Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs bu sezon deplasmandaki en rahat ve sanirim en farkli deplasman galibiyetini almistir.

Insani yaralayan,cökerten kahreden budur.

Ben bu yenilgiyi hos göremem bunun sorumlulari hesap vermelidir,senol günes dahil...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• şimdi burak hangi maçta cezalı febe mi g.birliği mi? malum g.birliği maçı ertelendiği için soruyorum?

Yorum

• Devre arasında Colman, Celutska , Zokora , Glowacki dışındaki tüm yabancılar gönderilmeli adam akıllı 4 tane yabancı oyuncu alınmalı.
        Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          her şeyi anlarım 3-0 kaybetebilirsin ama maç sonunda gs lilerle sarmaş dolaşı anlayamam. tolganın yüzüne su şişesi gelmesi olmaması gereken bir şeydir ancak aynı tolganın maç sonu gs malzemecisiyle sarmaş dolaş olmasını anlayamam sen nasıl takım kaptanısın?
          sorma yaa çildirasim geliyor, Zokora da haksiz yere yedigi kirmizi sonrasi bile rahatti, ulan sorsana hakeme be adam neyime kirmizi veriyon diye, rakibe yumruk mu attim ne yaptim ?? sinirlen patla delir ve hop hakeme at yumrugunu al sana yumruk simdi ver kirmizi karti, siçarim saha kapatmasina da hükmen maglubiyetine de 10 karsilasma cezasina daaaa, ztn dk 55 mi ne kirmizi yemissin 0-2 maglupsun karsilasmadan puan mi alabileceksin ???
          geçen sene Yunus Yildirim'a yapilan muameleden sonra biraz degismisti hakemler bir kaç karsilasma, hatta ligin sonuna kadar, ama bu sene yine kudurdular, bir kaç pis muamele görmeleri gerek ki akillari baslarina gelsin
          yahu 3 hafta golümüz verilmedi, ve ya 2 mi ne, sonra Mersin'de hakemin gözü önünde el vermiyor hakem, bu ne lan bizimle dalga geçmek degil mi ??
          bugün Burak eliyle topu durduruyor hakem goruyor ama devam diyor, nasil olsa sonra kirmiziyi çakarim diye, kalecileri Burak'a topu vuruyor top Colman'a geliyor kaley bos traftar tepki vermiyor kuddusi dudug çaliyor ooohhhh.......
          sen hakemi korkut bak ne oluyor, hakem ya o el verir kmse br sey demez oyun devam eder, ya da vermez ama sonra saçma sapan kirmiziyi da sana vermez, ama sen YAVSAK olursan, net elini de vermez golünü de baska bir seyi de, sonrasinda istedigi dakikada ufak firsati kaçirmaz takiminin bilmem neresine bilmem ne yapar.......
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya her sene de şampiyon olmayıverin kardeşim. Geçen sene olduk işte, bu sene de olmayalım. Seneye gene oluruz inşallah.
            Ya verseler geçen seneki şampiyonluğumuzu, çok da takılmayacağız bu yıla...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senol günesin hocaligini carsamba aksami görecegiz.

Eger bu takimin yarisi carsamba günü yesik yemezse senol hocanin ne kadar yumusak bir hoca oldugunu bir kez daha görmüs olacagiz.
              Tam tersine...

Bu takım çok benzer bir kadroyla eğer Gençler'den 3 puan alırsa, asıl bence odur hocalık. Kese kese adam kalmaz takımda.

Ersun Hoca'nın güzel bir sözü, son yıllarda futbol dağarcığıma yer etmiş nadir sözlerdendir.

Ne demişti? Yedek kulübesi takımın bir parçasıdır; ceza köşesi değil. Katılıyorum.

Takımda 1-2 oyuncu kötü olursa, elbette onları dinlendirebilirsiniz; ama takımın tamamı dökülmüşse, yapacağınız ilk iş onları ayağa kaldırmak olmalıdır.

Şenol Hoca da bu iş için biçilmiş kaftandır. Zaten başarısız olursa, yandığımızın resmidir.
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi burak hangi maçta cezalı febe mi g.birliği mi? malum g.birliği maçı ertelendiği için soruyorum?
                tabiki gençler maçında.

Burak kendini fenere saklamış burası gerçek.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu takımı kuran şenol hocadır ve sorumluluk ondadır...
                  ona bakarsan dağıtanda yönetim
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Ne kadar içim elvermese de ben bugün takımı eleştireceğim. Arkadaş yok üç günde bir maç onuyoruz bu sonuç normaldir diyenlere katılmıyorum. Futbolcu o kadar para alıyor işini yapacak bu bir mazeret olmamalı.
                    Yahu Şenol Güneş 90 dk boyunca sahada hiçbir varlık gösteremeyen Henrique ye nasıl tahammül eder anlamak çok zor. Biz hala şu topu havadan oynama isteğinden vazgeçemedik bir türlü. Yere indirip garanti oynamak yerine gelişigüzel doldurma futbolu anlamsız şekilde sever olduk.
                    Bizim günü kurtaran oyunculara değil istikrarlı oyunculara ihtiyacımız var. Ne demişler perşembenin gelişi çarşambadan bellidir haftaya da fb ye yeniliriz iyice yarıştan koparız tam olur.

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en kritik BURSA,GAZİANTEP,GALATASARAY deplasmanlarını içerde GENÇLERBİRLİĞİ maçları tek başına söküp aldığı maçlar..diğer galibiyetlerde de içinde oldu hep maçın..evet kötü olduğunda pek varlık gösteremiyordu ama kötü olduğu maç çok azdı.iyi olduğunda ise tek başına maçı alıyordu.ADRİAN ne yapıo allah aşkına ya..TAM BİR FREN ne çalım var ne hızlı atak var,ne bir ara pası be bi pres hiç bişe yok ya..ben sahada bundan daha güzerl oynarım.biz jajyı alex le kıyaslıoduk saha dışı hayatı nedenıyle elendı adrıanı kımle kıyaslıyacaksın..eskıden HASAN vardı bızde hatırlarsın inan o BİLE bundan daha teknik ti..bilen bilir..
                      Size diyecek birşeyim yok. Bizim uydu şifreye girdi. Dün akşam Real Madrid-Barcelona maçını izleyemedim. Hangi takımdaydınız ?

Adrian'ın performansını, fiyatını vs vs herşeyini tartışırım ama futbolculuğunu asla ! Demekki yukarıda ki beyfendi gibi düşünen renkdaşlarımız Polonyalı olsa milli futbolcu olacaklardı...
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs bu sezon deplasmandaki en rahat ve sanirim en farkli deplasman galibiyetini almistir.

Insani yaralayan,cökerten kahreden budur.

Ben bu yenilgiyi hos göremem bunun sorumlulari hesap vermelidir,senol günes dahil...

Aynen banada en cok bu koyuyor. 1-0 kaybetsekte cok koyardi ama bu cok fazla oldu.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          forma giyip oyuna girmesini bekliodunuz galiba napsın adam elindeki bu
                          nemi yapsin... o elindeki oyuncular uzaydanmi Trabzonspora isinlandi. Büyük Takimin hocasi Transferi en tepede ve Avrupada basari icin yaparlar yoksa senin yilmaz vurali gedir degisen hic birsey olmaz....

Yorum

• İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir kere daha hatırlatayım. anlayamayanlar anlayana kadar hatırlatırım
                            Sonuna kadar katılıyorum..her kötü oyundan sonra Şenol hoca. Şenol güneşin yerinde olsam coktan basmıştım istifayı iyi ki Şenol hoca benim gibi değil..yemin ediyorum o giderse tutunacak dalımız kalmaz..en azından benim için..suan içimdeki umudun nedeni Şenol Güneş'tir..Allah basimizdan eksik etmesin..

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene 8 de 7 yapan başka biriydi herhalde.
                              Geçen sene bu takımlar dökülüyordu. 3 büyüklerden ikisi ilk dörde giremedi.

Yorum

• Şu anda takımda oynayan futbolcuların Trabzonsporun misyonunu bilmediklerine eminim yoksa maç sonunda gs liler ile sarmaş dolaş olmazlardı. birileri bu futbolculara oynadıklaı takımın sıradan bir takım olmadığını hatırlatmalı...
                                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X