İlk olarak yatara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Terbiyesizlik yapmayin..
Hocanin yüzüne söylemeyeceginiz sözleri kullanmayin. Yüzüne ne söyleyebiliyorsaniz onu yazin arkasindan ona terbiyesizlik yapmayin.
Elestirin ama yüzünede söyleyebilecek seyi söyleyin. Burada aslan sonra yaninda kuzu olacak kadar duruma düsmeyin....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
siteye ilk girdiğimde üye sayısı 700 lerdeydi sanırım.saat ilerledikçe sayı 100 e kadar düştü. bu mağlubiyeti de böyle düşünüyorum. saat ilerleidkçe unutmamız gerekiyr. özellikle futbolcuların. gerekirse gitsinler evlerine interi yendiğimiz maçı seyretsinler. özgüvenleri geri gelsin. çünkü çok değil 2 gün sonra kritik bi maç var. hele hafta sonu ölmeden cehennmemi göreceğiz herhalde kadıköyde. yanlış anlaşılmasın fenerli tarftarları zebani gibi görmeye başladımTürk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Her kaybettiğimizde savunulan isimler => Umut, Jaja...
Her kazandığımızda savunulan isimler => Burak,Zokora...

Ahhh ulan ahhh kafayı yiyeceğim artık."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
bravo. işin özeti budurİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelelim bu gece özeline. Tolga-Halil-Zokora-Giray-Glowacki-Serkan hariç diğerleri sahaya mesai saatini doldurmaya çıkmışlardı.Beyefendiler 55. dakikada oyunu bıraktılar.Yazık hepsine yazık...Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
Lütfen Şenol hocayla özürlü kelimelerini aynı cümle içinde kullanmayalım sonra kalbinizi kırınca biz de üzülüyoruz...İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol hoca taktık ozurludur .TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
futbool cahili olduğunu düşünüyorumİlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol hoca taktık ozurludur .Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Bak sevgili kardeşim birinin istifasını istemen,onu yeterli görmemen saygısızlıkmı oluyor yani,onun kişilğine lafmı söyledik,ayrıca bu kulübe başkanlık yapacak kapasitede bir futbol adamı kendisi,ama iyi bir t.direktör değil,şimdi bunları dile getirmek saygısızlıkmı oluyor??Ama sizde haklısınız,çünkü toplum olarak eleştiriye tahammülsüz yetiştirildiğimiz için yapanı saygısızlıkla suçluyoruzİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen bu kulubun ne zaman basi sikissa senol hocayi basa getirdi 4 kere oldu hatta..
ikinci olarak sizin elestirdiginiz insan bi ogretmen..
adam ogretmen ogretmen..bakin buyuk yaziyorum OG-RET-MEN
bana hoca gostersene universite mezunu su ulkede..
sen hala sana gore basari sampiyonluksa bu takim gecen sene sampiyon oldu 96 da caldirlar 2005 de caldilar ve hepsinin basionda senol hoca vardi..
kendi sorunuza kendiniz cevap veriyorsunuz..
benim sinifimda 6 tane koreli cocuk var ve kiz haric 5 de senol hocayi sizden daha cok seviyor..
biraz saygi gosterin lutfenTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Yani , Genclerbirligi Macin`da hem Aykutu hem Volkan , ikinci Yari`da yada son Dakikalarda Ereni soksa cok güzel olacak.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Yanlız bu Aykut devamı süre alsa faydalı olucakmış gibi geldi bana , hem daha ne kadar kötü olabilir ki...
Ama tabiki Hocanin taktiriNefsin icin sevme
Yorum
-
Gitmez !!! Bir Video Bir futbolcunun ''En'' lerinden yapıldığı için Dikkate almam Sadece Boyuna Posuna Bakarımİlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben sana Hasan Üçüncü'nün 1 dakkalık bir videosunu hazırlarım aklın gider...
Sitli Beni ilgilendirmez.. :9
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Edit......En son brushfield tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:09.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
trabzonspor taraftarıyız takım on maç üstüste yenilse de. kesinlikle bence taraftar bugün rezaletti. şelçuğu ıslıklamak, önceki maçda egemeni ıslıklamak takıma hep zarar verdi. her zamanki gibi on yerden farklı ses çıktı. en yakın zamanda yeni stadımız yapılır inşallah.
dk yetmişte taraftar stadı boşaltmaya başladı...!"Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum