siseyi tolganin yüzüne atan cocugu dövmüsler diye duydum dogrumu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
yaniliyorsunuz bence..20 mac oynicaz ve en 12-13 galibiyet alacagiz bak gorursunuzİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seneye erkenden havlu attık gibi. Umarım avrupa biletini alacak sırada yer alabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar zonguldaktan trabzooooooooonnnnnnn

tebrikler..
Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Kendimi bildim bileli Gs ve Fb maçları benim açımdan sabırsızlıkla beklenen maçlardır.
Galatasaray'ın Fb ile çekiştiği yıllarda Fb takımına çelme takıp, Gs takımına karşı yumuşak oynamayı kabullenememişimdir.
Hatta ''Gs dostumuzdur'' lafı midemi en fazla bulandıran laftır.
Bir takımın her maçı kazanamayacağını idrak edebilen bir insan olmama rağmen yine de kabullenemiyorum bu maçlarda alınan yenilgiyi.
Bu maçtaki yenilgi ise bu yıl alabileceğim en büyük darbedir benim adıma.
Maçtan önce yapılanlar, maç sırasında takımın yenilgiyi kabuleden oyunu ve bizi sahada daha da ezdiren bir hakemle beraber, beni son derece rahatsız eden ve muhtemelen uyuyamayacağım bir gece yaşamama neden olacak.
AMa bunda en az suçlu futbolcular ve teknik kadrodur.
Haftada 3 maç yapan bir takımın futbolcular ile futbol dışında herşeyin oynandığı bir lide ''temiz'' kalabilen nadir insanlardan olan hocamıza yüklenmemek lazım.En son Yaşar tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 23:51.
Yorum
-
Hedefteki isim Tolga degildiki..İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaniliyorsunuz bence..20 mac oynicaz ve en 12-13 galibiyet alacagiz bak gorursunuz
Yorum
-
Şenol GÜNEŞ ne yapsın.Ağzıyla kuş tutsa yine olmuyor.Taraftara yaranamıyor.Halen adama taktik özürlüsü diyen beyin özürlüler,daum sendromlular var. Bu pislik içinde iki ayrı sezonda iki kez 82 puan toplamış ama mafya-şike kıskacında tacını giyememiş.Yazık adama vallahi.Suçu adam gibi Trabzonsporlu olmak...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Uzay Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWilfred Domoraud
Beyler bir bakin bakalim jaja gibi olabilirmi bilmiyorum ama bana sitili ile olabilir gibi geliyor
► 1:50► 1:50
wilfried domoraud
dailymotion.com8. Sept. 2009 - 2 Min.
wilfried domoraud
Sevgili Abicim Bunu 1 Dakikalık Videolarla Anlamamız İmkansız!Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
türkiye kupası. tabi fenerasyon feneri kurtarıp uefadan ülke olarak ceza almazsak. ligi bu saatten sonra sallamaya gerek yok oynat işte yedekleri oynamayan adamlarıİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seneye erkenden havlu attık gibi. Umarım avrupa biletini alacak sırada yer alabiliriz.
Yorum
-
Ya aslına bakarsanız şu taraftarımızı gördükçe gülesim geliyo Umut Bu takımda oynarken onu savunan ender kişilerden biri olarak Umutu her maç sonu linç edende bu taraftardı şimdi bakıyorumda Umutta Umut vay anasına Sen neymişsin be umut yüzümü kara çıkarmadığın için gidince kıymete binecek bu dediğimde bana gülenlere şimdi ben gülüyorum vesselamİlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hucum hattindan kimseye bir fayda gelmez.
ozellikle halil kanat adami degil..
burak-henriqe/halil-volkan
seklinde bir dizilis olmalidir..
karsi cikanlar olacaktir ama elimizde umut kadar mucadele eden bir
forvet yok.o varken en azindan pozisyona giriyoduk.rakip defansin ileri cikmasina musade etmiyordu..simdi burak beyimiz kaba etini kaldirmiyor.
barcelonada koskoca messi sahanin her yerinde mucadele ediyor ama burak
top bekliyor.sen kimsin arkadas.bu ne haddini bilmemezlik.top gelirse gelir gelmezse koy seyine rahvan gitsin havasinda..
bir forvet hic mi baski yapmaz arkadas..bir topa git be mubarek..
Ağlanacak halimize gülüyorum vesselam
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum