Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=zx61;1918193182]
    İlk olarak Emirhan_Batuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga'nın kafasına gelen su şişesi , maçı kapatamama vesile oldu. Sanki o şişe benim kafama isabet etti. Yıkıldım o an[/QUOTE
    Tolga yı çok sevdiğim için çok üzülsem de çok abartıldıgını düşünüyorum..bir anlık sinirle şişeyi fırlatmış olabilir..evet Tolga'nın orada olduğunu hesap etmeliydi ama bir anlık olabilir.. Benim en üzüldüğüm nokta kale arkasında pekcok sisenin olmasıydı..ins Tolga ya atilmamistir onlar..yüzüne çarpanın yanlislikla oldugu belliydi ama öbür siseler beni çok tedirgin etti..bide Tolga'nın sinirlenmesi olayı var tabi..acaba kale arkası Tolga ya hakaret ettimi mac icinde
    Çok büyük rezillik. Ya gözü zarar görseydi ? Kim olsa aynı tepkiyi verir. Bunun yanı sıra sahaya atılan kunduralar da var. En güzel cevabı futbol ile vermek varken vaziyetin böyle olması içler acısı.

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      içki içmesin sigara kullanmasın karı kıza bakmasın aile babası olsun damatmı arıoz oyuncumu belli deil
      olay budur..

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşey üst üste geliyor...
        Ne moral kaldı ne de heyecan.
        Allah büyüktür!
        Fatih stattamiydin bilmiyorum ama Taraftar resmen uyudu bugün. Ne bir islik ne bir baski nede baska birsey...Selcuk'a top gelince yuh sonra puf...Taraftardaki bu zihniyet ile gelen gider yener bizi iceride...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• külek kafalı sadri şener ile ona el pençe duran şenol hoca gördünüz mü selçuk, engin ve ceyhunu? adamı böyle ters yüz ederler işte. sen giden adamın ardından topçu değildi dersen adamı böyle yaparlar...
          sen şimdi aldığın safraları 4 te 1 fiyatına sat o zaman ben sana başkan diyeceğim...
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana Muslera'nın hatalı degajında Colman'ın önüne düşen ve kale bomboşken 1-1 olacak orda maç, Hakem nasıl keser pozisyonu yahu ! Burak'ın arkası dönük. Kırmızı karttan önce maçın kırılma anıdır bu. %100 lük gol pozisyonu. Kale boş, Top Colman'da.
            Bu kadar ruhsuz ve onursuz futboldan sonra hakemi ve kararlarini tartismak komiktir,sucluyu görmemektir.

Senin yürüyecek halin yok hakemi elestiriyorsun bu nasil bir anlayistir?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Gs çok şanslı bir takım.
              Fenerbahçe'nin moralmen, bizim de fiziksel olarak dibe vurduğumuz bir döneme denk geldi 2 maçı da .

Yorum

• sol açık oyuncumuz yok yıllardır yok hemde... orta saha forvet arası bağlantı oyuncumuz da yok...

Yorum

• transfer falan yapilmasin..

adam gibi 3-5 sene kendi degerlerimize yonelelim ve altyapi endeksli calisalim..

transfer yapsak ne elin oglu zaten zamani geldi mi satiyor taimi gidiyor..

su takimda trabzon evladi 3-5 kisi olsaydi bugunku manzarayla karsilasir miydik?

bide nereye kadar transfer..

bi tutmadi mi iste goruyorsunuz adrianlari falan dunyanin kazigini yiyorsunuz..

Trabzonspor altyapisiz yapamaz, cokeriz..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    içki içmesin sigara kullanmasın karı kıza bakmasın aile babası olsun damatmı arıoz oyuncumu belli deil
                    sahada kendini yere atsin sakat numarasi yapsin top geldiginde canlansin ayaga kalksin aranan damat buydu herhalde ve muradimiza erdik alkisi hak ediyor adrian saha disinda "ahlaksizlik" yapani kovduk diyelim, tamam kabul ettim yapacak bir sey yok, ama disarida degil de saha içinde "ahlaksizlik" yapan oyuncuya nasil tahammül edebiliyoruz yahu ????????????????????????????????????????????
                    serefsizbahçe taraftarindan ne farkimiz kaliyor o zaman, bu konuda ????
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bitane bizde gol atmadı böyle o...pu evladı it!!!
                      dağlara taşlara attı yıllarca...boşa gitti onca frikik bunca yıl
                      tolga da her gs maçında yiyo bi frikik..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buyrun bahsettiğiniz kişi benim ne öğrenmek istiyorsunuz sorun kendimce cevap vereyim...
                        Ne beklenti ile sabredelim bu Adriana? Oluru nedir bunun ?
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o malum grupp trabzona ıhanet edıyor o kadar ıtıcci bı ınsankı lıderlerı sozde trabzonspor sevdalıları bunlar yonetımden para almıyorsa bende bısey bılmıyorumm
                          ben grup filan anlamam üzerinde bizans formalırını giyenler her kimse onlar bizans çocuğudur. biletlerini zaten bedava almışlar. üstelik gs nin kongre üyesinden. maçların atmosferini günler öncesinden bozuyorlar. bizansa hizmet ediyorlar.

Yorum

• Maç sonu basın toplantısı ve röportajlarda her zamanki gibi yabancılar demeç verdi. Yerli oyuncularımızı mağlubiyet sonrasında da basının ve taraftarların karşısında çıkıp özeleştiri yaparken görmek isteriz...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadar ruhsuz ve onursuz futboldan sonra hakemi ve kararlarini tartismak komiktir,sucluyu görmemektir.

Senin yürüyecek halin yok hakemi elestiriyorsun bu nasil bir anlayistir?
                              Takımı zaten yerden yere vurdum ama hakem de atlanmayacak bir maç yönetimi sergiledi.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Şenol hocayı eleştiren arkadaşlara bir kaç hatırlatmam var.

1. Bu takımı büyük yapan insanların kaptanıydı Şenol Hoca,
                                2. Müzedeki tüm şampiyonluk kupalarını kaldıran isim Şenol Hoca,
                                3. Şenol, Turgay,Necati, Ali Kemal, Hüseyin, Dozer Cemil ..... bu takımın gerçek sahipleridir, en başta da Şenol Hoca,
                                4. Bu isimler takımı küme düşürse bile kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur, en başta da Şenol Hocaya
                                5. Takımın 2 kere 82 puanla 1 kere 77 puanla şampiyon olamadığı sezanlarda teknik direktördü Şenol Hoca,
                                6. Hepimizden daha çok Trabzonsporludur şenol Hoca,
                                7. Şenol hocayı eleştirmek mi??? Şenol hoca kadar taş düşsün kafanıza...
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X