Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan Ben Hiç Bir Maçta Görmedim Son 10 Dakika Pas İstatiksiğini

Şerefsiz Lig tv
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Aşağıda görünen misafir sayısı doğru mudur? TS'un böylesine bir ratingi olduğunu bilmiyordum
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• bir sevdadir trabzon!!!

Yorum

• Forumdan tiksinmeye basladim artik...

Gecen sene iyi giderken yaninda göbek at..

Simdi kötü iken göm adami?!?!

Sizler adamim taraftarim diye geziyorsunuz ya diyecek laf bulamiyorum.?!

Yorum

• Yönetim de ne rahat yahu Hakemler bizi eziyor!!! Aciklama yapin artik.
            Kimden korkuyorlar .Fener olsa Hakemi öldürürdü
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ulan Ben Hiç Bir Maçta Görmedim Son 10 Dakika Pas İstatiksiğini

Şerefsiz Lig tv
              Ezildik ya bayram yapıyorlar.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• skor çok önemli değil gazozuna ligde de, o tolgaya su fırlatanın 7 ceddini ....

Yorum

• tolga su şişesinin intikamını ceyhunun cılız ortasını içeriye çelerek aldı, tolga zenginin galatasaray maçı ortalaması 3,5 , ayrı bi sempatisi var ama çözemedim...
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Gs top falan oynamadı .Kuddusi isi bitirdi.Biz de yorgunduk.Bu maci herkes unutsun.Bu takım 3 günde bir mac yapıyor.Binlerce km yol yapıyor .Devre arasında bir stoper bir forvet takviyesiyle az bir puan farkıyla playoff a gireriz.Dengesiz yorumlar yapmayın

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne diyo bu ya 5. dk buragi cikarmis....

yahu burada seviye yerlerde insanlar neyi elestirdigini bilmiyor daha.

neyse
                      seviye yerlerde dimi

burak efendi tek bir topa pres yapmayacak t..ak keyfi yapacak seviye yerlerde olacak dimi kardeş
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FORUM MİSAFİRLERE KAPATILMIŞTIR.

Tuhaf tuhaf iddialar ve yakıştırmalar yapmayın yöneticilere de arkadaşlar.

Lütfen.
                        bende 700 tane misafir görünüyor ama
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ersun Yanala çok salladı bu taraftar ama, onun getirdiği adamlar bu takımı bi yere taşıdı kabul etmek lazım...

Şenol hocam belliki oyunvu portföyün yok kim önerilse almışsın bu takıma, yanlış adaları almışsın kabul et...ama aykut'a eren'e sercan'a da hakkını ver...

30 kişilik kadro kurdun, 35 maçı 13-14 oyuncu üzerine yıktın...
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• senol hoca olayi ozetlemis benim acimdan ben rahatim

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Manchester United Sampiyonlar Liginden elendi. Ferguson hemen istifa etsin.
                              adam kaç kez şampiyon yaptı.şenol hocada yapsın. bak o zaman 2.ligdede dstekleriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X