Twitter'da yazdım bende kapatılsın başlık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Yeter tabi hepsi gitsin gene bulur onlar gibi efendi disiplinli futbolcularİlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsinin canı cehenneme,bir tek şenol hocam kalsın.o bize yeter
Hırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
Bazıları için eşeklik baki kalıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ben başkan olsam Jaja'ya derim ki:" Gel olum,maçtan 4-5 gün önce özel uak tutup Rusya'ya göndereceğim seni...maçtan bir gün öncede evde yaptığın alemlerin parası benden,içki vs..İzinli olduğunda İstanbul'da sana otel kapatacağım.Bilica ile alemlere akıp kadeh tokuşturuyorsun hiç önemli değil...Yeter ki gel topunu oyna,çünkü senden sonra bu takımın vitesi 1'e düştü."
Yorum
-
ya bosver be arkadas engın ne kı uzuluyosun sota nın tırnagı deıl boku bıle olamaz s....ktır et pezzzevengıİlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu an LigTvde Engini gördüm. Adam nasil siritiyor. Yaziklar olsun böyle Trabzonlulara
Yorum
-
3-0 yenilgi , Galatasaray'ı mükemmel kılmaz. Şike en çok Galatasaray'a yaradı.
Sadri Şener ve Nevzat Şakar kurtulmalıyız. Yoksa Galatasaray 5 yıl üst üste şampiyon olur.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum