Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Şu sahaya Ayakkabı atan abi iyiydi ya ikisinide atmış eleman ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gecenin yorumu budur benim gözümde.
      yaa şenol güneş gibi futbol profesörü nasıl olurda bu yoğun maç trafiğini 13- 14 oyuncuyla oynar. aklım mantığım almıyorr
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Öyle milyonlari alipda sahada gezinmek,ruhsuzca dolasmaya hicbir oyuncunun hakki yok.

Takir takir paralarini aliyorlar ama sahaya gelince yok yorgunum yok sakatim burun kiviriyorlar.

Bu aksamki futbolcular gelecek maclarda bu aksamki utanci temizlemelidirler,artik deniz bitmistir.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız mac sonu gslilerle sarılmak yakışmadı bizimkilere..sen Trabzonsporsun senden puan alan bir takımla yüzgöz olamazsin..gs ile asla!
          Büyüklük http://www.youtube.com/watch?v=HeGdc_kUXRc budur arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Oyun Sistemi Çok İyi Ama Kadro İçin Aynı Seyi Söyliyemem
            napim be hocam ellimizdeki malzemelen bi kadro cikartdim

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              --------------Onur----------

--Serkan--Celustka--Glowacki--Piotr---

-------------Zokora---------------

-----Sapara/Aykut----Colman------------

----Burak-------Pawel------Halil

Artik bu oyun sistemine gecmemiz lazim

bu hucum hattindan kimseye bir fayda gelmez.
              ozellikle halil kanat adami degil..

burak-henriqe/halil-volkan
              seklinde bir dizilis olmalidir..

karsi cikanlar olacaktir ama elimizde umut kadar mucadele eden bir
              forvet yok.o varken en azindan pozisyona giriyoduk.rakip defansin ileri cikmasina musade etmiyordu..simdi burak beyimiz kaba etini kaldirmiyor.
              barcelonada koskoca messi sahanin her yerinde mucadele ediyor ama burak
              top bekliyor.sen kimsin arkadas.bu ne haddini bilmemezlik.top gelirse gelir gelmezse koy seyine rahvan gitsin havasinda..
              bir forvet hic mi baski yapmaz arkadas..bir topa git be mubarek..

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben şu an kiii linç girişimini diyorum.. herhkes gönderilsin deniyor.. hatta şenol hoca bile.. demek istediğim onlardan bi farkımız olsun
                O konuda haklısın. Şu durum da kelle istemek hiç birşeye çözüm değil. Yanlışları konuşabilsek belki en azından kendi içimiz de birlik oluşturabileceğiz..
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• arkadaşlar takımın iskeleti dağıldı gelen oyuncularıdan celustka, zokora, halil şimdilik takıma monte edildi. bence sabretmek en güzeli bizim 30 milyon avroya kurulmuş bir takımı bir yılda kaybetme lüksümüz yok eksik kalan mevkilere takviye yapa yapa iyi bir takım kuracağız. mesela bu akşam cech dene oyuncunun asla trabzonspor da oynayamayacağını anlamış oldum. demekki yerine piotr oynamalı

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Şu sahaya Ayakkabı atan abi iyiydi ya ikisinide atmış eleman ...
                    abi tek ayakkabıyı ne yapsı adam seksek mi oynasın
                    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      zonguldagin neresinden
                      ereğli.....
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• * Yanlız bu Aykut devamı süre alsa faydalı olucakmış gibi geldi bana , hem daha ne kadar kötü olabilir ki...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Büyüklük http://www.youtube.com/watch?v=HeGdc_kUXRc budur arkadaşlar.
                          chelseaa

Yorum

• bence senol gunes taktık ozurludur ve emınımkı oyunu macı degıstırebılecek ne bır planı ne bır alternatıfı var elındekıler ne olursa olsun senın bır mantalıten olur ama senol hoca da bu yok

sımdı bakalım senol hocanın basarılarına geldıgınden bu yana sadece turkıye kupasını kazanmıs (onda da 2-3 maca o cıkmıs ) ve gecen senekı sampıyonluk (şikesiz) ...

evet basarılı gıbı sankı dı mı .) ama soyle dusunursek eger en formda tarıhının en ıyı yerlı kadrolarındna bırı yabancıların secımınde belkıde hemen hemen en basarılı donemınde bunlar gerceklestı fakat su ayrıntı var ıskeletı ersun yanal kurdu yabancıların yuzde 70 ı o getırdı dıgerlerını yonetım getırdı ve kurulu takımı guzel motıve ettı ve futbolcuların hırsı kolbastı ve taraftar gazı ıle bır yere gelındı

evet senol hoca sımdı top geldıgınden berı sende takımı yenıden yarat dendı takımın ortada
                            yenılgıden macı cevırcek bır cok mac geldı karsına takımın ortada
                            altyapıdan takıma ne kazandırdın takımın ortada
                            2 tane derbi oynadın 2 yenilgi takımın ortada

yanı anlıcagınız senol gunes aslında teknık olarak deıl ıyı bır ıdarecı olabılır fakat bu oyunun teknıgını bılmıyor hala mantalıte aynı kusura bakmayın ben ıstemıyorum senol hocayı lutfen hamilerin , tolunayların , şotaların önünü açalım heee dersenız kı bıraz tecrube ısterız dıye cagırın ersun yanal ı tekrar gerıye (sanırsam onuda mılletvekıllerı ıstemıyo!!!) tekrar bır ıskelet kursun ve herseye tekrar baslayalım cunku bu takımdan bır cacık olmaz bu ruhsuzlukla

Yorum

• Saha kapatma falan alalım .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu seneye erkenden havlu attık gibi. Umarım avrupa biletini alacak sırada yer alabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X