Macta ruhsuz,kisiliksiz bir sekilde gezindikleri yetmemis gibi mactan sonra gslilerle sarmas dolas olan futbolculara tek sözüm yaziklar olsun,Trabzonspora yakismiyorsunuz sözüdür.
Bu takimda devre arasinda operasyon yapilmalidir,bazi futbolcular bu takima ihanet ediyorlar.
Magath olacakti simdi
15 Oyuncu yollayip 25 Oyuncu transfer ederdi bu perfomanstan sonra
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Güzel kardeşim, senin yaşının iki katı kadar izledim bu takımı. Aç istatistiklere bak öyle konuş.
Akıl yaşta değil baştadır...
TRABZONSPOR Bu ligiçin fazlaŞEREFLİYİZ Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır. ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Takımın son 3 ay içerisinde yaptığı maçları ortalamaya vurursak 4,5 günde 1 maça tekabül ediyor gerçekten fixtürümüz çok acımasızdı hafta içi maçlar oynandı şampiyonlar ligi maçları oynadık şampiyonlar ligine transfer sezonunun bitmesine saatler kala öğrendik... Elde alternatif yok her maça hemen hemen aynı iskeletle çıkıyoruz oyuncuların yorulmasıda normal siz 2-3 günde bir kıytırıktan bir halı saha maçı oynayabilirmisiniz ? Adamlar 90 dakika boyunca yüksek tempoda maç oynuyorlar birde bunu yaparken sürekli yolculuk halindeler... Fransa'ya git oradan geç Trabzon'a maç oyna 2 gün sonra git Ankara'ya bir maç daha oyna bu adam hem zihnen , hem fiziken biter...
Ben bugün takıma hiç kızmadım , eleştirdiğim tek nokta Şenol Güneş'in kadro tercihiydi ve tabiiki yapılan oyuncu değişiklikleri... Yinede bu takım geçen sene takımda banko oynayan ( selçuk , egemen , jaja , umut ) gibi 4 adamını kaybetti... Takım fenerbahçe galibiyetiyle bu olumsuz havayı dağıtır diye düşünüyorum oyuncuların o maça motivasyonu çok farklı olacaktır keşke deplasman yasağı olmasaydıda bizde şöyle iyi bir stres atsaydık kadıköy'de
Her işte bir hayır vardır bu yenilgide bizim için hayırlı olacaktır sadece sabredelim ve her zaman söylediğimiz gibi " HEP DESTEK TAM DESTEK " diyelim...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum