hoca yine hikaye anlatıyor.istifa et istifa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Yapmayın arkadaşlar kaç yıl oldu avrupada tur geçmeyeli...İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 6 aydır söylüyorum şenol hoca istifa etsin diye.bu kötü günlere geleceğimizi biliyordum zaten.hep trabzonumun iyiliği için gitsin dedim. 3-0 rezil bir sonuç açıklama yapmasın kimse.tek suçlu hocadır. gs oyuncu kalitesi bizden iyi mi kardeşim.yeter artık.
el insafff.
Tamam takım kötü oynadı...fakat her şey bitmedi...
Gs nin oyuncu kalitesi tabi ki bizden iyi..
Adamların forveti ve defansı bizimkileri beşe katlar...
Her şeye rağmen Şenol Hoca olmasa bu takım hiç bir sene ilk dörde giremez...TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....
Yorum
-
Skor önemli değil,oynadığımız rezil futbolda önemli değil.Bunlar arada sırada olur.Benim uyuz olduğum terim,adam ligin başından beri hiç yan yana getirmediği bizim atıklarımızı,selcuk,engin ve ceyhunu bır arada sahaya sürüyor.Gövde gösterisi yapar mı? Maksadı galibiyetten baska bıseydı anlasılan.Şenol hocaya kendi yarıçapında mesaj yolluyor.Bak senınkılerden ne cıkardım dıye....
Yorum
-
ya nasil bir taraftarsin sen? kina da istersin sen simdi...İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocaya laf yok. Muahahaha.
Yorum
-
Şenol Güneş,haftalardır formsuz,çok hata yapıyor,çıkan kadrolar yanlış,değişiklikler zamanında değil,çok kızdırıyor beni ama ben bu hataların ,Hocayı istifaya davet etmeye sebep olacağını düşünmüyorum,çakallık yapmayalım,hemen kötü gidişte git Şenol hoca yok yaa, eleştiririz hataları var deriz ki var ama abartmayalım Şenol Güneş bu takıma lazım. Yönetim başta iyi işler yaptı ama son bir yıldır resmen içine ettiler,maça gelirsek fena başlamadık ama amatötce bi gol yedik sonrasında beraberlik gelebilecekken uydurma bir faul ve ardından gelen golle dağıldık,2. yarıya kötü başladık kırmızı karttan sonra acizleri oynadık, 10 kişi kalabilirsin kardeşim ama böyle ruhsuzluğa hakkın yok berbattık çıldırdım resmen,taraftar berbat ne hakemi baskı altına alıyor ne rakibi, hakem berbat rahatça her türlü pisliği yapıyorlar,kırmızı kart çok ağır bi karardı.İyice soğudum şu çirkef ligden,gs dümbeleğiyle ayakta tutmaya çalışıyorlar ligi,bu seneki şarlatanlar onlar. Merak ediyorum acaba devre arasına kadar 3 puan yüzü görebilecekmiyiz, yazık yahu ne hallere geldik, içim acıyor.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
boşuna yorma kendini bizim forum yöneticiler sultan süleyman gibi bizleri taktıkları yok biz kendi halimize bakalımİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMİsafirlere kapatın şurayı ya..
Yorum
-
sen ne diyorsun la?İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Alet olma o zaman , girme buraya , ancak yorum yapmaya eleştiriye gelirisiniz , taşın altına elini koyun desek nereye gidiceğiniz belli değil...
daha carsamba günü ne cileler icinde almanyadan kalkip fransaya gittik o sogukda bagira bagira bogazimi yirttim bugün doktora gittim...
sen Trabzonsporlu olda benim kadar ol
sanami soracam nereye girip girmeyecegim diye
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum