Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fener macina senol hoca öyle bi hazirliyacaki takimi inaniyorum o macda hayatimizin mücadelesini verip en iyi topunu oyniyacagiz ve burda bugünki hezimeti hepimiz unutacagiz
    umarım dediğin gibi olur ama hiç ama hiç umudum yok.fark yememeye razıyım
    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Terbiyesizlik yapmayin..

Hocanin yüzüne söylemeyeceginiz sözleri kullanmayin. Yüzüne ne söyleyebiliyorsaniz onu yazin arkasindan ona terbiyesizlik yapmayin.

Elestirin ama yüzünede söyleyebilecek seyi söyleyin. Burada aslan sonra yaninda kuzu olacak kadar duruma düsmeyin.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• siteye ilk girdiğimde üye sayısı 700 lerdeydi sanırım.saat ilerledikçe sayı 100 e kadar düştü. bu mağlubiyeti de böyle düşünüyorum. saat ilerleidkçe unutmamız gerekiyr. özellikle futbolcuların. gerekirse gitsinler evlerine interi yendiğimiz maçı seyretsinler. özgüvenleri geri gelsin. çünkü çok değil 2 gün sonra kritik bi maç var. hele hafta sonu ölmeden cehennmemi göreceğiz herhalde kadıköyde. yanlış anlaşılmasın fenerli tarftarları zebani gibi görmeye başladım
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Yaa Kadro kisitli, SL katilacagimizi bes gün önce Haber almis bir Takimimiz. Yani 20 Milyon $ ekstra Para gelecegini bes gün önce Haber almis bir Takim`dan bahsediyoruz.

Bu Kadro ile , bu basarilara Sapka cikartilir
          Nefsin icin sevme

Yorum

• Her kaybettiğimizde savunulan isimler => Umut, Jaja...

Her kazandığımızda savunulan isimler => Burak,Zokora...

Ahhh ulan ahhh kafayı yiyeceğim artık.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gelelim bu gece özeline. Tolga-Halil-Zokora-Giray-Glowacki-Serkan hariç diğerleri sahaya mesai saatini doldurmaya çıkmışlardı.Beyefendiler 55. dakikada oyunu bıraktılar.Yazık hepsine yazık...
              bravo. işin özeti budur
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Şimdi sallayanlar Şenol GÜNEŞ öncesi ne hallerdeydik, sonrası ne hallere geleceğiz bir düşünsün sonra kafayı yastığa koyup uyusun....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  senol hoca taktık ozurludur .
                  Lütfen Şenol hocayla özürlü kelimelerini aynı cümle içinde kullanmayalım sonra kalbinizi kırınca biz de üzülüyoruz...
                  TRABZONSPOR
                  Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                  Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                  ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    senol hoca taktık ozurludur .
                    futbool cahili olduğunu düşünüyorum
                    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynen bu kulubun ne zaman basi sikissa senol hocayi basa getirdi 4 kere oldu hatta..

ikinci olarak sizin elestirdiginiz insan bi ogretmen..

adam ogretmen ogretmen..bakin buyuk yaziyorum OG-RET-MEN

bana hoca gostersene universite mezunu su ulkede..

sen hala sana gore basari sampiyonluksa bu takim gecen sene sampiyon oldu 96 da caldirlar 2005 de caldilar ve hepsinin basionda senol hoca vardi..

kendi sorunuza kendiniz cevap veriyorsunuz..

benim sinifimda 6 tane koreli cocuk var ve kiz haric 5 de senol hocayi sizden daha cok seviyor..

biraz saygi gosterin lutfen
                      Bak sevgili kardeşim birinin istifasını istemen,onu yeterli görmemen saygısızlıkmı oluyor yani,onun kişilğine lafmı söyledik,ayrıca bu kulübe başkanlık yapacak kapasitede bir futbol adamı kendisi,ama iyi bir t.direktör değil,şimdi bunları dile getirmek saygısızlıkmı oluyor??Ama sizde haklısınız,çünkü toplum olarak eleştiriye tahammülsüz yetiştirildiğimiz için yapanı saygısızlıkla suçluyoruz
                      Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• millet 14 maç yapmış biz 24 maç yapmışız bizim ligi bitirmemize 10 maç kalmış... o kadar da seyahat çabası, mazaret mi? bir yere kadar... evet büyük takımsan bunlara hazırlıklı olmalı ve alternatif planların çoktan hazır olması gerekirdi...
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Yanlız bu Aykut devamı süre alsa faydalı olucakmış gibi geldi bana , hem daha ne kadar kötü olabilir ki...
                          Yani , Genclerbirligi Macin`da hem Aykutu hem Volkan , ikinci Yari`da yada son Dakikalarda Ereni soksa cok güzel olacak.

Ama tabiki Hocanin taktiri
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam ben sana Hasan Üçüncü'nün 1 dakkalık bir videosunu hazırlarım aklın gider...
                            Gitmez !!! Bir Video Bir futbolcunun ''En'' lerinden yapıldığı için Dikkate almam Sadece Boyuna Posuna Bakarım Sitli Beni ilgilendirmez.. :9
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Edit......
                              En son brushfield tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:09.
                              TRABZONSPOR
                              Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                              Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                              ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• trabzonspor taraftarıyız takım on maç üstüste yenilse de. kesinlikle bence taraftar bugün rezaletti. şelçuğu ıslıklamak, önceki maçda egemeni ıslıklamak takıma hep zarar verdi. her zamanki gibi on yerden farklı ses çıktı. en yakın zamanda yeni stadımız yapılır inşallah.
                                dk yetmişte taraftar stadı boşaltmaya başladı...!
                                "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X