İlk olarak Chiko tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Alex Turkiyenin Kral futbolcusu yermi oyle 2 , 3 macİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealex dirsek attı, daha masum
Yorum
-
hikaye, Antep'te adrian'in yaptigi ahlaksizligi Jajà hayatinda yapmadi, adam gibi sahada durdu oynadi yalandan yere düsecegine rakibi yikarak yardi deldi geçti takimina katkisini sagladi, adrian'in disarida içkili resimi yok diye yok bilmem disiplinliymis de karakterliymis, emre pustoglu'na sövüyoruz çok çok dogal olarak ama adrian saha içinde pislik yapinca çirkeflik yapinca "karakterli" oluyor, hadi leyn ordan ben görmemezmikten gelmiyorum bunlari kusura bakmayinİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim dünyadaki yerimiz belli.
Secenek olarak birkac ihtimalimiz vardir.
1. Genc oyuncu alip yetistirmek.
2. Zokora gibi yasi biraz olan ama kalitesi ortada olan.
3. Jaja gibi veya Teo diziplinsiz vb. vb. olan.
4. Adrian gibi jajaya göre daha düsük kalitede olan ama karekteri, adamligi ve diziplinsiz olani.
5. Secenek su yoktur. Jaja gibi kaliteli ama adrian gibi diziplinli ve karekterli. Böyle bir secenek yok, cünkü böyle adami alamayiz.
Szymek gibi felan 10 yilda bir gelir.
yahu yok shikeci demedik, gibi dedik, yani baskasi yeseydi bayagi süphelenirdik diyorum, bir de gs karsilasmalarinda çuvalliyor diyorum sadce, ohooo siz de haİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildiYa arkadaş etmeyin Allah aşkına ayıptır..10 kişi kalmışsın...moraller sıfır...oyun oynayamıyorsun bırak oyunu pres yap(a)mıyorsun...Kaptan zaten birkaç pozisyon kurtarmış ama üstüne bir şişe su yemiş suratına ve sen son golde hatalı diyorsun.Yemin ederim o pozisyonda tolga sabit dursa bile ben o adama kızamazdım arkadaş.Kızamazdım kızamıyorum.Sen şike diyorsun.Tehey de hey...
baros'a gelseydi o su herkes o taraftari alkislaaycaktiİlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildiTolga Yüzüne Şişeyi Kötü Yedi O Şişeyi Atan Trabzonspor Taraftarı Değildir..! Bu Golü Yemesi Normal..
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Umut zaten o hiçbir zaman Elmander tipi bir forvet değildi, olmayacak da.Siz inkar etmeye devam edin, gerçek apaçık ortada.İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu umutculara hayranım zaten gs de umut gıbı bı topcumu var o elmanderıın attıgı gole dıkkat edın avrupa golcusu oldugu nasıl bellı oluyor
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok bir sey demedik zaten yahu
shikeci demedik adama, yalniz bu golü baskasi yese burada baslardik saymaya 
U.Sadikoglu, ne alaka yahu ne pampasi mampasi
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Avrupa ligine kalmak bile yeterli görünürken, son dk. Sampiyonlar liginden olmak, futbolculari etkilemis olabilir, hatta Teknik Heyeti! Isin piskolojik kismi cok daha agir maalesef...
Bu yari nasil biterse bitsin, bu takim ikinci yariya diger diger takimlarla ayni sartlarda baslayacak. Ikinci yarinin lideri kesinlikle bu takim olacak, hatta transferde gerekenleri (belki ilk defa yaparlar ise, ki yapmazlarsa Hain olarak lanse edecegim artik bunlari) yaparsak Playoff´a bile lider gireriz. Haaa sikeciler yine isbasinda olacak ama alistik nasilsa...
Birde bazi Taraftar bunu anlayabilse.
Dipnot: Zokora´nin cezasini 1 maca indiremeyecekler, bir zahmet evini yönetmeye gitsin...Bu hakemlerin isimlerinin niye Iddianamede adi gecmedigi de belli oldu..yoksa Trabzonspor´un önünü nasil kesecekler..haftayada Kuddusi´ye ödül verirler..Sikebahce macini Bülent Yildirim yönetirse, bakin cümbüse“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaya ayakkabilarini atan birisi vardi.. Eve nasil gittigini merak ediyorum.
Bizim neden boyle taraftarimiz var hacilar
Yorum
-
Söz gelimi bu takım oynasa oynasa defans oynar. Kendinden güçlü rakiplere karşı çok iyi maçlar çıkartır. Ama Süper Lig'te bu takımla olmaz. Forvet oyuncularımızın tamamı kötü desek yeridir. Kale ve defans hattına laf yok. Bunun yanında Colman-Zokora ikilisi de öyle yada böyle sezon başından beri iyi kötü idare ediyorlar. Ancak onların önlerindeki 4 lü Burak dışında resmen hayal kırıklığı. Burak'ın illa ki oynayacağını düşünürsek oraya 3 tane transfer yapılsa yeridir. Ne Halil sol forvet, ne Serkan sağ açık/forvet ne de Alanzinho-Adrian forvet arkası. Oraya hücuma asist-gol olarak direk katkı sağlayacak minimum 2 transfer yapmamız lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum