Devre arasına en az kayıpla girersek ikinci yarı böyle olmaz diye düşünüyorum.tabii Adrian başta olmak üzere Henrique,brozekler sapara vittek barış özbek gibi ne idüğü belirsiz adamların da gönderilmeleri gerek...
Sonuna kadar haklısın! Jaja olsa ilk golde Cehc'in yaptığı hatayı asla yapmazdı. İkinci golde Tolga'nın yaptığı hatayı yapmaz mükemmel bir baraj kurdururdu. Üçüncü golde Jaja olsa da fark etmezdi kabul edelim.
Jaja olsa 8 gol atar 4 asist yapardı bu akşam. Ahh Jaja ahh. Jaja'yı gönderdiği için Sadri Şener'de, Şenol Güneş'te bir dakika durmasın bu takımın başında...
yazık şenol hocaya laf söyliyebilen adamlar var oyuncu bolluğu var sanki takımda tolgayada su şişesi adan adama ne diyeceğimi bilemedin baros hedefe alınmış diyor lan töbe töbe
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Sakin olmakta fayda var.Yenilgi ağır gözüküyor, zaten gözüken 646 misafirin ağzını sulandıran da bu skor olsa gerek.Ama çok daha önemli birşey var:Her yenilgiden,aklı seliminsanlar dersler çıkarırlar,her ağır yenilgiden de daha önemli dersler çıkar.
Teknik heyetimiz,doğaldır ki hatalar yapmıştır.Çok doğaldır.Ama emin olun bu kimi renktaşlarımızn beğenmediği teknik heyetimiz,Türkiye'nin en Avrupai teknik heyetidir.Kaleci Antrenöründen,malzemecisine,tercümanına kadar(hocaları samyıyorum bile) bu insanlar bir teknik heyet olmaktan çok bir futbol felsefesi grubudur...Kaleci antrenörümüzün röportajlarını çoğunuz okumuşsunuzdur,Tercümanımız Halil'in nasıl güzel biri nsan olduğunu hepimiz ibliyoruz.Şenol Güneşin bir hocadan çok bir futbol filozofu olduğunuda...
Her insan gibi filozoflarda hata yapar.Nitekim Şenol Hocam da hatalar yapmıştır.Ama önemli ve güzel olan şu vardır ki, bizim teknik ekibimiz asla ve asla hatalardan başkalarını sorumlu tutmaz.Herkes hatayı kendinde arayabilecek kadar olgun.İşte bu olgunluğa sahip teknik heyet yok Türkiye'de...Bu yüzden yapılacak eleştiriler yıkıcı olmamalı...Çünkü zarar verir.
Ben hiçbir oyuncuma kızamam.Stoper hattına kızamam, 20 den fazla maç,3 günde bir ve hepi topu 3 kişi...Keza diğer oyunculara da öyle...Burada en büyük sabrı ve yükü taraftarın alması lazım...
Hatalar eleştirilecektir.Emin olun Şenol Hoca yarından itibaren her zaman ki gibi sorgulayacaktır...Ağır yenilgiden iyi dersler çıkacaktır,öğreneceğizdir çoğu şeyi...İşe buradan bakabilmek gerekir.Kendimizi heba edersek gelecek mağlubiyetinde hüznünü yaşarız,ama çıkarılacak güzel bir ders ileride daha mutlu olmamızı sağlar...
Ben bu takıma inanıyorum...Sanırım bugünkü ağır yenilgiden yönetimde ders çıkarırda gerekli hamleleri yapar...Bu takım bugünkü rakipten gerçekten daha iyi bir takım.
Lütfen unutmayın!!! İstanbul takımı taraftarları gibi her seferinde nazlı eleştiriler yapma lüksümüz yok...Yaparsak zaten onlardan farkımız kalmaz...
Şu anda gözlemlediğim 646 misafirinde; biribirinizle dalaşmanızdan zevk aldığını biliyorum... Birbirinizi kırmanızdan,istifa istemenizden vesaire...
Gelin hep beraber '' Canınız sağolsun uşaklar'' diyelim. Gelin hep beraber yıkıcı eleştiri yapmadan yapıcı olalım,hatalarımızı söyleyelim ama kendi insanımıza saldırmadan...Görün bakın o 646 sayısı 2 saat sonra 200 küsüre iniyormu inmiyormu...Yenilgide de birlik olduğumuzu,onların yapamadığı şeyi,birlik olabildiğimizi gösterelim...Şimdi zamanı aslında.Ağır yenilgiden iyi bir ders çıkartalım...
Düşünsenize bu yenilgiden sonra herkes canınız sağolsun uşaklar diyor...Sayfalarca... onların halini düşünün bir de.
Kalp kırmaya gerek yok.Saygılar
Dipnot: Ben her işte bir hayır olduğuna inanırım,bu yenilgide de bir hayır var )
günün anlam ve önemini belirten açıklamayı barış burak kardeşimiz yapmıştır
Arkadaş ya bir maç ile hocadan futbolcuya, yönetimden taraftara herkese saldırmaktan vazgeçin lütfen ya. Seviyeli yorumlar görmek istiyorum en azından. Nedir yani geçen sene de 2 maçta biz yendik onları. Hatta küme düşüyorlardı az daha. Galibiyet için mi sevdik biz bu takımı ayıptır yakışmıyor.
Maçı hakem katletti diyecem ama bizi topçularda hiç bişey yapmadı arkadaş.
Gassaaraylılar maç boyu yerde yuvarlandı anında faul,Zokora topa yükselirken köpeğe temas etti kırmızı...
Ama hakem haklı beyler,tribünler maç öncesi kardeşlik türküleri söyler,selçuka baskı yaptığını zannederken melo ve kazım gibi çirkefleri es geçer,hakemin düdüklerine avucundaki çekirdekleri sıkarak karşılık verirse normaldir !
* Peki soruyorum bu gece Kuddusi bizi ezdimi , ezmedimi ?
karşımızdaydı bugün,olumsuz bir etkendi kabul,ama 1 neden olarak bunu görürsek sorumluları göremeyiz.
yenilginin sorumluları bana göre;
1.şenol hoca
2.hırstan yoksun futbolcular
3.hakem
Geçen sene avni aker'deki maçları hatırlıyorum da o kadar üzülüyorum ki nasıl dağılır o takım ? O takıma bi kaç takviyeyle birlikte kimse duramazdı önünde
bu sonucun alınmasında en büyük pay sahibi olan yönetimi kutlamak gerek
yolladığın adamlara bak bi de aldığın adamlara bak
acaba biraz olsun utanma hissi oluşmuş mudur değerli başkanda
disiplinli topçuların oyunlarını izlemek te ayrı bi zevk veriyor taraftara
salak kaya diyorki,fransayla tarbzon arası 1.buçuk saat bu ne yorgunluğu
cok dogru söylemis kaya...... senolhoca hergün oyuncalarla beraber degilmi bu nasil antraman ypiyorki oyuncalrin yorgun oldugunu görmüyormu hoca bunlari..........yorgun ise takim ozman taktigini bir gs gibi güclü takima karsi savunma agirlikli oynarsin. kimse bana senol hocani dokunulmazligin söylemsin hoca bu macta cok kötüydü bu kadar basit.......
Yorum