Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol güneşin tek hatası gençlere gereken önemi vermemesi...

madem oynatmayacaksın hocam ne diye alırsın da adama umut verirsin...

Yorum

• su aykutu monte etmeli artik takima
      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• emre çolak gibi 1.50 lik adamdan aldığı omuz darbesi ile topu kaybeden 5.5m euroluk bi oyuncuyu hala jaja ya tercih eden var mı hala acaba
        geçen sene jajayı yıkabilen orta saha adamı var mıydı bu ülkede
        jaja kadar sana faul aldırıp duran top attıran adam var mıydı bu ligde
        ayrıca bizde 3 sene boyunca tek bir frikik golü olmayan adamın bize dönüp frikikten gol atması ne acı bir tesadüf değil mi
        bu seneki duran top sorunumuzun nedeni o şeref yoksunu adamın ayrılışıdır bir bakıma
        ayrıca jaja da gidince ön direği geçecek kadar kuvvetli orta yapan bir tane adam kalmadı takımda

Yorum

• Bu gece icin taraftarindan futbolcusuna, teknik direktöründen baskanina kadar alinacak cok ders var...

Yorum

• İlk olarak deneme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kotu bır gunumuzdeydık.formsuzluk var takımda.. en kısa zaman da duzelır inşaallah
            iyi gün göremez olduk zaten
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu jaja muhabbeti bizi 3-5 sene götürü,,,
              aynı fatih olayı gibi
              Zafer Abi kimse kabul etmeszse etmesin ama tek başına takım gibi bir adamdı. Kötü oynadığı maçlar işte şu Adrianın bu sezon oynadığı tüm maçlar gibi yani eksiği yok. En azında boylu posluydu kolay devrilmezdi kötü halinin bile +1 'i var Adrian'dan. İyi olduğunda tek başına forse edecek adam. Fener kendi oyuncusunu kovmadı kazma adamı kovmadı. Sen Ligin starını kovdun gönderdin. Böyle bir mantık mı var. Tarihimizin en büyük hatalarından 5m€ Jaja gönderip 5.25m€ ya Adrian'ın alınması. Sürekli de üzerinde durulmalı. Ahmaklık sadece Ahmaklık !
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zokora sinirlendi Adamin benim en azindan yenilmeyi kabul etmiyor diger ruhsuzlar gibi.
                vvay be renktaş, iyi bişe yaptı yani...
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  destekliyorum
                  Zaten bende bunu söylüyorum bırakın Trabzonu hiçbir takımı şampiyon yapamadı ertugrul çapulcu bursayı şampiyon yaptı bursayı.Bizim bu takım, gelene geçene yeniliyo nasıl bir anlayış ;ama şenol hocaya tapınma var. Takımı rezil gibi oynatıyor.Yok bu ligi takmıyormùşta, gordünmü elin oğlu öyle bir takıyorki 3 taneyi bu takımın bırakın fenerden puan almayı gençlerbirliğinden puan alması mucizedir.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yorgunlukda mağlubiyetin bir sebebiydi.Üst üste oynamış olduğumuz zorlu maçlar 3 günde bir maç kolay değil devre arası Takviyeler şart
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• artık yönetim yıpranmıştır.istifa etmeli peşine hocada artık değişim zamanı.

Yorum

• takımın eksik yönlerini herkes biliyor
                        kadro sıkıntımız hat safhada
                        kenarda iki tane yedek kaleci oturuyor
                        takımda 12 tane yabancı var ama top oynayanı 3 tane değil
                        30 kişilik kadrodan 16 kişi çıkartamadık top oynayan
                        peki ne yapacağız
                        benim yönetimin istifasını istememin sebebi budur
                        bu yönetimin vizyonu da misyonu da yok maalesef
                        kadroyu korusaydık ve üzerine iki tane kaliteli yabacı alsaydık
                        şampionlar liginin de süper ligin de altını üstüne getirirdik
                        şimdi alınacak radikal kararları bu yönetimden bekliyeceğiz
                        bir umut var mı
                        bence yok
                        o yüzden
                        YENİ YILA YENİ YÖNETİM

Yorum

• Çok kötü ve ruhsuz oynuyoruz kabul..nerdeyse rakip kaleci yere yatmadan maç bitirdi.. Bir kısım taraftarımız onun bunun atkısını boynuna dolayıp kendi şovunu yapıyolar ve maalesef avni aker artık bi deplasman olmaktan çıkmış..

Bu arada fırattan sonra kuddusi de ağzımıza ..çtı ve yönetim kulübün haklarını hiçbir platformda koruyamıyor..

Şenol hocanında hataları olduğunu düşünüyorum bu mağlubiyetlerde..Ama onun için istifa etsin diyecek kadar kendimi kaybetmedim henüz...
                          Neticede şu anda kısa vadede yapılacak tek şeyin takım içinde revizyonla bazı futbolcularımızın biraz dinlenmesini sağlamak ve kötü gününde takıma sahip çıkmak olduğunu düşünüyorum..Devre arasına kadar en az hasarla girmeliyiz.
                          Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Maci izlerken kazanacagimizi dusunuyordum taaki kaza golune kadar sonrasi malum bos beles oyun sanki bitsede gitsek modunda. Senol hoca nin kredisi sonsuz ona kimsenin sozu yok ama artik b planini devreye soksun varmi yokmu bilmiyorum.oyunelden gidiyor ilk yari 2/0 bitmis risk al 2/0 da ayni 5/0 da sen risk al kaybedrsengene kaybersin. Burak tek basina ilerde olmuyor cozduler takiyorlar basina 2 kisi oynatmiyorlar top almasina izin vermiyorlar henrique nin nAsil bir gorevi var anlamadim top tasiyamiyor agir adrian ole bir zokora bir halil bir colmana bel baglayarak olmaz bence tamam yedigimiz erken kaza golunun maci bu hale getirecegini beklemiyordu teknik heyet ama o gol olmasaydida gol atabilecegimizi sanmiyorum 3 temmuzdan beri suren tartismalarin golgesinde eski tadini alamadigim futbol maclarindan birde takimin kotu performansi eklenince artik izlememe taraftari olacam bu gidisle ama senol hocanin devam etmesi temennisindeyim istikrar surmeli ama senol hocamda bir taktik varyasyon gelistirsin uzun toplarla burakin gol atmasini beklemek artik cok siradanlasti. Canimiz sagolsun.

Yorum

• İlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar bu sene organizasyon gs nin şampiyonluğu, şikeci iki takım oian fb ve bjk bir yerlerini bile yırtsalar bişi olmayacak. artı reyting.
                              Benim organizasyonumda bu şekilde renkdaş, gs 1. bitirir ön elemeyi cebe koyar risk ortadan kalkar, bakmayın yahu bu gs de çok numara yok vallahi, biz çok kötü oynadık da ondan iyi zannedenler var, bize temizinden çok kalite ve Şenol güneşin transferi lazım yönetim elini çeksin, bir de izleme komitesini değiştirsin bizimkiler bedavadan para veriyoruz kimlerse beş kuruşluk oyuncuya 5 milyon verdiğimize inanamıyorum...

Yorum

• Takimda gecen Seneki Motivasyon ve kalite yok ki.Taraftarda da is yok.Sanki biz deplasmandayiz.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X