Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu burada 44 yasina gelmis 35 yasina gelmis bizden daha cok tsyi gormus insanlar hala gelmisler senol hoca istifa etmeli diyorsa biz ne desek bos??

ben ts ile sevindigimde hep senol hoca vardi sizinkinde kim vardi merak ediyorum?

Yorum

• Bizim taraftar tam balik hafizali. Hatta balik bile daha eskiyi hatirliyor herhalde. Istifa isteyin, durmayin. Size bu takim cok cok fazla...

Yorum

• Jaja'nın gönderilmesinin büyük hata olduğunu kabul edin artık. Saçmalamaya gerek yok. Fener Bilica'yı bile kovmadı o olaylardan sonra, sen kalkıp ligin en önemli 2-3 oyuncusundan birisini bedavaya Arap emirliklerine gönderdin. Ahmaklığın daniskası !
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ya JAJA Yaaa BU adamın futbolunu anlamadılar..sımdı anlamıstır yonetımm.
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Taraftar çıldırdı Ziya Doğan'ı , Ayman'ı , Erdinç'i , Celaleddin'i istiyor işte özlenen tablo...
            Sedat anlaşılan sende .çıldırdın
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Cech ilk yarıda soldan bir orta kesti. Burak kafa topuna çıktı ve top ensesine çarptı. Lille maçında da Halil soldan bir orta kesmişti. Burak kafasını çok aşağı indirmişti gerçi savunma karşılamıştı o topu ama gelse de Burak kötü bir vurus yapardı muhtemelen.

En nihayetinde BURAK antremanlarda ya da sonrasında biraz KAFA TOPU çalış kardeşim lütfen!..

Yorum

• O bu degil'de bir taraf'da Semih-Emre Colak.

Biz ise bûyûk umutlar ile aldigimiz genclere sans bile veremiyoruz.

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hakemden bahseden yok, gs'den bahseden yok, yine birbirimize düştük. Bu başkalarının işine geliyor. Atıyor çelmeyi, pisliğini yapıyor gidiyor
                  Ben yazdim en basinda...Taraftar-Hakem-Yönetim diye...

Bu macta en cokta Taraftara kizdim...Sadece Selcuk isliklandi...Böyle mi rakibi baski altina alacaksin...??? Hakemin kararlarina tepki yok...Hicbirsey yok...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İzlemeyin şu Kanaltürk te ki programı . Orda Trabzonsporlu bi adam yokken bizim lehimize bi yorum yapılacagını düşünerek umutlanmayın .

Yorum

• Selçuk İnan o golü başkana da attı çaktırmadan..
                      Aldığın Adrian'dan 3 gömlek kaliteliyim
                      Ben de olsam üzülürdüm diyordu
                      Haklıymış..
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak OFLUTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cok dogru söylemis kaya...... senolhoca hergün oyuncalarla beraber degilmi bu nasil antraman ypiyorki oyuncalrin yorgun oldugunu görmüyormu hoca bunlari..........yorgun ise takim ozman taktigini bir gs gibi güclü takima karsi savunma agirlikli oynarsin. kimse bana senol hocani dokunulmazligin söylemsin hoca bu macta cok kötüydü bu kadar basit.......
                        kaya kim?

Yorum

• Gelip buraya sorumlu Şenol hocadır diyen adamlar bir zahmet hentboll falan takip etsinler.. Sorumlu yönetimdir..! Adamın klübesinde Jaja vardıda oyuna mı sokmadı ?
                          FIRTINA

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tolunay kafkas
                            Onun yerine sen Tolunay'in calistirdigi takimlari tutsana, daha rahat edersin. Tabi biz de.

Yorum

• fatih tekke ne demişti bir hatırlayalı "evet biz gönüllerin şampiyonuyuz hileyle şampiyonluğumuz çalındı ama tarih gönüllerin şampiyonunu değil puan cetvelindeki şampiyonu yazacak" evet Şenol Güneş takımı hiç şampiyon yapamadı ama bizler onun ellerinden çalınan şampiyonlukları hatırlıyoruz ama bazı balık hafızalı azınlık belliki hatırlamıyor. Şenol hoca gitse bu takımı, bu fixtürle sizce kim adam eder alex fergusonmu??
                              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                varsayalımki aldınız,herkes ciddiye aldı noolucak o zaman merak ediyorum,adı üzerinde yorum,kişisel düşünce yani,düşüncenizi dile getirirken beğeni endişesiylemi yapıyorsunuz bunu..
                                Ama ben sizi ayıplamıyorum
                                Ciddiye almak her zaman beğenmek anlamına gelmez.
                                Zıt fikirli de olsanız kıymetli bulmak, tartışmaya değer görmek demektir.

Ben görüyorum, görmeyeceğimi söylüyorum. o kadar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X