Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kadro zayıf arkadaş istanbul takımlarının kadrolarına bakın !
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şenol Hoca'nın eksileri gençleri sevmemesi oynatmaması A2 ' de harikalar yaratan bir Sercan, Henrique kadar oynayamaz mı ya da G.Antep'ten oyuncu istediğimiz de takasta ilk istedikleri Eren bu adamlar neden hiç oyna(tıl)maz... Bak Fatih Terime Semihi de Emre'yi de oynatabiliyor.

Takım zaten yorgun hep aynı futbolcular oynuyorken Volkan neden 11'de değil !!!

Takımın en büyük eskikliği de transferde yaşanan hayal kırkıklıkları P.Henrique forvet mi? Halil sol açık mı? ileri geri koşan ama bir tane isabetli orta yapamayan Serkan mı Yattaranın yerini dolduracak. kaçıp giden Egemenin yerinde kim var? Kayseriden alamadığın sol açığı 2 saatte avrupadan bulursn böyle sık sık goller yersin... Bakın Onur'a da imza attıramıyorlar. Umut gitti yerine forvet alınmadı 10 senede acaba kafayla 10 tane gol attıkmı çok merak ediyorum sonra bu 4-5-1 sistemi ne oluyor anlamış değilim olur elinde Emenike gibi bir forvetin o zaman anlarım ama burak ilerde tek oynayamaz bunları neden görmezsin şenol hoca!!!!

sol açığa bir, forvete iki, stopere bir adam acil alınmalı, ucuz diye oyuncu alınmaz eksik yerlerin bellidir o mevkinin en iyileri bulunur alınır bizde sistem tam tersi bedava mı ucuz mu mevkisi önemli değil alanzinho varken 5 milyona adrian alınır ama egemenden boşalan yere kimse alınmaz, Umut satılır ama Umutun yerine adam alınmaz gidlir ucuz diye sol açık orjinli ama ne oynadığı belli olmayan Henrique alınır böyle mi başarı olur yani!!!!

takım sağdan soldan orta yapıyor ama kale önünde kimse yok çünkü golcün yok topa kafa vurma becerisi bir giray'da var, ortadan delerek gol atmaya kalkıyorsun o da çözdüler seni daha yemiyor ne ortadan ne yadan gelemiyorsun. Serkanı sabaha kadar koştur isabetli orta atma şansı belli halil hakeza sol açık değilki adam yazık yani....
      Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol Güneş e laf atanlar . O Fatih Terim i büyük hoca yapıyorsunuz biliyorum . Ama Büyük Hoca olmak maç kazanmakla olunmaz sadece. Fatih Terim resmen Ceyhun u oyuna alıp oyuncuyla hem bizimle hem oyuncuyla dalga geçti. Sen adamı oynatma oynatma 80 Dk da Trabzonda oyuna al egonu tatmin etmek için . Ceyhun ' un yerinde olsam 2 dakika o takımda durmam .
        sen 2 dakika orda durmasin ama ceyhun 10 dakika orda durdu ve gol atdi ;-)

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bırakın allah askına gorende takım sampıyonlar lıgınde fırtına gıbı estı sanıcak 6 mac defans yaptık her mac yurek agzımızda top oynadık hanı madem ıyıydık neden ş.liginde deılız ? sacma oluyo bu tarz konusmalar bence
          Su yazdiginizi 2-3 saat sonra, ya da yarin bir daha okuyun, bence!

1. Bircok oyuncusu gitmis, yeniden uyum yakalamasi gereken bir takim
          2. Rakipleri, sezon basindan beri atiyorum 100 idman-50 taktik idmani yaparken, sen 50 idman-25 taktik idmani yapabiliyorsan
          3. Tek dinlenme imkani Milli aralarda bile takimin omurgasi yokken
          4. 90 günde oyuncularin 25. macina cikmisken, hemde bu kadar kisitli bir kadro ile..
          5. Dogru..Sampiyonlar ligi bizim Süper ötesi ligimiz gibi yaaa...

Bence bir daha düsünün
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bazıları kendini forumun reisi bellemiş

Hesap Soruyor Sanki..
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu da futbol yorumum olsun başlığa:

Şenol hocaya gitsin diyenleri ciddiye almıyorum, almayacağım.

Siz de beni ciddiye almayabilirsiniz.
              Ama yazık.

Şenol hocayı böyle yerden yere vurmak ayıptır ayıp.

Yorum

• bu takımın içine eden iki kişi var: biri adrian diğeri alanzinho..oynasalarda oynamasalarda sıkıntı..bu maçta ikinci yarıya mutlaka alanzinho ile başlanmalıydı..adrian denen ikinci tomas jun, üçünücü lange devre arası beklenmeden yollanmalı bana göre.

bu arada 1000. mesajımı atmışım...nice 1000 lere hep beraber renkdaşlar...
                En son SEDER tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 22:04.
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Kasımpaşa'lardan 3 yemekten İnter'e Lille kafa kafaya oynatan bir takım oluştur , 82 helal puan kazan hakkın gaspedilsin , ve sahadaki herkes kötü sonuçlarda hemen yerden yere vurulsun , kusura bakmayın Barça taraftarı olmadığınıza göre nankörsünüz , iki yüzlüsünüz kardeşim...
                  akli selim insanlar dolansin forum bakalim..

Yorum

• Abi ben hayatımda hiç bir kere TRABZON'un sahasında oynarken bu kadar çaresiz oynadığını görmedim.
                    Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                    18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Boş eleştiri yapmaktansa bir önceki mesajımı okuyun.
                      Orada açıklamasını yaptım.

Misafir gibi görünenler sayfayı görüntüleyemiyorlar şu an. ve tek tek düşüyorlar sayfadan.
                      Bilmiyordum

Ancak bu başlığın açılması nereden çıktı yeni adet mi hep kapalıydı genel başlığı
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bu fixtürle bu takımdan bir cacık olmaz onun için boş yere teknik kadroya falan laf atmayın. şunu oynatsa şöyle olur bunu oynatsa böyle olur ama takımla antremana çıkabilse yada takıma keşke antreman yaptırabilse. çarşamba lille ile oyna perşembe trabzona gel eh yol yorgunluğu perşembe dinlen cuma antreman yap cumartesi maç öncesi dinlen pazar maç yap. sadece cuma günü oda belki antreman yaptılar. önümüzdeki haftaya bakalım. pazartesi antreman, salı antreman, çarşamba yine maç var
                        Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• allah askına alt yapıadan adam cıkaralım hiç degılse ruhu,hırsı,azmi,cesareti mücadelesi olur trabzonlu olsun be...a.bilboa bıle %90 bask bölgesınden.bır ornek alamıyoruz.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Federasyonunda şerefine sokayım. 14 günde 4 maç ta olmazki avrupada terin soğumdan derbi oyna

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumu kapattığını sanıyor yönetici 437 misafir fix mi
                              Buradaki her yönetici ne yaptığını gayet iyi biliyor. İzahı okumadan gereksiz yorumlarda bulunmayınız.

Yorum

• Avni Akerdeki Taraftar ile hicbir maci rahat kazanamayiz.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X