Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• siseyi tolganin yüzüne atan cocugu dövmüsler diye duydum dogrumu?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu seneye erkenden havlu attık gibi. Umarım avrupa biletini alacak sırada yer alabiliriz.
      yaniliyorsunuz bence..20 mac oynicaz ve en 12-13 galibiyet alacagiz bak gorursunuz

Yorum

• İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tekrar zonguldaktan trabzooooooooonnnnnnn
        tebrikler..
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• şenol güneş kalmalı
          yönetim gitmeli
          bazı arkadaşlar gençler oynasın bundan daha kötü olamaz diyorlar
          ben de bu yönetim gitsin yönetimsizlik daha kötü olamaz diyorum

Yorum

• tekrar ediyorum arkadaşlar.şenol hocamız gitmelidir diyenlere cevap verme Zorunluluğunuz yok.cevap verirseniz saçmalamaya başlıyorlar.zaten tadımız kaçmış.eleştiriyse eleştiri sonuna kadar yapılır.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şenol Hocaya Laf Yok Adamın Yapabilicek Bisiyi Yok 5 hafta once aynı kadroyla oynanıyordu fakat artık taktiği çözdüler...
              #50 Jackson Avelino Coelho
              #7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Kendimi bildim bileli Gs ve Fb maçları benim açımdan sabırsızlıkla beklenen maçlardır.
                Galatasaray'ın Fb ile çekiştiği yıllarda Fb takımına çelme takıp, Gs takımına karşı yumuşak oynamayı kabullenememişimdir.
                Hatta ''Gs dostumuzdur'' lafı midemi en fazla bulandıran laftır.
                Bir takımın her maçı kazanamayacağını idrak edebilen bir insan olmama rağmen yine de kabullenemiyorum bu maçlarda alınan yenilgiyi.
                Bu maçtaki yenilgi ise bu yıl alabileceğim en büyük darbedir benim adıma.
                Maçtan önce yapılanlar, maç sırasında takımın yenilgiyi kabuleden oyunu ve bizi sahada daha da ezdiren bir hakemle beraber, beni son derece rahatsız eden ve muhtemelen uyuyamayacağım bir gece yaşamama neden olacak.
                AMa bunda en az suçlu futbolcular ve teknik kadrodur.
                Haftada 3 maç yapan bir takımın futbolcular ile futbol dışında herşeyin oynandığı bir lide ''temiz'' kalabilen nadir insanlardan olan hocamıza yüklenmemek lazım.
                En son Yaşar tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 23:51.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaniliyorsunuz bence..20 mac oynicaz ve en 12-13 galibiyet alacagiz bak gorursunuz
                  Hedefteki isim Tolga degildiki..

Yorum

• Şenol GÜNEŞ ne yapsın.Ağzıyla kuş tutsa yine olmuyor.Taraftara yaranamıyor.Halen adama taktik özürlüsü diyen beyin özürlüler,daum sendromlular var. Bu pislik içinde iki ayrı sezonda iki kez 82 puan toplamış ama mafya-şike kıskacında tacını giyememiş.Yazık adama vallahi.Suçu adam gibi Trabzonsporlu olmak...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Uzay Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Wilfred Domoraud

Beyler bir bakin bakalim jaja gibi olabilirmi bilmiyorum ama bana sitili ile olabilir gibi geliyor

► 1:50► 1:50

wilfried domoraud

dailymotion.com8. Sept. 2009 - 2 Min.
                      wilfried domoraud

Sevgili Abicim Bunu 1 Dakikalık Videolarla Anlamamız İmkansız!
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• maçtan sonra bızım bı akçaabatlı abi birini iyi bi dovmus ama nıe dovdugunu bılmyıorum
                        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• tek bildiğim şey saraçoğlunda rezil olacağız.ister sövün ister fenerlisin diyin ama durum bu.
                          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu seneye erkenden havlu attık gibi. Umarım avrupa biletini alacak sırada yer alabiliriz.
                            türkiye kupası. tabi fenerasyon feneri kurtarıp uefadan ülke olarak ceza almazsak. ligi bu saatten sonra sallamaya gerek yok oynat işte yedekleri oynamayan adamları

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu hucum hattindan kimseye bir fayda gelmez.
                              ozellikle halil kanat adami degil..

burak-henriqe/halil-volkan
                              seklinde bir dizilis olmalidir..

karsi cikanlar olacaktir ama elimizde umut kadar mucadele eden bir
                              forvet yok.o varken en azindan pozisyona giriyoduk.rakip defansin ileri cikmasina musade etmiyordu..simdi burak beyimiz kaba etini kaldirmiyor.
                              barcelonada koskoca messi sahanin her yerinde mucadele ediyor ama burak
                              top bekliyor.sen kimsin arkadas.bu ne haddini bilmemezlik.top gelirse gelir gelmezse koy seyine rahvan gitsin havasinda..
                              bir forvet hic mi baski yapmaz arkadas..bir topa git be mubarek..
                              Ya aslına bakarsanız şu taraftarımızı gördükçe gülesim geliyo Umut Bu takımda oynarken onu savunan ender kişilerden biri olarak Umutu her maç sonu linç edende bu taraftardı şimdi bakıyorumda Umutta Umut vay anasına Sen neymişsin be umut yüzümü kara çıkarmadığın için gidince kıymete binecek bu dediğimde bana gülenlere şimdi ben gülüyorum vesselam Ağlanacak halimize gülüyorum vesselam
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• fb yi iki maçta da yenelim bi de avrupaya gidecek şekilde ligi bitirelim benim için bu sene yeterli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X