Ulan Ben Hiç Bir Maçta Görmedim Son 10 Dakika Pas İstatiksiğini
Şerefsiz Lig tv
Ezildik ya bayram yapıyorlar.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
tolga su şişesinin intikamını ceyhunun cılız ortasını içeriye çelerek aldı, tolga zenginin galatasaray maçı ortalaması 3,5 , ayrı bi sempatisi var ama çözemedim...
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Gs top falan oynamadı .Kuddusi isi bitirdi.Biz de yorgunduk.Bu maci herkes unutsun.Bu takım 3 günde bir mac yapıyor.Binlerce km yol yapıyor .Devre arasında bir stoper bir forvet takviyesiyle az bir puan farkıyla playoff a gireriz.Dengesiz yorumlar yapmayın
Ersun Yanala çok salladı bu taraftar ama, onun getirdiği adamlar bu takımı bi yere taşıdı kabul etmek lazım...
Şenol hocam belliki oyunvu portföyün yok kim önerilse almışsın bu takıma, yanlış adaları almışsın kabul et...ama aykut'a eren'e sercan'a da hakkını ver...
30 kişilik kadro kurdun, 35 maçı 13-14 oyuncu üzerine yıktın...
Yorum