İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Rakibe pres yapmadan kapanıp, aldığımız topları araya atmaktan başka hiçbir şey bilmiyoruz maalesef. Topun arkasına doğru geçip kademeli şekilde geçen her takım zorluyor bu yüzden bizi. Rakibin yarısı kadar mücadele-pres yok. Orta saha kurgumuz çok kötü. Herkes birbirinden uzak kopuk.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen gitsen bence daha iyi olur ama sen daha iyi bilirsin tabi...aynen bu kulubun ne zaman basi sikissa senol hocayi basa getirdi 4 kere oldu hatta..İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruna aynı samimiyetle cevap vermeye çalışayım sevgili kardeşim;
Bak biz Trabzonsporuz deriz hep,bizim için 2.likle 12.olmak arasında çok fark yoktur,hep şampiyon olmak isteriz,hep rakibimizi 3-5 golle yenmek isteriz,yenilsek bile eğer tabiri caizse dik oynadıkmı çokta üzülmeyiz,sahadaki takım o karadenizin hırçın dalgaları gibidir,hep bunu görmek,yaşamak isteriz,olmayınca küser kırılırız,canla başla mücadele etmeyene çok ağır sözler ederiz..biz böyleyiz
Şimdi futbolculuğunda bi mahareti olmayan(çok iyi hatırlarım,hakemin yüzüne bile tükürmüştür) bu adam
ligimizde bilmem kaç şampiyonluk yaşadı,keza milli takımda başarılar yaşadı,ülke dışında hatırı sayılır kulüplerde hocalık yaptı,yani oyunculuk yeteneğine endeksli değil hocalık kabiliyeti,sırf oyunculuğu nedeniyle ona eleştiri getirmemeyi anlayamıyorum,benimde bir taraftar olarak hocayı-yönetimi beğenmeme,istifalarını isteme hakkımın olduğunu düşünüyorum...
siz şampiyonluğun haricindeki kupaları eğer gerçekten çok büyük bir başarı olarak görüyorsanız,ben buna bişey diyemem,sizin görüşünüz,ama asıl başarı şampiyonluktur bana göre..
Bende size bir soru sormak istiyorum o zaman;
Trabzonspor camiasının yaşadığı travmalarda takımın başında kim vardı(daha yakın bir tarih olduğu için genç kardeşlerde hatırlayabilir)
ikinci olarak sizin elestirdiginiz insan bi ogretmen..
adam ogretmen ogretmen..bakin buyuk yaziyorum OG-RET-MEN
bana hoca gostersene universite mezunu su ulkede..
sen hala sana gore basari sampiyonluksa bu takim gecen sene sampiyon oldu 96 da caldirlar 2005 de caldilar ve hepsinin basionda senol hoca vardi..
kendi sorunuza kendiniz cevap veriyorsunuz..
benim sinifimda 6 tane koreli cocuk var ve kiz haric 5 de senol hocayi sizden daha cok seviyor..
biraz saygi gosterin lutfen
Yorum
-
Yenildik malesef morelde kötü.
Cechin yaptigi bireysel hata cok kötü oldu üstüne üstün tartismali faul sonucu 1000 tane frikik vuran selcuk ve gol atamayan bu macta atmasi bellimizi kirdi bide sacma sapan kirmizi kart olmasi maci mafetti.
Bu macbiraz tuafti.
Yoksa GS birsey oynamadi yani bireysel hata gol sonrasinda ortada giderken 2-0 oldu...
-.-------------------
Bizim oyuncular su an allaha dua ediyorlar Lige birsey olsada ara verilse 1-2 ay...
Yürüyecek halleri kalmadi....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
* Jaja'yla gelicek başarı varsın eksik olsun , fenere yenildikten sonra hiçbişey olmamış gibi gidip adamlarla eğlenmesini kaldırabilen varsa ona bişey diyemem tabi...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Artik hoca kellesi degil futbolcu kellesi gitmelidir,Trabzonspor hickimsenin babasinin citligi degil.
Senol günes hatalar yapmistir,bu aksamda yapmistir sezon basindan beri de yapiyor ama senol günes Trabzonspor icin her zaman en iyisidir.
Ama yorgunlugu bahane edip de sahada gezinen futbolcuyaa hesap sormalidir,takimdan kesmelidir.
Trabzonspor yenilebilir,farkda yiyebililir ama bu aksamki kadar ezilmeye,diz cökmeye hakki yoktur.
Milyonlari kazanan bir futbolcunun sahada gezmesinin dolasmasinin nedeni olarak yorgunlugu bahane etmeye hakki yok.
Ya adam gibi oynasinlar ya da defolup gitsinler...En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 23:47."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
yapılacak şey belli . revizyonn.. belki evet bi iki puan kaybedeceğiz ama olsun şimdi de kaybediyoruz. hiç değilse oyucularımızı kazanırız. devra arasında da çok değil iki transfer yeterli diye düşünüyorum. bir tanesi muhakkak yerli bi stoper serdar aziz olabilir. diğeri ise azıcık umut gibi sağlam basan forvet. yoksa diğer mevkilerin alternatifi takım içinde oluşur diye düşünüyormİlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO konuda haklısın. Şu durum da kelle istemek hiç birşeye çözüm değil. Yanlışları konuşabilsek belki en azından kendi içimiz de birlik oluşturabileceğiz..Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Peki hocam Trabzonspor'a bu kadar ''travmalar'' yaşattığını iddia ettiğin Şenol hocayı gönderdikten sonra yerine kimi getirmeyi düşünüyorsunuz. Kimdir bu bizi şampiyon yapacak kişi.İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruna aynı samimiyetle cevap vermeye çalışayım sevgili kardeşim;
Bak biz Trabzonsporuz deriz hep,bizim için 2.likle 12.olmak arasında çok fark yoktur,hep şampiyon olmak isteriz,hep rakibimizi 3-5 golle yenmek isteriz,yenilsek bile eğer tabiri caizse dik oynadıkmı çokta üzülmeyiz,sahadaki takım o karadenizin hırçın dalgaları gibidir,hep bunu görmek,yaşamak isteriz,olmayınca küser kırılırız,canla başla mücadele etmeyene çok ağır sözler ederiz..biz böyleyiz
Şimdi futbolculuğunda bi mahareti olmayan(çok iyi hatırlarım,hakemin yüzüne bile tükürmüştür) bu adam
ligimizde bilmem kaç şampiyonluk yaşadı,keza milli takımda başarılar yaşadı,ülke dışında hatırı sayılır kulüplerde hocalık yaptı,yani oyunculuk yeteneğine endeksli değil hocalık kabiliyeti,sırf oyunculuğu nedeniyle ona eleştiri getirmemeyi anlayamıyorum,benimde bir taraftar olarak hocayı-yönetimi beğenmeme,istifalarını isteme hakkımın olduğunu düşünüyorum...
siz şampiyonluğun haricindeki kupaları eğer gerçekten çok büyük bir başarı olarak görüyorsanız,ben buna bişey diyemem,sizin görüşünüz,ama asıl başarı şampiyonluktur bana göre..
Trabzonspor camiasının yaşadığı travmalarda takımın başında kim vardı(daha yakın bir tarih olduğu için genç kardeşlerde hatırlayabilir)En son brushfield tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 23:51.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Kupayı aldık, şampiyon olduk. Bu yıl dağıldık vay beee@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
3 5 2 takima uyacak sistemde hoca denr mi allah bilir
----------------------tolga--------------------
---giray------glowacki--------celustka---
------------serkan---------zokora-------------
-----aykut-------colman-----volkan---
----------------burak----halil----------------Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Wilfred Domoraud
Beyler bir bakin bakalim jaja gibi olabilirmi bilmiyorum ama bana sitili ile olabilir gibi geliyor
► 1:50► 1:50
wilfried domoraud
dailymotion.com8. Sept. 2009 - 2 Min.
wilfried domoraudMünih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)
Yorum
-
Allah yazdıysa bozsun. Alacaksak da Gençlerbirliği maçında alalım. Orduspor maçında o stadda olmak demek benim için çok şey demekİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha kapatma falan alalım .
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
bravo abi..fazla söze gerek kalmadi...İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruna aynı samimiyetle cevap vermeye çalışayım sevgili kardeşim;
Trabzonspor camiasının yaşadığı travmalarda takımın başında kim vardı(daha yakın bir tarih olduğu için genç kardeşlerde hatırlayabilir)
Yorum
-
Duygulandım..İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyüklük http://www.youtube.com/watch?v=HeGdc_kUXRc budur arkadaşlar.FIRTINA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum