Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuğun frikiğini kim çıkarabilirdi ki?

Yorum

• cech e hiç gerek yok, celustka zaten sol bekte çok iyi... celustka en iyi sol bekte oynuyor zaten defalardır yazdım...

eboue ve kazım karşısında celustka oynamalıydı zaten... hem hızlı hem çevik...

Yorum

• Taraftar olarak bizimde bu kötü gidisatta payimiz var.

Bircogumuz avrupa sampiyonu olacagiz gibi ligi takmiyorum bizim icin avrupa daha önemli demedi mi?

Avrupa isini öyle bir abarttik mi inanilir gibi degil.

Gerci takimin baskani bu sene ligi neden oynuyoruz bilmiyorum derse balik bastan kokar söyleminin bizde vuku buldugunu görmüs oluruz.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Zokoranın pozisyonundan daha beteri az önce Espanyol oyuncusu Forlin Ardanın kafasının üzerindeki toputekmeyle uzaklaştırdı..Karar sarı kart..
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangisi daha acı veriyor bilemiyorum...

Takımın defansının blok halinde çöküntü içinde olması ve son haftalarda kendimizi kandıdrdığımız üzere "takım savunmasında" çuvallamamız mı?

Takımın yediği gollerin ardından kafasında maçı bitirişi mi?

Zokora'nın ilk hamlede kontrol edebileceği topu sektirip Melo ile kafaya çıkışı ve o çıkıştaki en ufak ihlale düdük ve kart verecek olduğu baştan belli Kuddusi'ye av olup, fener maçında oynayamayacak olması mı?

Burak'ın inanılmaz çıkışının ardından muazzam düşüşü ve takımdan kopması mı?

Yedek kulübesinden oyuna katkı yapma ihtimali olan oyuncu bulunmaması mı?

Taraftarın beleşe bulduğu kombine ile bile maça katkı yapacak, takımı canlandıracak etkinlikle alakasız oluşu mu?

Liderler 7-10 puan farkla aramızın açılması mı?

Sattığımız her oyuncunun bize gol atması mı?

Terim hıyarının bir kere daha Avni Aker'den galip çıkması mı?

Adrian ilk onbirde dökülüyor, Alan sahaya, Alan ilk onbirde dökülüyor, Adrian sahaya döngüsü mü?

Takımın son yarım saatte işi gs'nin insafına bırakması mı?

Tolga'nın kafasına şu şişesi atan şerefsizin bahanesinin "onu ben Baros'a atmıştım aslında" bahanesi mi?

Önündeki pejmürde savunma yüzünden ikinci defa 3 gol yiyen Tolga'nın moralsizliği mi?

Çok acı bir geceydi. Ve devre arasına girmeden bu takım daha fenerle bir savaşa çıkacak.

Allah sonumuzu hayır etsin.
            güzel yazıı.. Ömür törpüsüüü arkadaş yaa...

Yorum

• İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol hocayı eleştiren arkadaşlara bir kaç hatırlatmam var.

1. Bu takımı büyük yapan insanların kaptanıydı Şenol Hoca,
              2. Müzedeki tüm şampiyonluk kupalarını kaldıran isim Şenol Hoca,
              3. Şenol, Turgay,Necati, Ali Kemal, Hüseyin, Dozer Cemil ..... bu takımın gerçek sahipleridir, en başta da Şenol Hoca,
              4. Bu isimler takımı küme düşürse bile kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur, en başta da Şenol Hocaya
              5. Takımın 2 kere 82 puanla 1 kere 77 puanla şampiyon olamadığı sezanlarda teknik direktördü Şenol Hoca,
              6. Hepimizden daha çok Trabzonsporludur şenol Hoca,
              7. Şenol hocayı eleştirmek mi??? Şenol hoca kadar taş düşsün kafanıza...
              he öylemi avukat beyefendi..TS tapusu ondan sorulur, böyle sacma fanatizm görmedim ya.Bu hezimetin SORUMLUSU KIM?
              Ha sen her hezimetten gururlaniyorsan ozaman mesele baskadair......

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hangisi daha acı veriyor bilemiyorum...

Takımın defansının blok halinde çöküntü içinde olması ve son haftalarda kendimizi kandıdrdığımız üzere "takım savunmasında" çuvallamamız mı?

Takımın yediği gollerin ardından kafasında maçı bitirişi mi?

Zokora'nın ilk hamlede kontrol edebileceği topu sektirip Melo ile kafaya çıkışı ve o çıkıştaki en ufak ihlale düdük ve kart verecek olduğu baştan belli Kuddusi'ye av olup, fener maçında oynayamayacak olması mı?

Burak'ın inanılmaz çıkışının ardından muazzam düşüşü ve takımdan kopması mı?

Yedek kulübesinden oyuna katkı yapma ihtimali olan oyuncu bulunmaması mı?

Taraftarın beleşe bulduğu kombine ile bile maça katkı yapacak, takımı canlandıracak etkinlikle alakasız oluşu mu?

Liderler 7-10 puan farkla aramızın açılması mı?

Sattığımız her oyuncunun bize gol atması mı?

Terim hıyarının bir kere daha Avni Aker'den galip çıkması mı?

Adrian ilk onbirde dökülüyor, Alan sahaya, Alan ilk onbirde dökülüyor, Adrian sahaya döngüsü mü?

Takımın son yarım saatte işi gs'nin insafına bırakması mı?

Tolga'nın kafasına şu şişesi atan şerefsizin bahanesinin "onu ben Baros'a atmıştım aslında" bahanesi mi?

Önündeki pejmürde savunma yüzünden ikinci defa 3 gol yiyen Tolga'nın moralsizliği mi?

Çok acı bir geceydi. Ve devre arasına girmeden bu takım daha fenerle bir savaşa çıkacak.

Allah sonumuzu hayır etsin.
                amin..
                OLAY KISA ABİ..KÖTÜ OYNAYABİLİRSİN AMA KÖTÜ KOŞAMAZSIN YA...
                TRABZONLU GİBİ MÜCADELE ETMEK BU KADAR ZOR MU YA..

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  transfer falan yapilmasin..

adam gibi 3-5 sene kendi degerlerimize yonelelim ve altyapi endeksli calisalim..

transfer yapsak ne elin oglu zaten zamani geldi mi satiyor taimi gidiyor..

su takimda trabzon evladi 3-5 kisi olsaydi bugunku manzarayla karsilasir miydik?

bide nereye kadar transfer..

bi tutmadi mi iste goruyorsunuz adrianlari falan dunyanin kazigini yiyorsunuz..

Trabzonspor altyapisiz yapamaz, cokeriz..
                  bitane var ole deme kulubun demirbasi oldu a....
                  sanki gobek bagi bir kesildi kuluple
                  sakatliktan cikip baska bir sakatliga giriyor adam
                  yanlis anlama sen haklisin amacim tayfunu takimda tutanlara giydirmek
                  Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kötü takımda güneh keçileri Adrian ile Henrique mi oldu şimdi?
                    Çok kötü oynayan bir Cech'i neden görmezden gelirsiniz?
                    Her maç bariz birkaç hata yapıyor, bu hafta da yaptığı hata golle sonuçlandı ve bence maçın kırılma anıydı.
                    Bence Ferhat'ın sürat ve teknik anlamında Cech'ten fazlası var.
                    Ofansif anlamda da Cech'den daha iyi.
                    Birkaç maç arka arkaya oynasın, ilk Avrupa maçında paşalar gibi oynar.
                    katiliyorum, cech'ten pek bahsetmiyoruz ama bir çogumuz biliyor elestiriyor onu bence, Ferhat'i ben zaten hep begenmisimdir, kötü degil, vasattir, ama vasatin üzerine çikabilir, oynadigi zaman çok kötü degil, benim gicik oldugum geçen sene neden Ferhat oynamadi bir çok karsilasmada, bence oynar sol tarafta rahat rahat......
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• fb liler "sonsuza61" adlı arkadaşımızın yazdığı şeyi face'de paylaşıyor...

Yorum

• eren i izleyen varmı adrianın erenden fazlası varmı fiyatı dışında ?
                        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne beklenti ile sabredelim bu Adriana? Oluru nedir bunun ?
                          Henrique'ye, Cech'e ve son 3-4 maçtır Burak Yılmaz'a ne beklenti ile sabrediyorsanız o beklentiyle sabredin bence. Sizi gören de takım dört dörtlüktü de Adrian içine etti sanacak. Jaja olsaydı da bu takım bugün 3 yerdi, Jaja olsaydı da ligde 20 puan toplardı. Adrian ile Jaja aynı tip oyuncu olmamasına rağmen bu kadar kıyaslanıyor da niye kimse Henrique ile Umut'u kıyaslamaz ? Henrique ne verdi takıma bu sene onu niye tartışmaz ? Verimsiz diye bu kadar sıkıntı ediyorsanız Henrique'yi de sıkıntı edin, Sapara'yı da Volkan Şen'i de. O zaman size hak vereyim...

Sorun verilen 5,2 Milyon Euro ise çok dert etmeyin. Bu zamana kadar bu takımın çok paraları heba oldu bu da heba olsa batmaz bu kulüp. Açın futbolcuların yıllık ücretlerine bakın. Ayağına top değmeyen 10-12 tane futbolcumuz da para alıyor. Sıkıntınız maddi külfet ise onları da sıkıntı edin ki size hak vereyim...

Evet Adrian kötü. Pek verimli değil. Jaja'nın oynadığı Trabzonspor ile Adrian'ın oynadığı Trabzonspor arasında dağlar kadar fark var. Bunu görün artık. Sizin dediğinizden yola çıkarsak geçen sene ki 82 puanı Jaja aldı verdi bize...
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• defansımız o kadar berbat ki şut için hazırlanan oyuncuya servis yapıyorlar resmen
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cech e hiç gerek yok, celustka zaten sol bekte çok iyi... celustka en iyi sol bekte oynuyor zaten defalardır yazdım...

eboue ve kazım karşısında celustka oynamalıydı zaten... hem hızlı hem çevik...
                              çok doğru, cech defansif açıdan zayıf...
                              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak OFLUTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                he öylemi avukat beyefendi..TS tapusu ondan sorulur, böyle sacma fanatizm görmedim ya.Bu hezimetin SORUMLUSU KIM?
                                Ha sen her hezimetten gururlaniyorsan ozaman mesele baskadair......
                                Tabiki şenol hoca değil...bu camiadaki EN ADAM odur..
                                geçen sene 82 puanı alan takımı ajdar mı kurdu? ŞENOL HOCA bu takımdaki değişmeyecek tek adamdır.iki yıldız alırsın yine bu takım şampiyonluğa oynar..korkum odurki bu yorumları okuyacak morali bozulacak hocamızın..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X