İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Alin iste adamlarda dogal olarak böyle söylerler. Yönetim takimi mahvetti, Taraftarda (stattaki) destek verdi...Yaziklar olsun hepinize...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
Bu takımın gıden Egemen yerine iyi bir oyuncu alıp çift forvete dayalı hücum futboluna dönmesi lazım acilen.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kadromuz yeterlidir diyen bi yötecimiz vardı açıklama falan yaptımı. en son ne zaman galibiyet aldık hatırlamakta zorluk çekiom kayserimiydiTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Jaja Egemen mevzusu değil bu. Bu kadro zayıf ama bu kadar da kötü oynayacak kadro değil. Bu oyunu kadro ile açıklayamayız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bizim en büyük problemimiz bir oyun sistemimizin olmayisi. Istanbul Büyük Sehir Belediyespor bile senelerdir 4-3-3 sisteminlen oyniyor ve kim oynarsa oynasin her mac iyi oyniyorlar en azindan ezilmiyorlar. Bizim bir sistemimiz yok, burak bos alan bulacakda colman ara pasi atacak tamam ilk 8 hafta oldu ama artik cözdüler bu organizsyonu.
Barcelonada senelerdir ayni sistemlen oyniorlar hatta ikinci ve genc takimlari bile ayni sistemlen oyniyorlar ve gecen komple A2 on bir ile sampiyonlar liginde 4 tane atdilar.
Bu sene Artik gitdi Playoff bile zora girdi artik bizde 4-3-3 sistemine gecip ara transferde eksik bölgeye takviyelerle ilerki senelerde büyük isler basaririz ama su an oynadigimiz oyun dizilisinlen hic bisey yapamayiz.
Yorum
-
adamlar bizi durdurmak için herkesi teşviklemişler ona rağmen bu takım şampiyon oldu,ben görüşünüze katılmıyorum Şenol Güneş'in en büyük zaafı Trabzonspor'a profosyonel bir Teknik Direktör açısıyla bakmayı transfer dönemlerinde unutması yoksa en vasat adamlardan çok iyi takım yapacak beyin var Şenol Güneşİlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kayıtsız şartsız bakmayalım. Geçen sene de izledim. Geçen sene büyük takımlar döküldü, puan durumuna bakın isterseniz. Bir de açıp istatisklere bakın, ne zaman büyük maç varsa kaybettik. 96'da kaçırdığımız şampiyonluğu da siz irdeleyin o zaman.
benim için en büyük hatası sol ayaklı stoper bulamadık ve kimi istersiniz sorularına messi ve ronaldo isterim alacakmısınız kendi tarzına yakışan cevaplar değildi hafif alaycı ve küçümseyici oldu bu cevaplar ama bunda kaybedilen yarış ve yerel basının kalitesi neden oldu
bizim eleştireceğimiz yer yönetim,hocamızın işini hiç kolaylaştırdıklarını sanmıyorum bizim başkan çocuk gibi giden futbolcuların arkasından atıp tutuyor hiç yakışıyormu Trabzonspor başkanına?En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 23:33.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
* Böyle zamanlarda Vahid Halilhodziç geliyor aklıma , ey gidi...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
zonguldaktan maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşeye rağmen ağrıdan bordooooooooooooooooooooAdalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
Gs sezonun en rahat galibiyetini almis,istese daha fark atabilirken bizim oyuncular sahada gezinirken rakibini seyrederken halen daha bu takima destek verelim diyenler var.
Önce bu aksamki utancin,reziligin ruhsuzlugunu hesabini versinler özür dilesinler sonra geregine bakariz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
vittek sakat burakta forvet degilİlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebızım neden 2 forvetımız yok ?Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Senol Gunes gitmeli, herzaman fair play bilmem ne, sana mi kalmis yahu, sert oynat takimi,
burakta bir is yok, bisey de olmaz daha...henrique nerden bulmuslar yahu, adrian 5mil eder mi?
Gelecek macin ilk 11biri
Onur Recep Kivrak
Baris Atas - Mustafa Yumlu - Giray- Piotr Brozek/Ferhat
Sezer Badur - Aykut
Sercan - Colman - Eren
Halil
Yedeklerde bir mac oynasin
Yorum
-
kim ne derse desin bugün oynadığımız daha doğrusu oynayamadığımız futbolu bank asyada bile oynamıyorlar. pres yok hücum yok. kanatlar desen allaha emaet. kazara orta açılça kimin kafa vuracağı muamma...ama yinede şenol hocama sonsuz güvenim var. bu takımı yine o şahlandıracaktır.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum