Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Trabzonlu Gencler ne iş.İyica B.kunu çıkardılar.Onlarda satılmış.Yönetimin piyonları.Trabzonn gibi yerde rakip takımın hemde gs bjk nin formalarını giymek karşılamak ne ya.

Yorum

• * Maçta Tolga'ya gelen suyu yanılmıyorsam Baros'a attılar ama ona denk geldi gibi bana...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Renktaşlar...

Sakin olmakta fayda var.Yenilgi ağır gözüküyor, zaten gözüken 646 misafirin ağzını sulandıran da bu skor olsa gerek.Ama çok daha önemli birşey var:Her yenilgiden,aklı seliminsanlar dersler çıkarırlar,her ağır yenilgiden de daha önemli dersler çıkar.

Teknik heyetimiz,doğaldır ki hatalar yapmıştır.Çok doğaldır.Ama emin olun bu kimi renktaşlarımızn beğenmediği teknik heyetimiz,Türkiye'nin en Avrupai teknik heyetidir.Kaleci Antrenöründen,malzemecisine,tercümanına kadar(hocaları samyıyorum bile) bu insanlar bir teknik heyet olmaktan çok bir futbol felsefesi grubudur...Kaleci antrenörümüzün röportajlarını çoğunuz okumuşsunuzdur,Tercümanımız Halil'in nasıl güzel biri nsan olduğunu hepimiz ibliyoruz.Şenol Güneşin bir hocadan çok bir futbol filozofu olduğunuda...

Her insan gibi filozoflarda hata yapar.Nitekim Şenol Hocam da hatalar yapmıştır.Ama önemli ve güzel olan şu vardır ki, bizim teknik ekibimiz asla ve asla hatalardan başkalarını sorumlu tutmaz.Herkes hatayı kendinde arayabilecek kadar olgun.İşte bu olgunluğa sahip teknik heyet yok Türkiye'de...Bu yüzden yapılacak eleştiriler yıkıcı olmamalı...Çünkü zarar verir.

Ben hiçbir oyuncuma kızamam.Stoper hattına kızamam, 20 den fazla maç,3 günde bir ve hepi topu 3 kişi...Keza diğer oyunculara da öyle...Burada en büyük sabrı ve yükü taraftarın alması lazım...

Hatalar eleştirilecektir.Emin olun Şenol Hoca yarından itibaren her zaman ki gibi sorgulayacaktır...Ağır yenilgiden iyi dersler çıkacaktır,öğreneceğizdir çoğu şeyi...İşe buradan bakabilmek gerekir.Kendimizi heba edersek gelecek mağlubiyetinde hüznünü yaşarız,ama çıkarılacak güzel bir ders ileride daha mutlu olmamızı sağlar...

Ben bu takıma inanıyorum...Sanırım bugünkü ağır yenilgiden yönetimde ders çıkarırda gerekli hamleleri yapar...Bu takım bugünkü rakipten gerçekten daha iyi bir takım.

Lütfen unutmayın!!! İstanbul takımı taraftarları gibi her seferinde nazlı eleştiriler yapma lüksümüz yok...Yaparsak zaten onlardan farkımız kalmaz...

Şu anda gözlemlediğim 646 misafirinde; biribirinizle dalaşmanızdan zevk aldığını biliyorum... Birbirinizi kırmanızdan,istifa istemenizden vesaire...

Gelin hep beraber '' Canınız sağolsun uşaklar'' diyelim. Gelin hep beraber yıkıcı eleştiri yapmadan yapıcı olalım,hatalarımızı söyleyelim ama kendi insanımıza saldırmadan...Görün bakın o 646 sayısı 2 saat sonra 200 küsüre iniyormu inmiyormu...Yenilgide de birlik olduğumuzu,onların yapamadığı şeyi,birlik olabildiğimizi gösterelim...Şimdi zamanı aslında.Ağır yenilgiden iyi bir ders çıkartalım...

Düşünsenize bu yenilgiden sonra herkes canınız sağolsun uşaklar diyor...Sayfalarca... onların halini düşünün bir de.

Kalp kırmaya gerek yok.Saygılar

Dipnot: Ben her işte bir hayır olduğuna inanırım,bu yenilgide de bir hayır var )
        Entropi İyidir.

Yorum

• salak kaya diyorki,fransayla tarbzon arası 1.buçuk saat bu ne yorgunluğu
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• * Peki soruyorum bu gece Kuddusi bizi ezdimi , ezmedimi ?
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zokora Hep Çirkef..

Taraftara Sempatik Gözükmeye Çalışıyor Ama

Tribünler ve Takımdaki İRLANDALILAR Temizlenmedikce Bi Cacık Olmıyacakdır
              Yani sen bu Kirmizi Kart dogruydu diyorsun ????
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu da futbol yorumum olsun başlığa:

Şenol hocaya gitsin diyenleri ciddiye almıyorum, almayacağım.

Siz de beni ciddiye almayabilirsiniz.
                Ama yazık.

Şenol hocayı böyle yerden yere vurmak ayıptır ayıp.
                varsayalımki aldınız,herkes ciddiye aldı noolucak o zaman merak ediyorum,adı üzerinde yorum,kişisel düşünce yani,düşüncenizi dile getirirken beğeni endişesiylemi yapıyorsunuz bunu..
                Ama ben sizi ayıplamıyorum
                Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener ve yönetiminin devre arasını görmemesi lazım bu kafa yapısıyla bize bu transferleri yedirmeye devam ederler..
                  ..yüzdeyüz katılıyorum...Şenol hocaya laf yok,bu futbolcularla bence gayet başarılı...ama Sadri Şener ve hele hele Nevzat şakar gibi basiretsiz yönetici ile yol alınmaz...
                  .....

Yorum

• Bi lafım da hoca ve yönetime
                    Egemen ve Jajayı gönderenler utansınlar..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Trabzonlu Gencler ne iş.İyica B.kunu çıkardılar.Onlarda satılmış.Yönetimin piyonları.Trabzonn gibi yerde rakip takımın hemde gs bjk nin formalarını giymek karşılamak ne ya.
                      Haftaya stada gelmesinler mümkünse. Grup sanıyorlar kendilerini .

Yorum

• arkadaşlar kadro kalitesi onların maalesef daha iyi, yıllardır aldıkları iyi adamlar dikiş tutturamıyodu elano, lincoln vs ama bu sefer yerlileri de iyi sayemizde.. fakat transferin son günü bu v. şen neden alındı avrupa ligi için mi ben anlamadım valla...
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyi olacagiz su takim bir dinlesin.Adamlar ilk yari 3 sut atmis 2 si kaleyi tuttu ve gol oldu.Bu skoru ilk yari oyun olarak haketmediler.Futbol öyle bir oyunki rüzgari arkana aldin mi hersey olumlu gider,2.yariyi saymiyorum.10 kisi ve yorgun bir takim hicbir sey yapamazdi.Burda bazi arkadaslar abartmis yok gs nin kadrosu bizden iyiymis.Bu mac lille maci sonrasi degilde bir hafta sonra dinlenmis bir takim olarak oynasaydik görürdük kimin kadrosu daha iyi.Kuddusi ince ince dogramis seni frikikte verdigi faul faul degil,zokorayi attigi pozisyonda gs li oyuncuyu atmaya yüregi yetmezdi.cünkü yüreksiz bu adam hala bu ligde düdük caliyor.
                          ne olursa olsun ister hakem aleyhimize 5 penaltı versin.yine de bu maçı 6-5 almalıydık. bu maçın önemi çok büyüktü.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zokora Hep Çirkef..

Taraftara Sempatik Gözükmeye Çalışıyor Ama

Tribünler ve Takımdaki İRLANDALILAR Temizlenmedikce Bi Cacık Olmıyacakdır
                            Zokorayi futbolcu olarak cok beyeniyorum ama bunada katilmamak elde degil.
                            Afrika Kupasindan geri dönene kadar (12 subat) Aykut ilk onbirimizde olmali.
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• Geçen sene avni aker'deki maçları hatırlıyorum da o kadar üzülüyorum ki nasıl dağılır o takım ? O takıma bi kaç takviyeyle birlikte kimse duramazdı önünde

Yorum

• uşaklar şu istifa lafını bırakın. Bize hiç hayır getirmedi yine getirmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X