Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben istifa diyorum ve burdan gitmeye niyetim yok kardeş,ayrıca o 13.olduğumuz sezonu iyice hatırlayın,şenol hoca arkasında hep enkaz bırakmıştır
    büyüğümsün. öncelikle saygılar.

zaten sizin gibiler yüzünden devamlı yerimizde saydık biz.

şu elimizdeki malzemeyi bundan daha iyi yerlere taşıyabilecek tek bir kişi yoktur.

beğendiğiniz tek bir hoca yoktur. 2 maç alır 3. mac gider kaybeder. ondan sonra bi kere kafaya koyarsınız bu adamdan bi bok olmaz diye. ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size.

hocalığında eleştirilecek yan olsada aklı beyninden gidene kadar bu takımın başında kalmalıdır hoca.

elbette bence...
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• takım her yönüyle yorgun

gs 3 senedir başarıya aç

tamam hiçbişey bahane olamaz ama bunlar var futbolda

geçen sene de içerde dışarda yendik

bence yabancılardan gidecekler

brozekler, vittek, sapara, cech glo

burak iyi paraya satılmalı

iyi türk transferler

olcan gibi başarıya aç bir oyuncu alınmalı mesela

çok iyi nokta yabancı transferi gerekiyo

ama polonyadan oolmasın

Yorum

• Pet Şişe Tolga'ya Atılmadıki..

Neden Tolgaya Atılmış Gibi Lanse Ediliyor Anlamadım
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FORUM MİSAFİRLERE KAPATILMIŞTIR.

Tuhaf tuhaf iddialar ve yakıştırmalar yapmayın yöneticilere de arkadaşlar.

Lütfen.
          Günaydın..

Saçma sapan yorumlar yapılıyor,herkes gergin..

Misafirlerin geliş amacı eğlenmekti 900 kişi eğlenip gittiler..
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Canın sağolsun Trabzonum...

Facebook'taki gönderileri, fotoğrafları ve daha fazlasını gör.
            FIRTINA

Yorum

• Acikcasi Lille´de oyunumuzu gördükten sonra, bu sonucu bekliyordum. Hangi takimi bir macta bu kadar defans oynatip mahkum edersen, diger zorlu macta psikolojik olarak süper oynamasini bekleyemezsin. Aslinda bunun örnegini gecen seneki BJK ile oynadigimiz kupa macinda yasadik ama ders almadik.
              Zaten hep söylüyorum hatalarimizdan ders almasini bilmeyen yönetim anlayisimiz var. Öyle olmazsaydi zaten, durumumuz böyle olmazdi,

Yorum

• Bugün çok yorgunduk, Şenol hocam'dan Halil ve Henrique yerine Alan ve Volkan değişikliği bekledim ama kırmızı kart sonrası skora razı oynadık. Şenol hocaya ve yönetime sallayanlar Şampiyonlar liginde 7 puanı bu ekip aldı! Bu maç için mental ve fiziksel yorgunluk diyerek geçiyorum.
                Kimisi Galatasaray ile bizim transferleri karşılaştırmış tek maçta yapmayın bunları..
                "53"

Yorum

• Bu yönetim gider de inşallah Şenol Güneş'i de beraberinde getirmez.
                  Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haftaya Feneri yenelim ben bu Foruma 4 hafta yazmayacagim..!

Stattaki Taraftardan bahsediyorsan aynen katiliyorum. Rakip takimi hakemi baski altina almak denen birsey yok adamlarda...! Hakem kirmiziyi cikarirken ne kadar rahatti...
                    Stattaki taraftar ayrı zaten.
                    Ne bi uğultu var ne bi tezahürat. Nerde o eski taraftar.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan Ben Hiç Bir Maçta Görmedim Son 10 Dakika Pas İstatiksiğini

Şerefsiz Lig tv

ALLAH bize haksizlik yapanin belasini versin!

AMIN!

Yorum

• 15 hafta süresince Trabzonspor'a karşı hakem katliamı yapıldı.

Galatasaray 2 - 4 Gaziantep maçı sonrası ligi lehine çevirdi Galatasaray.. Aleyhine hata SIFIR.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tolga su şişesinin intikamını ceyhunun cılız ortasını içeriye çelerek aldı, tolga zenginin galatasaray maçı ortalaması 3,5 , ayrı bi sempatisi var ama çözemedim...
                          Aynen katiliyorum. Gayseden yedigi kacinci gol oldu be..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• kim ne derse desin geçen seneden sadece jajayı bu takımda görmek isterdim, birazda egemen

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FORUM MİSAFİRLERE KAPATILMIŞTIR.

Tuhaf tuhaf iddialar ve yakıştırmalar yapmayın yöneticilere de arkadaşlar.

Lütfen.
                              Bırakın bu işleri yazmasak yapmıcaksınız.Facebookta cirit atıyor burdaki yazılar

Yorum

• geçen sene çok topçu kaybettik evet, bunlardan egemen, selçuk, jaja, umut.. bunları sadri verdi ama yattara, cale, ceyhun, gabriç bunları da şenol hoca verdi , yediğimiz gollere bakın en büyük kaybımız cale gibi...
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X