Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kabul ediyorum beni de üzmüstür bu olay ama sonuçta saha disinda olan bir olay bu, ve sahada fb'ye karsi kariköy'de ayakta kalan ve en iyi oynayan oyuncumuz Jajà degil miydi ??
    ve sormaktan bikmayacagim bikmiyorum yine soracagim :
    adrian'in Antep'te yaptigi hareket, yerde yalandan yere sakat numarasi yapip topun geldigini görünce birden ayaga kalkip kosmasi .
    bunu kaldirabilen var mi ?
    eger Trabzonspor taraftariysaniz kaldiramazsiniz, kaldirirsaniz Trabzonspor taraftari degilsiniz
    bu kadar basit
    cevap bekliyorum, özellikle adriancilar'dan ve Jajà düsmanlarindan, ve tabii ki SEDAT rumuzlu agabeyden ....
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Adrianin kötü Oyuncu oldugunu ve Adrianin 25 Mac yapmadigini görememek sacmalik samet kardes.
      Bu Adam ne yapmis da iyi Topcu diyorsun Allah Askina söyle.
      Kim iyi kardesim, söyle hemen alalIm... Sen bizi dünyanin en iyi takimi saniyorsun galiba. Biz anca Adrian gibi adamlar alabiliriz.. SallaYip durdun ceyhuna Adam takti iste.
      HY67...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Adrianin kötü Oyuncu oldugunu ve Adrianin 25 Mac yapmadigini görememek sacmalik samet kardes.
        Bu Adam ne yapmis da iyi Topcu diyorsun Allah Askina söyle.
        Ya kötü futbolcu tamam anladik.

Peki bunun faydasi simdi ne ?
        5 Milion Euroyu gözüne soka soka söylemenin faydasi ne ?
        Yerden yere vurmanin faydasi ne ?

Anlami yoki.

Su an kadroda ve olmayada devam edecek ona göre yapilacak elestirilerde ona göre olmali.

Ben yerden yere vurdum parayida gözüne soktum nolacak ? Takima bir faydasi mi olacak ?

Ayrica ben burda bugün adriani felan savunmadim zaten...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu hakaret eden sizsinz senol hocanin futbolculuk doneminde yaptigi olaylari buraada anlatmanizin mantigi nedir sayin abim soyler misiniz?
          Anlamamışsın bak,anla sonra yorum yap,orda anlatılan kişi fatih terimdir,okuduğunu bile anlayamıyorsun sonra abuk subuk yorum yapıyorsun,önce iyi bi oku,anlamazsan sor,iyice anla sonra yorum yap,başkada bişey demiyorum hadi selametle...
          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Futbolculardan halen daha istifa eden olmadi mi?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Hala Umut diyenler hatta Ayman posteri açanlar var , nerdeyim ben , hangi yıldayız ?
              Ayman ironinin kralı da Umut'u bilemicem

(UEFA)

Yorum

• Ayman Posterini Ortam Şenlensin Diye Yazdım Yanlış Anlaşılmasın
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlamamışsın bak,anla sonra yorum yap,orda anlatılan kişi fatih terimdir,okuduğunu bile anlayamıyorsun sonra abuk subuk yorum yapıyorsun,önce iyi bi oku,anlamazsan sor,iyice anla sonra yorum yap,başkada bişey demiyorum hadi selametle...
                  tamam ertan abi ozur dilerim abi kusura bakma

Yorum

• Jaja sahaya alkolik bile cıksa ben razıydım

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Yorum

• Bu kadar ruhsuz bir takım uzun zamandır izlememiştim. Sanırım bu yabancıların cok olmasından kaynaklanan bişey. Burakta artık kendimi ispatladım modunda pekte takmıyor gibi. Hiçbir gideni aramıyorum umut bulutu aradığım kadar. Adamdı adam. Bu takım için tüm ruhuyla oynar çıkar savaşırdı. Onada her maç küfrederek karşılığını verirdi bizim sevgili taraftarımız.
                      Ruh olmadan hiçbirşey olmaz. Pozisyon yok ayağa 2 pas yok duran top yok.. Yok oğlu yok...
                      Geçen seneki başarılı harika sezondan sonra bu seneyi hazmedemiyorum. Şenol hocayıda eleştirmek istemiyorum ama yalnış kararlar vermeye başladığını görüyorum. Bir an önce toparlanmamız gerekli. Yoksa o eski orta sıralara oynayan hiçbir iddaası olmayan trabzonspora dönüşün sinyalleri bu durum.

Son olarakta her mağlubiyet sonrası burda birbirini yemeye başladı insanlar. Ne diye kırarsınız birbirlerinizi onuda hiç anlamam ya neyse.
                      En son L.Burrows tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:43.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kim iyi kardesim, söyle hemen alalIm... Sen bizi dünyanin en iyi takimi saniyorsun galiba. Biz anca Adrian gibi adamlar alabiliriz.. SallaYip durdun ceyhuna Adam takti iste.
                        Ne alakasi var simdi kardes.Belediyespor 750.000 Euroya Dokayi aliyor biz 5.2 Milyon Euroa Adriani aliyoruz.Ayrica Ceyhun denen Adam bu Sene belki 30 Dakika oynadi.Attigi Golde pas vermek istedi.Aykut ceyhundan cok daha iyi.Adrian gibi Adamlar diyorsun Zokorayi nasil alabildik ozaman? Ben bizi Dünyanin en iyi takimi sanmiyorum ama siz bizi samsunsporla karistiyorsunuz diye düsünüyorum.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bizim dünyadaki yerimiz belli.

Secenek olarak birkac ihtimalimiz vardir.

1. Genc oyuncu alip yetistirmek.
                          2. Zokora gibi yasi biraz olan ama kalitesi ortada olan.
                          3. Jaja gibi veya Teo diziplinsiz vb. vb. olan.
                          4. Adrian gibi jajaya göre daha düsük kalitede olan ama karekteri, adamligi ve diziplinsiz olani.

5. Secenek su yoktur. Jaja gibi kaliteli ama adrian gibi diziplinli ve karekterli. Böyle bir secenek yok, cünkü böyle adami alamayiz.

Szymek gibi felan 10 yilda bir gelir.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu kadroyla daha ne maclar yeniliriz.

Yorum

• Takımın ruhu maalesef kaybettiğimiz oyuncularla uçup gitmiştir, nerde hırs, nerde azim.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim dünyadaki yerimiz belli.

Secenek olarak birkac ihtimalimiz vardir.

1. Genc oyuncu alip yetistirmek.
                                2. Zokora gibi yasi biraz olan ama kalitesi ortada olan.
                                3. Jaja gibi veya Teo diziplinsiz vb. vb. olan.
                                4. Adrian gibi jajaya göre daha düsük kalitede olan ama karekteri, adamligi ve diziplinsiz olani.

5. Secenek su yoktur. Jaja gibi kaliteli ama adrian gibi diziplinli ve karekterli. Böyle bir secenek yok, cünkü böyle adami alamayiz.

Szymek gibi felan 10 yilda bir gelir.
                                Szymkowiak Ayri Bi Dünyaa..
                                #50 Jackson Avelino Coelho
                                #7Miroslaw Szymkowiak
                                #61 İbrahima Yattara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X