Burdan fanatik gazetesine selamlarımı yolluyorum.İlla ana avrat küfür ettireceksiniz değil mi?Attığınız başlığa da..Tövbe tövbe arkadaş ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
-
umut - henrique
engin - adrian
selçuk - zokora
cale - cech
egemen - ?
Takımda gerileme var@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
içmeyrum sigara migaraİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben içkiciyim, Jajà gibiii
ççç
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
var mıydı kiİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha avrupa liginde final oynama hayalini kuranlar varmi?
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Kuran Varmıydı Cidden Ben Hepsini Şaka Sanıyordumİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha avrupa liginde final oynama hayalini kuranlar varmi?Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
ben ilan edersim sahsen, daha önce taraftarimiza dogru dönüp armasini öpmüslügü vardir, iyi bir dayak hak ediyorİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada şişeyi atan arkadaş hedefi şaşırmasaydı kahraman ilan edilirdi, bizim taraftar profilimizde maalesef bunlar gibiler de var.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Vardi,takimin avrupa ligine kalisi takimi yanlis bir sekilde büyütmemize neden oldu.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevar mıydı ki
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Benimde şişe bitti hacı hafiften gidiciyim ondan öyle yolladım karıştı yani frekanslarİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçmeyrum sigara migara
ben içkiciyim, Jajà gibiii
ççç
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
colmana bu lafta da laf eden carpılır.İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcugun yaptigi katkilarini Colman dan bekledim bu sene ama oda bi var bi yok.. Zokora selcuga göre daha defansif bir oyuncu.. O katkiyi veremez zaten(gol,assist)
başka koşan yoktu. napcaktı tek başına adam beSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Attıgımız kornerlerdende ön diregi gecen bir iki orta hatırlıyorumİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimin kalitesi ne kadar eksik olursa olsun bir takim sezon basindan beri duran toptan,kafayla 1 gol dahi atamadiysa o takimin hocasi elestirilmelidir ama istifaya davet degil.
Yorum
-
Yorgunduk bilmem neydi hikaye.
Takım kalitesi, düştü.
İnteri şansa yendik fazla bir beklenti içersinde olduk.
Transfer hataları söz konusu. Yönetim yanlışları hat safhada.@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum