Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twitter'da yazdım bende kapatılsın başlık
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hepsinin canı cehenneme,bir tek şenol hocam kalsın.o bize yeter
      Yeter tabi hepsi gitsin gene bulur onlar gibi efendi disiplinli futbolcular
      Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• hala transfer hatalarını yorumlayanlar var. 3-0 yenilcek kadar kötümüyüz kardeşim.

Yorum

• Bazıları için eşeklik baki kalıyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 20 misafiri şike başlığına çektim
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ben başkan olsam Jaja'ya derim ki:" Gel olum,maçtan 4-5 gün önce özel uak tutup Rusya'ya göndereceğim seni...maçtan bir gün öncede evde yaptığın alemlerin parası benden,içki vs..İzinli olduğunda İstanbul'da sana otel kapatacağım.Bilica ile alemlere akıp kadeh tokuşturuyorsun hiç önemli değil...Yeter ki gel topunu oyna,çünkü senden sonra bu takımın vitesi 1'e düştü."

Yorum

• Misafirlere ben gireyim burdan . 2. Yarı görüşeceğiz . Çoğu gs li bunların

Yorum

• terim cift forvet le cıkıyor, biz her zamanki gibi tek. burak tek adamlıktan kurtulmalı.senol hoca hep aynı sistem oynatıyor. hep aynı oyuncu değişkliği ve aynı dakikalar. eren,sercan,aykut,brozekler nerede merak ediyorum.

Yorum

• Misafirler bence meraktan geldi. Trabzon niye bu kadar berbat oynadı diye.

Yorum

• burda küfürlü konuşsam kac dakikada banlanıyım

Yorum

• 837 misafir helal sazanlar çoğaldı...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Su an LigTvde Engini gördüm. Adam nasil siritiyor. Yaziklar olsun böyle Trabzonlulara
                          ya bosver be arkadas engın ne kı uzuluyosun sota nın tırnagı deıl boku bıle olamaz s....ktır et pezzzevengı

Yorum

• Misafirler icinde Ts liler hariçç

Gelmişinizi geçmişnizi s... Bedava y..ak dağıtıyoruz onun içinmi burdasınız.

Adminler şimdi çizer beni kaçırmazlar:@

Yorum

• 3-0 yenilgi , Galatasaray'ı mükemmel kılmaz. Şike en çok Galatasaray'a yaradı.

Sadri Şener ve Nevzat Şakar kurtulmalıyız. Yoksa Galatasaray 5 yıl üst üste şampiyon olur.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şenol Hoca takımımız için en büyük artıdır bu unutulmasın önemli bir husus
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X