hedefimiz şampiyonluktu ve sadece 2 mağlubiyet almıştık.oynadığımız futbolda ortada.adam takımın başına geldi geleli 2 senede 1 türkiye kupası 1 süper kupa 1 lig şampiyonluğu kazandı.avrupada liverpool zor kaçtı elimizden ve bu sene şampiyonlar liginde müthiş sonuçlar aldırdı.bu kadar kötü olmamıza rağmen alacağımız seri galibiyetlerlr farkı kapatabiliriz.şenol hocayı istemeyenlere hugo bross ziya doğan lazım.bu sene play offlara kalamasakta bu adam takımın başında kalmaya devam etmelidir.GURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE
Yorum
-
yazık size VALLAHİ yazık BİLLAHİ yazık şenol hoca
jaja olsaydı alanzinho ne ilk onbire girebilirdi nede colman bi maçta iyi oynıyabilirdi nede jaja yediği tokattan sonra adam gibi oynardınasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
aslında takım 3-4 maçtır iyi organize oynuyor haklısın. ama bu maçı almalıydı hoca.beni kızdıran bu...İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş tabi ki hata yapıyor ama biraz düşünüp konuşmak lazım. oyuncularımızın performansı ortada. cech o topu verip dakka bir gol bir yapıyorsa. henrique 2 ye bir yakaldımız gs savunmasına topu 10 metre yer varken ayağından açıp veriyorsa şenol güneşin ne suçu var bu işte.yani gören de süper bi kadromuz varda şenol güneş onları oynatmıyor sanacak. şu anda ligde kötü oynuyoruz bu bir gerçek ama uefa da devam ediyoruz
bizden giden şerefsizlere gelecek olursak. gitmek isteyeni tutmamak lazım. sizin gibi şerefsiz köpeklere zaten ihtiyaç yok. kim size daha çok para verirse oraya gidin. hiçbiriniz adam değilmişiniz. umutu bu kadar eleştiriye rağmen hala seviyorum. ve toluse da gol attıkça seviniyorum. ama sizin gibi şerefsizler dünyta şampiyonu olsa ödül olarak yüzünüze tükürürüm.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum